Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Suratli adam pisman etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmza parası falan vermeyelimde ?
Senelik 700 bin euro ya oynayacaksa gelsin.
Kendisini bu sene defalarca kez izledim. Bana göre bizim gibi takımlara asla uymayan bir oyuncu. Koşu yoluna atılan toplara hareketlenen,hızlı,geniş alan topçusu.
Dar alanda kaybolur gider. Zamanında Yiğit Gökoğlan vardı böyle. Manisa'da uçak gibiydi ama sonra bir şey olmadı tabi.
Engin Baytar ile de hiç bir alakası yok bu arada. Engin orta saha özellikli bir kanattı bir kere. Ayrıca Engin dar alanda çalım atabilen,şut atabilen biriydi.
700 bin euro çok fazla 2 milyon tl'ye geliyorsa gelsin
Tolga 1.8 milyon euro alacak , mugdat 2 milyon TL
Yanlışı yanlışla mı örtelimTolga 1.8 milyon euro alacak , mugdat 2 milyon TL
Mugdat i almayalim ya da parasi cok dusuk olsun kabul . Peki belhanda fegouli gibilerin selcuk tolga gibilerin ucretlerini de vermemezlik edebiliyor muyuz
Yasin den 2 senedir o yuzden verim alamiyoruz .. adam senelerdir zam istiyor ama 940 bin euro ya oynatiyoruz
Tamam yasine zam yapmayalim ederi budur diyelim ama o zaman da bu adamlar gormuyor mu yeni gelen ve sahada gezinen adamlarin aldiklari kontratlari
Siz yasin olsaniz sizden tam 2 kat kazanan tolga nin ucretinden rahatsiz olmaz misiniz ?
Yanlis anlasildim sanirim , bana sorsaniz 200 bin euro versinler , derdim o degil
Sen bu ucreti verip yaninda tolga 1.8 milyon euro aliyorken nasil verim alacaksin
Sana donup de "adam 18 e giremiyor verdiginiz paraya bak , bana 5 te 1 i mi" diyince ne diyeceksiniz
Sorun burada