Muğdat Çelik’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı!

Ya yıllık 2 milyon verilen Eren'den daha iyi katkı verir fiyat/performans olarak. Ama pek maçını izlemedim. Gomis'e mi yedek olacak yoksa kanatlara mı yedek?

eger baska kanat alinmayip yedek olarak sadece sinan ve mugdat ile girersek haklisin. ama bence rodrigues kalsa bile 1 oyuncu daha düsünürler oraya. aksi halde haklisin.
Farz edelim 1 kanat oyuncusu daha alındı. Mevcut isimler içerisinde muğdatı kaçıncı sıraya koyarsın? Cevap belli. Sinan'ın önüne bile yazamadığın adamı almayacaksın hocam. Gelip başarılı olursa başımızın üstünde yeri var ama pek bir beklentim yok açıkçası. Hayır yaşı genç olsa yine anlarım, beklentim olur ama herif 28 yaşında.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farz edelim 1 kanat oyuncusu daha alındı. Mevcut isimler içerisinde muğdatı kaçıncı sıraya koyarsın? Cevap belli. Sinan'ın önüne bile yazamadığın adamı almayacaksın hocam. Gelip başarılı olursa başımızın üstünde yeri var ama pek bir beklentim yok açıkçası. Hayır yaşı genç olsa yine anlarım, beklentim olur ama herif 28 yaşında.

Peki türkiye kupasindaki maclarda Kim oynayacak? Ayrica Mugdat dan daha iyi olup da, daha ucuza gelebilecek bedava ve özellikle 5. Secenek olmak icin gelecek baska oyuncu Var mi piyasada?

XT1580 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki türkiye kupasindaki maclarda Kim oynayacak? Ayrica Mugdat dan daha iyi olup da, daha ucuza gelebilecek bedava ve özellikle 5. Secenek olmak icin gelecek baska oyuncu Var mi piyasada?

Gökhan kardeşim, Allah aşkına kim önemsiyor burada veya kulüpte Türkiye kupasını? Takım ucunda kupa olunca dayanamayıp alıyor diye bu kadar kupa sahibi olduk yoksa önemsediğimizden değil. :asd: bana kalsa ligde Avrupa garantiyse benim için hiç kasmam salarım gençleri, arayada tecrübeli yedeklerden koyarım. Ama bunun içinde gidip muğdata para gömmem.

Git alt yapidan adam oynat, mecbur degilsin 28 yaşındaki adami almaya, ne yani tek basına mac kazanabilen tipte mi?
Paralar öyle iste gidiyor, Erman gibi oynamadan büyük ihtimal gider, zaten Terim in böyle asiri sevdası var, paralar böyle çöplere dökmeye. Nerden baksan yine en az yıllık 1 milyon avro alır bu herif

600-700 bin € maaş ve en fazla 3 yıllık bir sözleşmeyle olumlu baktığım bir transfer.
Muğdat imza parası : 500 bin tl
Yıllık : 2 milyondan 3 yıllık
Puan başına : 8 bin tl
HO---- TRTSPOR
Euro'ya çevirdiğimizde 3 yılda 6.5 milyon 3 yıla yayılmış şekilde euronun artacağınıda düşünürsek 3 yıl 1 milyon euroya geliyor iyi bence

Muğdat fedakarlık yapmış diyorlar Kayserispor bu parayı 1 yılda vermiş. Kabul etmemiş diyorlar

Şampiyonlar ligi var dönüşlerinde rotasyonda iş yapar belki maliyeti çok uçuk değilse denenebilir...

Yahu sadece kupayi cimbizla cekip almayin. Ligde dedigim gibi sirasiyla Rodrigues, Transfer, Sinan ve Mugdat olacaksa gayet yerinde Transfer. Bunlar gercekten oynayamazsa, ligde önemli bir macta altyapi oyuncusuylami cikicaksin? Mugdat o kadar Kötü degil, gayet oynayabilir ligde. Kadro dar olacagina ligde iyi kötü götürecek UCUZ ALTERNATIFLERE ihtiyac var. Alternatif diye gidip Emre akbaba denen cöpe 5 milyon veya mugdatdan cok daha fazla Katki saglamayacak olan deniz kadaha 5 milyon verirsin iste ozaman batariz, hata yapariz. Mugdat senelerdir ligde her büyük macta dikkatan ceken BEDAVA ve ucuz yollu yapilmis bir ALTERNATIF. Böyle batiyoruz, söyle hata yapiyoruz ne alaka?

Gökhan kardeşim, Allah aşkına kim önemsiyor burada veya kulüpte Türkiye kupasını? Takım ucunda kupa olunca dayanamayıp alıyor diye bu kadar kupa sahibi olduk yoksa önemsediğimizden değil. :asd: bana kalsa ligde Avrupa garantiyse benim için hiç kasmam salarım gençleri, arayada tecrübeli yedeklerden koyarım. Ama bunun içinde gidip muğdata para gömmem.

Genc diye takmissiniz. Bizim gencler almanya 5. Liginde bile zor oynar. Türkiye ikinci liginde dahi kattiyen oynayamazlar. Mugdat senelerdir super Lig de az cok dikkat ceken oyuncu. Gencleri cok gözünüzde büyütüyorsunuz, hepsi cöp.

Genc diye takmissiniz. Bizim gencler almanya 5. Liginde bile zor oynar. Türkiye ikinci liginde dahi kattiyen oynayamazlar. Mugdat senelerdir super Lig de az cok dikkat ceken oyuncu. Gencleri cok gözünüzde büyütüyorsunuz, hepsi cöp.

2.5 senedir ancak birinci ligde oynuyor, ondan önce ikinci ligte mücadele ediyordu, statikleri de çok ahim sahim degil... bide 28 yaşında... süper transfer cidden. Yasin kalsa daha fazla kar etmiştik

Eren,Yasin gidiyorsa bayıldığım transferdir.
Bu arada bizim gençler sağolsun gram topçu çıkmıyor övülüp uçurulan topçular bile leş çıkıyor oynadığı zaman .
Stoper çocuk vardı o, libero vardı, Berk ismail Ünsal.....

2.5 senedir ancak birinci ligde oynuyor, ondan önce ikinci ligte mücadele ediyordu, statikleri de çok ahim sahim degil... bide 28 yaşında... süper transfer cidden. Yasin kalsa daha fazla kar etmiştik
Super Transfer diyen yok. Ben bunu alacagimiza genclerle cikalim mantigina kiziyorum. Ayrica bonservisi elinde olmasa zaten ilgilenmezdik. Su durumda bonservisi elind olan veya kiralik oyunculari alabiliriz sadece. Ayrica katilmiyorum Yasin 2 Kat zam isterdi ve hic bir ise yaramazdi.

Super Transfer diyen yok. Ben bunu alacagimiza genclerle cikalim mantigina kiziyorum. Ayrica bonservisi elinde olmasa zaten ilgilenmezdik. Su durumda bonservisi elind olan veya kiralik oyunculari alabiliriz sadece. Ayrica katilmiyorum Yasin 2 Kat zam isterdi ve hic bir ise yaramazdi.

ozaman sen söyle Mugdat neye? bizim su an baska problemlerimiz yok mu? neden bizi hic bir gram ileri taşımayacak adama para bayıyoruz?

karakterine bagli
caliskan hirsli ve baskiyi kaldirabilecek bir yapiya haiz ise yedek olarak katkida bulunacaktir

Tüm futbolseverlerde ve dolayısıyla forumda; ne kadrodaki, ne diğer takımlardaki hiçbir yerli futbolcuyu beğenmemek, ismi geçen her futbolcuyu itin götüne sokmak gibi bir eğilim var (Sorsam, 'Vizyon' derler!); sanki 25 yabancı futbolcuyla oynamak mümkünmüş gibi!...

Muğdat' ı, onu-bunu beğenmeyenler, başka alternatifler sunabiliyorlarsanız konuşun, hadi buyurun, hodri meydan!. Kanat takamayacağımıza göre ayaklarımız yere bassın biraz. (Üste para kazandırarak gitmiş olan) Erman Kılıç transferini facia gibi görenler, transferine heyecan duydukları Linderoth-Hajrovic gibi yabancı oyuncuların verdikleri katkıyı(!) ve maliyetlerini düşünsünler bir zahmet...

Kaldı ki halihazırda yabancı kontenjanında sıkıntı yaşamaktayız. Nasıl olacak bu iş?...

Geçen yıl Andre Castro-Titi- Sedar Gürler' in 'fırsat' babında transfer edilmelerinin faydalı olacağını söyledim diye ne dalga geçenler olmuştu, canları sağolsun.

Şu anda kadromuzda Belhanda yerine Castro olsa muhtemelen '8' aramıyor olacaktık.

Titi, Maicon' dan az katkı vermezdi.

Önceki sezonlarda attığı her golden sonra maaşına zam isteyen Yasin' i paketleyip (Aslında şahsen benim de antipatik bulduğum) bonservis free Serdar' ı almış olsak ne zararımız olurdu?, şimdi kallavi bonservisle uzak dursun tabi...

En önemlisi, açığa çıkacak bütçe ile sezona solbeksiz başlamazdık mesela, yahut eksik gördüğünüz başka mevkiler...

Eğer trtspor'un maaş haberi doğru ise piyasada bu adamdan daha ucuza oynayacak Türkiye'de yetişmiş yerli topçu yok. İnşallah maaş haberi dogrudur. TL'den alacak ama yıllık 360-400 bin euro civarı kazanacak. Bu fiyata bonservisi de olmayan başka yerli oyuncu yok. He ne oynar? orasını bilemem giysin formayı çıksın sahaya performansına göre değerlendirme yaparız. Tabi vizyon ve kalite olarak bizim standartlarımız için düşük kalıyor umarım iyi oyunu ile hepimizi yanıltır...

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan bi içmeye gittik neler kaçırmışım yine.

Ne Muğdatı ulan dalga mı geçiyorlar bizimle. Allah kahretsin.

d6bc5205246905c3a42ce0593ab9f41d.jpg

sent via GSC

Kupa için futbolcu alan tek gerizekalı kulüp biziz herhalde.

Şu adamı kupa maçları için alınmıştır siye savummak tek kelimeyle ezikliktir benim gözümde.

Ne idüğü belirsiz bir takım değil Galatsarayız ulan biz. Kupa rotasyonu için futbolcu almak da nedir arkadaş.

sent via GSC

Geri
Üst Alt