- 13 Şubat 2009
- 27.693
- 25.173
- 3.468
Bence Mohammedi cezalandıran kişi gayet açık ve net şu sistemsiz karman corman takım kimin eseriyse odur..
Halil varken bunun çıkması yanlıştı, haklısın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Mohammedi cezalandıran kişi gayet açık ve net şu sistemsiz karman corman takım kimin eseriyse odur..
Hocayı istifa etme çağrısı gelmiştir. Lütfen söyler misinHalil varken bunun çıkması yanlıştı, haklısın.
O girdi bu çıktı kısmını da geçtim bir takımda herkes formsuzsa suçlu bellidir zaten.. 1 hafta herkes babelci öbür hafta çöp sonra halilin bonservisi alınsın öbür hafta çöp müthiş bir kaos icindeyizHalil varken bunun çıkması yanlıştı, haklısın.
Berke hollandalı mi seviyormuş vay arkadas.Seni Berke gibi Hollandali sevicilere yedirmiyecegim
Kendisi Babelci ve anti Mostafaci. Irtibatı kestim onunlaBerke hollandalı mi seviyormuş vay arkadas.
Berke youtuberci seviyor belli.Kendisi Babelci ve anti Mostafaci
Hocayı istifa etme çağrısı gelmiştir. Lütfen söyler misin
O girdi bu çıktı kısmını da geçtim bir takımda herkes formsuzsa suçlu bellidir zaten.. 1 hafta herkes babelci öbür hafta çöp sonra halilin bonservisi alınsın öbür hafta çöp müthiş bir kaos icindeyiz
Dk 75. İstatistik 20 ortadan 3ü isabetli... sonra gol bekliyoruz heriften
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Valla falcao 10 dk oynadi golde önemli rol aldi. Mo yu kirmizi+ Covidde yaktibu halimizle forvette kim oynasa sırıtır.
top getiremiyoruz o bölgeye
becerikli oyuncu yok takımda. kanatlar, bekler kelek. orta sahalarımız ise kazma.