- 18 Mayıs 2011
- 49.973
- 52.971
- 4.398
Mehmet Özcan: "Mostafa Mohamed'in son testleri negatif çıktı."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynabiliyor normalde sanirim testleri negatif ciktiginda fakat hocamiz idman eksikligi var diye oynatmazOynayabiliyo mu yani
GSC Mobile App
Takımla birlikte çalışmadı diyelim. İzole durumdayken de çalışmalarına devam etti. Bu zamana kadar takımla çalıştı da noldu? Geldiği ilk gün maçına çıkıyor diye düşünelim.oynabiliyor normalde sanirim testleri negatif ciktiginda fakat hocamiz idman eksikligi var diye oynatmaz
Valla ben olsam oynatirimTakımla birlikte çalışmadı diyelim. İzole durumdayken de çalışmalarına devam etti. Bu zamana kadar takımla çalıştı da noldu? Geldiği ilk gün maçına çıkıyor diye düşünelim.
GSC Mobile App
Ben olsam da oynatırım ama ne falcao ne Muhammed gecen maç Halil in yaptığı şeyi yapamadı. Sırtı dönük topu alıp arkasındaki adamı calimlayip ileriye süren oyuncuya hasret kalmışız resmen. Tek pasla sağa sola top dağıtan oyuncu da adamdır ama Halil in oyun tarzı bambaşka bise.Valla ben olsam oynatirim
Bende begendim ama bu macta o mactaki gibi rahat edemez HalilBen olsam da oynatırım ama ne falcao ne Muhammed gecen maç Halil in yaptığı şeyi yapamadı. Sırtı dönük topu alıp arkasındaki adamı calimlayip ileriye süren oyuncuya hasret kalmışız resmen. Tek pasla sağa sola top dağıtan oyuncu da adamdır ama Halil in oyun tarzı bambaşka bise.
Ciddi keyif aldım oynadığı sürede. Nese kim oynarsa oynasin kazanalım da isim önemli dehil
GSC Mobile App
hocamın başlığında niye oynamıyor yazılarını görür gibiyim ahbab10 gün olmadı daha takımda görmeyince boşa laf etmeyin