Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.529
- 12.539
- 2.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim de böyle bir psikologa ihtiyacım var. MaşallahDiziyi izleyen varsa ,bizim klübün şöyle bir psikolog ihtiyacı var
Burak Yılmaz'ı gördüm resmen. Kaşa da bir çizik attırtsaymış tam olurmuş.
Hoca kesmezse bu saç ile golleri sıralamaya başlar.yakalı formaya geçme zamanı geldi o zamanBurak Yılmaz'ı gördüm resmen. Kaşa da bir çizik attırtsaymış tam olurmuş.Hoca kesmezse bu saç ile golleri sıralamaya başlar.
Kesinlikle!
Hangi kıstaslara göre böyle kesin bir yargıya varabiliyoruz?..O son 10 yılda bizde oynayan Elmander-Burak-Drogba-Gomis den daha iyi forvet olduğuna dair bir görüntüyü henüz alamadım kendisinden ki Burak' tan pek hazzetmem...Terimzede oldu cikti son 10 yilda gordugumuz en iyi forvet. Yazik.
Göklere çıkarmak ne kadar yanlışsa gömmek de bir o kadar yanlış çünkü geldiği ilk maçlar harici düzgün bi şekilde izleyemedik en doğrusu oturan bir kurguda izlemek olacaktır.Çoğu kişi buna göre değerlendirmeli diye düşünüyorum çünkü oyuncunun vaad ettiği şeyler ortada bence potansiyeli gayet yüksek fakat biraz daha sabretmeliyiz güncel değerlendirme yapmak içinHangi kıstaslara göre böyle kesin bir yargıya varabiliyoruz?..O son 10 yılda bizde oynayan Elmander-Burak-Drogba-Gomis den daha iyi forvet olduğuna dair bir görüntüyü henüz alamadım kendisinden ki Burak' tan pek hazzetmem...
Elmander' i bunların içinde ayrı yere koyarım, İsveç MT da pek çok maçta MOS oynayacak kadar tempoya ve tekniğe sahip bir adamdı ve şu anda takımda olsa Diagne' ye de MM ya da level atlatırdı; o tip bir futbolcu bulmadan çift forvet oynamak gereksiz macera olur...Gol vuruşu konusunda Burak da gayet iyi, onun defans arkasına yaptığı koşuları MM nın yaptığını hatırlamıyorum...Keza Gomis' in tek başına yaptığı etkili presi başka bir santrforun yapması çok zor, kafa ve ayakla yaptığı gol vuruşları MM den daha mı zayıftı?..Canı futbol oynamak isteyen Drogba başka bir seviye zaten...
MM nin çok başarılı olmasını isterim; geldiği ligin de etkisiyle henüz 'ham' bulsam da takımın daha organize oyun ortaya koymasıyla birlikte kendisini göstereceğini de umuyorum ama öveceğiz diye b.kunu çıkarmaya gerek yok...
İlk defa burada okudumNe alemi yahu
Altay demişbu herifin pompacı olduğu nerden malum oldu.
Altay demiş