# Mostafa Mohamed

Halil varken bunun çıkması yanlıştı, haklısın.
O girdi bu çıktı kısmını da geçtim bir takımda herkes formsuzsa suçlu bellidir zaten.. 1 hafta herkes babelci öbür hafta çöp sonra halilin bonservisi alınsın öbür hafta çöp müthiş bir kaos icindeyiz

çift santrafor bitirdi herifi ama formunun zirvesinde olduğu da söylenemez. seneye falcao belasından kurtulup babel'i yalandan 3. santrafor olarak tutarsak halil'le güzel bir yarış içine girebilirler.

Tribündeki yüz hali hiç hoşuma gitmedi, gole bile sevinmedi, umarım yorgundur sadece.Sorguluyordur garibim ben burada ne güne duruyorum da stoperi forvete çekiyor hoca diye.
Küstürmeyin bu adamı sonra yıllarca forvet açlığı çeker diagne gibi senelik Anadolu yıldızına +10m gömeriz yine

O girdi bu çıktı kısmını da geçtim bir takımda herkes formsuzsa suçlu bellidir zaten.. 1 hafta herkes babelci öbür hafta çöp sonra halilin bonservisi alınsın öbür hafta çöp müthiş bir kaos icindeyiz

Evet içinde bulunduğumuz durum oldukça nahoş, herkes formsuz, kötü futbol oynadığımız da aşikar. 1 numaralı sorumlu da hoca buna da eyvallah ama sene sonunu bekleyeceğiz artık.

Dk 75. İstatistik 20 ortadan 3ü isabetli... sonra gol bekliyoruz heriften

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Olay iste tam bu.
Kac tane top geldi ki ?

O kadar kötü top oynuyoruz sorna suclu ya bu yada Falcao oluyor .
Ghezzal gibi bi adam olsa demek ucar bu!

takım presini baltaladığı, tempoyu düşürdüğü yetmiyormuş gibi bir de bütün oyunun ona göre oynanmasını bekliyor

fiziği dışında bir numarası yok

Geri
Üst Alt