# Mostafa Mohamed

FDYBtwxXIAYKttI

Su pozisyonda rakibe fake atip sola birakmasini bilmiyorsan Galatasaray'in santraforu olamazsin. Zor bir sey degil bunu yapmak.
Şu an vursa ayak içi ki sert vuruyor ,direk dibinden gol dü
Eveledi geveledi küfürü yedi 😡😡

Savunmayı bıraktım artık seni mami.
Veremediğin pastan çok direkten dönen topta ki pozisyonun sinirlendirdi beni.

sola küfreder gibi topu dürtsen bile yeterliydi be üstad

FDYDKiEX0AABwgg
Şu an kaleci kalesinde bile değildi. Tekrarda mı ne gördüm Stoper ile Halil'in arası bir hizada arkasını dönmüş ger koşuyordu. Kaleye vurabilir, topu sürse stoperden hızlı muhtemelen, pas da verebilir. İnanılmaz gerçekten.

Ben hala begeniyorum. Rize, Konya ve Lokomotiv deplasmaninda cok iyiydi. Sirf Bjk macinda kacirdigi penalti ve bu macta sola cekip Halil’e pas atmadigi icin kotu topcu falan demem. Bir pozisyona gore degerlendirmek bana gore dogru degil. Ben oyuncunun genel performansina bakarim. Halil’in bugune kadar kacirdigi pozisyonlar daha fazladir. Son vuruslari da berbat. Halil’in yaninda ve arkasinda oynayan oyuncular skorer degil. Bu yuzden bize takimi oynatan forvet degil, golcu lazim.

Kağıt üstünde takımda 3 forvet var ama üçünü toplasan ancak bir forvet ediyor.

Biri bencillikten hep yanlış tercihlerde bulunur, diğeri gol atamaz, öbürü de kafadan çatlak 1 maç iyi oynar 10 maç kaybolur.

Bir numaralı forveti olmayan hangi takım başarılı olabilir ki.

Bu maçı izleyemedim ama bir süredir sadece kendine oynuyor. Mohamed’i öven biri olarak bunu da belirtmem lazım.

Forvet bencil olur ama aptal olamaz. Atman gerektiğinde o pası atacaksın.

Geçen sene makina gibi gelen adam mobbingi yiye yiye sonunda maçı sattı..

Sadece son 3-4 haftayı örnek verirsek Rize ve Konya maçlarının yıldızıydı bu adam.. Sonradan oyuna girdiği birçok maçta ciddi katkı da verdi..

Matematiksel olarak hala iddiamız varsa bunun iki tane baş aktörü var.. Biri Morutan diğeri Muhammed'di.. İkisininde üstüne oynuyor hoca.. Halil her maç 90 dakika forma giyer ama Morutan istisnasız 60 dakika sonra çıkar.. Geçen gol attı diye 15 dakika daha oynamaya hak kazandı hoca tarafından..

Adam yavaş yavaş toparlarken durduk yere Beşiktaş maçında Diagne için adamı yedeğe çekti büyük imparator.. Sonra yeni girmiş adam kaçan penaltı sonrasında hedef gösterildi açıkca hoca tarafından..

Peki son 11 maçta sadece 1 gol atabilen Halil'le ilgili yaptığı yoruma bir bakın torpili anlayın..

Muhammed'i evladımız Halil için yeme görevi başarıyla tamamlandı.. Sırada Morutan var..

Arda gelene kadar oyna Morutan'ım.. Ondan sonra yallah kulübeye.. Şu yorumum abartı değil şu adamı her maç istisnasız kesen hocanın zihniyetini millet bir kere daha düşünsün..

Geçen sene makina gibi gelen adam mobbingi yiye yiye sonunda maçı sattı..

Sadece son 3-4 haftayı örnek verirsek Rize ve Konya maçlarının yıldızıydı bu adam.. Sonradan oyuna girdiği birçok maçta ciddi katkı da verdi..

Matematiksel olarak hala iddiamız varsa bunun iki tane baş aktörü var.. Biri Morutan diğeri Muhammed'di.. İkisininde üstüne oynuyor hoca.. Halil her maç 90 dakika forma giyer ama Morutan istisnasız 60 dakika sonra çıkar.. Geçen gol attı diye 15 dakika daha oynamaya hak kazandı hoca tarafından..

Adam yavaş yavaş toparlarken durduk yere Beşiktaş maçında Diagne için adamı yedeğe çekti büyük imparator.. Sonra yeni girmiş adam kaçan penaltı sonrasında hedef gösterildi açıkca hoca tarafından..

Peki son 11 maçta sadece 1 gol atabilen Halil'le ilgili yaptığı yoruma bir bakın torpili anlayın..

Muhammed'i evladımız Halil için yeme görevi başarıyla tamamlandı.. Sırada Morutan var..

Arda gelene kadar oyna Morutan'ım.. Ondan sonra yallah kulübeye.. Şu yorumum abartı değil şu adamı her maç istisnasız kesen hocanın zihniyetini millet bir kere daha düşünsün..

Bombos yorum. Maci izlemesek hoca komple kuruyor, boyuk resim falan yardiracaksiniz.

Morutsan iyi degildi bugun, MO ise baya baya kotuydu. Net.

Bombos yorum. Maci izlemesek hoca komple kuruyor, boyuk resim falan yardiracaksiniz.

Morutsan iyi degildi bugun, MO ise baya baya kotuydu. Net.
Benim cevabıma verdiğin cevap benim yazdığımı ne kadar algıladığını ortaya koyuyor zaten.. Teşekkürler yorumun için..

Acaba takım arkadaşları ile arası nasıl? Bence mutsuz bu çocuk kendini dışlanmış hissetmiş olabilir. Pas atilmadığını düşünüyordu büyük ihtimal kendine o yüzden o da pas atmamaya başladı. Bencil oynuyor şu an. Hoca ile yıldızı hiç barışmadı zaten. Bonservisi alınmaz büyük ihtimal. Mısır milli takımında goller atmaya felan başladı. Bir çok Avrupa takımının listesindedir. Gider bir yere. Yazık oldu . Nedense olmadı bizim takımda.

Geri
Üst Alt