Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisini bu sene defalarca kez izledim. Bana göre bizim gibi takımlara asla uymayan bir oyuncu. Koşu yoluna atılan toplara hareketlenen,hızlı,geniş alan topçusu.

Dar alanda kaybolur gider. Zamanında Yiğit Gökoğlan vardı böyle. Manisa'da uçak gibiydi ama sonra bir şey olmadı tabi.

Engin Baytar ile de hiç bir alakası yok bu arada. Engin orta saha özellikli bir kanattı bir kere. Ayrıca Engin dar alanda çalım atabilen,şut atabilen biriydi.

Aynen Engin ile uzaktan yakindan alakasi yok.

Engin kaliteli futbolcuydu, onun sorunu mental olarak labil ve cok agresif olmasiydi. Öfke kontrolü cok zayifti.

Tolga 1.8 milyon euro alacak , mugdat 2 milyon TL

yani diyorsun ki tolgada kazıklandık muğdattada kazıklanak , diğer konudada kombine fiyatlarını savunuyorsun bu ne tezatlık ben karşıyım böyle bir politikaya parayı saçıp saçıp sonra taraftar destek çıksın demek yanlış.

Bu herifin gelmesini istemiyorum bu arada ki zamanında Yasin gelmeli diye konu açmıştım bu tarz transferlere karşı değilim. Yasin de bence gereken katkıyı verdi.

Muğdat'tan Yasin katkısı dahi alamayız yüksek ihtimalle.

Ben yanlisi devam ettirelim demiyorum ama bonservissiz gelecek adama da odeyecegin ucrette biraz akla mantiga uygun teklif sunman lazim

Belhanda sezon boyu kufur ama cebinde 3,350 milyon euro , rodrigues belki 20 milyon kazandiracak , senenin en flas oyuncusu , katkisi tartisilmaz ama ucreti 1,350 milyon euro

Tolga geldiğinde sanırım kur 3 civarındaydı. 2 milyon euro desek 6 milyon TL niyetiyle verdik o parayı. Şu an için bile çok vermişiz.

O yüzden kıstas aldığımız sürece zarar edeceğiz. Çöpe atılan paraların önüne geçmemiz lazım artık.

Zarar edeceğimiz çöplere her zaman ihtiyaç vardır. Yoksa Galatasaray olamayız. Bizi Galatasaray yapan bu tarz çöplerdir.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vizyon dediğiniz çok parayla olur bizim paramız yok boş yapmayın biz sinekten yağ çıkartmaya bakacaz transferleri beğenmiyenler gidip real city vs. takımları tutabilir.

Bu adamın transfer için bize para vermesi gerekirken 2-3m tller verelim deniyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mugdat i almayalim ya da parasi cok dusuk olsun kabul . Peki belhanda fegouli gibilerin selcuk tolga gibilerin ucretlerini de vermemezlik edebiliyor muyuz

Yasin den 2 senedir o yuzden verim alamiyoruz .. adam senelerdir zam istiyor ama 940 bin euro ya oynatiyoruz

Tamam yasine zam yapmayalim ederi budur diyelim ama o zaman da bu adamlar gormuyor mu yeni gelen ve sahada gezinen adamlarin aldiklari kontratlari

Siz yasin olsaniz sizden tam 2 kat kazanan tolga nin ucretinden rahatsiz olmaz misiniz ?

Mugdat i almayalim ya da parasi cok dusuk olsun kabul . Peki belhanda fegouli gibilerin selcuk tolga gibilerin ucretlerini de vermemezlik edebiliyor muyuz

Yasin den 2 senedir o yuzden verim alamiyoruz .. adam senelerdir zam istiyor ama 940 bin euro ya oynatiyoruz

Tamam yasine zam yapmayalim ederi budur diyelim ama o zaman da bu adamlar gormuyor mu yeni gelen ve sahada gezinen adamlarin aldiklari kontratlari

Siz yasin olsaniz sizden tam 2 kat kazanan tolga nin ucretinden rahatsiz olmaz misiniz ?

muğdat akhisar ne alıyorsa yüzde 20 fazlasına gelsin , her gelene yüzde 200 fazla para verirsek tolgada , yasinde olduğu gibi zaten bu ortalama hiç düşmez sen bugün muğdata düşük paraya alırsan yarın ahmet , mehmette yüksek para isteyemez şuan muğdata verilecek ücret 3 yıl sonra ki yapıcağımız transferlerde bile referans olucak.

200 Bin Euro'ya oynuyordu Akhisar'da. Bizim gibi büyük takıma gelince hadi 500 bin Euro alsın. Daha çok istiyor ise başarıya ve kişisel performansa bağlı eklemeler yapılması gerekir. Hem motivasyon olur oyuncu adına. Her yerliye benzer Tarife uygulanmalı. Niye yerliye? Profesyonel değiller de ondan çoğu.

Yanlis anlasildim sanirim , bana sorsaniz 200 bin euro versinler , derdim o degil

Sen bu ucreti verip yaninda tolga 1.8 milyon euro aliyorken nasil verim alacaksin

Sana donup de "adam 18 e giremiyor verdiginiz paraya bak , bana 5 te 1 i mi" diyince ne diyeceksiniz

Sorun burada

Yanlis anlasildim sanirim , bana sorsaniz 200 bin euro versinler , derdim o degil

Sen bu ucreti verip yaninda tolga 1.8 milyon euro aliyorken nasil verim alacaksin

Sana donup de "adam 18 e giremiyor verdiginiz paraya bak , bana 5 te 1 i mi" diyince ne diyeceksiniz

Sorun burada

tolga bugün yarın gidecek kıstas olamaz bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt