# Mostafa Mohamed

Diziyi izleyen varsa ,bizim klübün şöyle bir psikolog ihtiyacı var

Ekli dosyalar

• 64E2F00A-5934-43AF-8D79-2B1615B0E11D.webp
    64E2F00A-5934-43AF-8D79-2B1615B0E11D.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 54
Bir takimin as forveti kötü oynadiginda veya formsuz oldugunda bile daima oynamasi gerekiyor ki özgüven’i yerle bir olmasin

Elimizde cok iyi bir forvet oyuncusu var hatta biraz gelisirse Bizim seviyemizin de ustune cikabilir ama simdilik faydalanamiyoruz

Biraz daha fazla sans vermemiz gerekiyor hemen vaz gecmek Cok Kotu bir karar olur

gece hayatı, çapkınlıkları var bundan sebep formsuz diye iyice konuşulmaya başlandı. doğru mudur yoksa gomis'ten beri oyuncuyu göndermek için basına sızdırma taktiğinin devamı mıdır bilemiyorum. işin aslı çok umurumda da değil. beni ilgilendiren hiçbir forvetten faydalanamamak ve bunlara harcanan paralardır. şimdi bunun bonservisini almadık diyelim ee kiraya verilen 2 milyon dolara yazık değil mi? mental sorunları varsa afrikadan topçu alınmayacağını şimdiye kadar ön göremediniz mi? ama kimse kendisini hesap vermek, açıklama yapmak zorunda hissetmiyor enteresan.

Adamı bir 10 maç çıkarmadan 90 dakika oynatsın. Sokmaya başlar yine. Adamın gözü hep kenarda aklı saha da değil.

Terimzede oldu cikti son 10 yilda gordugumuz en iyi forvet. Yazik.
Hangi kıstaslara göre böyle kesin bir yargıya varabiliyoruz?..O son 10 yılda bizde oynayan Elmander-Burak-Drogba-Gomis den daha iyi forvet olduğuna dair bir görüntüyü henüz alamadım kendisinden ki Burak' tan pek hazzetmem...

Elmander' i bunların içinde ayrı yere koyarım, İsveç MT da pek çok maçta MOS oynayacak kadar tempoya ve tekniğe sahip bir adamdı ve şu anda takımda olsa Diagne' ye de MM ya da level atlatırdı; o tip bir futbolcu bulmadan çift forvet oynamak gereksiz macera olur...Gol vuruşu konusunda Burak da gayet iyi, onun defans arkasına yaptığı koşuları MM nın yaptığını hatırlamıyorum...Keza Gomis' in tek başına yaptığı etkili presi başka bir santrforun yapması çok zor, kafa ve ayakla yaptığı gol vuruşları MM den daha mı zayıftı?..Canı futbol oynamak isteyen Drogba başka bir seviye zaten...

MM nin çok başarılı olmasını isterim; geldiği ligin de etkisiyle henüz 'ham' bulsam da takımın daha organize oyun ortaya koymasıyla birlikte kendisini göstereceğini de umuyorum ama öveceğiz diye b.kunu çıkarmaya gerek yok...

Hangi kıstaslara göre böyle kesin bir yargıya varabiliyoruz?..O son 10 yılda bizde oynayan Elmander-Burak-Drogba-Gomis den daha iyi forvet olduğuna dair bir görüntüyü henüz alamadım kendisinden ki Burak' tan pek hazzetmem...

Elmander' i bunların içinde ayrı yere koyarım, İsveç MT da pek çok maçta MOS oynayacak kadar tempoya ve tekniğe sahip bir adamdı ve şu anda takımda olsa Diagne' ye de MM ya da level atlatırdı; o tip bir futbolcu bulmadan çift forvet oynamak gereksiz macera olur...Gol vuruşu konusunda Burak da gayet iyi, onun defans arkasına yaptığı koşuları MM nın yaptığını hatırlamıyorum...Keza Gomis' in tek başına yaptığı etkili presi başka bir santrforun yapması çok zor, kafa ve ayakla yaptığı gol vuruşları MM den daha mı zayıftı?..Canı futbol oynamak isteyen Drogba başka bir seviye zaten...

MM nin çok başarılı olmasını isterim; geldiği ligin de etkisiyle henüz 'ham' bulsam da takımın daha organize oyun ortaya koymasıyla birlikte kendisini göstereceğini de umuyorum ama öveceğiz diye b.kunu çıkarmaya gerek yok...
Göklere çıkarmak ne kadar yanlışsa gömmek de bir o kadar yanlış çünkü geldiği ilk maçlar harici düzgün bi şekilde izleyemedik en doğrusu oturan bir kurguda izlemek olacaktır.Çoğu kişi buna göre değerlendirmeli diye düşünüyorum çünkü oyuncunun vaad ettiği şeyler ortada bence potansiyeli gayet yüksek fakat biraz daha sabretmeliyiz güncel değerlendirme yapmak için

Tabi kendisinide sahaya vermeli

Bu arada şunuda peşinen söylim eğer kendisi hakkındaki çıkan alemlere akma,gece hayatı gibi haberler doğruysa bonservisini hiç almayalım

karısına hayrı olmayanın bize hiç hayrı olmaz

Geri
Üst Alt