Mostafa Mohamed'in Son Testleri Negatif Çıktı

Oynayabiliyo mu yani

GSC Mobile App

o zaman taylan yedek başlayacaktır.

oynabiliyor normalde sanirim testleri negatif ciktiginda fakat hocamiz idman eksikligi var diye oynatmaz
Takımla birlikte çalışmadı diyelim. İzole durumdayken de çalışmalarına devam etti. Bu zamana kadar takımla çalıştı da noldu? Geldiği ilk gün maçına çıkıyor diye düşünelim.

GSC Mobile App

Valla ben olsam oynatirim
Ben olsam da oynatırım ama ne falcao ne Muhammed gecen maç Halil in yaptığı şeyi yapamadı. Sırtı dönük topu alıp arkasındaki adamı calimlayip ileriye süren oyuncuya hasret kalmışız resmen. Tek pasla sağa sola top dağıtan oyuncu da adamdır ama Halil in oyun tarzı bambaşka bise.

Ciddi keyif aldım oynadığı sürede. Nese kim oynarsa oynasin kazanalım da isim önemli dehil

GSC Mobile App

Ben olsam da oynatırım ama ne falcao ne Muhammed gecen maç Halil in yaptığı şeyi yapamadı. Sırtı dönük topu alıp arkasındaki adamı calimlayip ileriye süren oyuncuya hasret kalmışız resmen. Tek pasla sağa sola top dağıtan oyuncu da adamdır ama Halil in oyun tarzı bambaşka bise.

Ciddi keyif aldım oynadığı sürede. Nese kim oynarsa oynasin kazanalım da isim önemli dehil

GSC Mobile App
Bende begendim ama bu macta o mactaki gibi rahat edemez Halil

Geri
Üst Alt