Ismail ARI
Büyük Kaptan
Şu an vursa ayak içi ki sert vuruyor ,direk dibinden gol dü![]()
Su pozisyonda rakibe fake atip sola birakmasini bilmiyorsan Galatasaray'in santraforu olamazsin. Zor bir sey degil bunu yapmak.
Eveledi geveledi küfürü yedi

Şu an vursa ayak içi ki sert vuruyor ,direk dibinden gol dü![]()
Su pozisyonda rakibe fake atip sola birakmasini bilmiyorsan Galatasaray'in santraforu olamazsin. Zor bir sey degil bunu yapmak.

Şu an kaleci kalesinde bile değildi. Tekrarda mı ne gördüm Stoper ile Halil'in arası bir hizada arkasını dönmüş ger koşuyordu. Kaleye vurabilir, topu sürse stoperden hızlı muhtemelen, pas da verebilir. İnanılmaz gerçekten.sola küfreder gibi topu dürtsen bile yeterliydi be üstad
![]()
kg maçında 11de olmayınca yine nerde fln diyenler gelir
delikdesiktasi unutmaUlan resmen galibiyetimize engel oldun
yorumun pozisyondan skandalŞu an vursa ayak içi ki sert vuruyor ,direk dibinden gol dü
Eveledi geveledi küfürü yedi![]()
Geçen sene makina gibi gelen adam mobbingi yiye yiye sonunda maçı sattı..
Sadece son 3-4 haftayı örnek verirsek Rize ve Konya maçlarının yıldızıydı bu adam.. Sonradan oyuna girdiği birçok maçta ciddi katkı da verdi..
Matematiksel olarak hala iddiamız varsa bunun iki tane baş aktörü var.. Biri Morutan diğeri Muhammed'di.. İkisininde üstüne oynuyor hoca.. Halil her maç 90 dakika forma giyer ama Morutan istisnasız 60 dakika sonra çıkar.. Geçen gol attı diye 15 dakika daha oynamaya hak kazandı hoca tarafından..
Adam yavaş yavaş toparlarken durduk yere Beşiktaş maçında Diagne için adamı yedeğe çekti büyük imparator.. Sonra yeni girmiş adam kaçan penaltı sonrasında hedef gösterildi açıkca hoca tarafından..
Peki son 11 maçta sadece 1 gol atabilen Halil'le ilgili yaptığı yoruma bir bakın torpili anlayın..
Muhammed'i evladımız Halil için yeme görevi başarıyla tamamlandı.. Sırada Morutan var..
Arda gelene kadar oyna Morutan'ım.. Ondan sonra yallah kulübeye.. Şu yorumum abartı değil şu adamı her maç istisnasız kesen hocanın zihniyetini millet bir kere daha düşünsün..
Benim cevabıma verdiğin cevap benim yazdığımı ne kadar algıladığını ortaya koyuyor zaten.. Teşekkürler yorumun için..Bombos yorum. Maci izlemesek hoca komple kuruyor, boyuk resim falan yardiracaksiniz.
Morutsan iyi degildi bugun, MO ise baya baya kotuydu. Net.