Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Ya yıllık 2 milyon verilen Eren'den daha iyi katkı verir fiyat/performans olarak. Ama pek maçını izlemedim. Gomis'e mi yedek olacak yoksa kanatlara mı yedek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farz edelim 1 kanat oyuncusu daha alındı. Mevcut isimler içerisinde muğdatı kaçıncı sıraya koyarsın? Cevap belli. Sinan'ın önüne bile yazamadığın adamı almayacaksın hocam. Gelip başarılı olursa başımızın üstünde yeri var ama pek bir beklentim yok açıkçası. Hayır yaşı genç olsa yine anlarım, beklentim olur ama herif 28 yaşında.eger baska kanat alinmayip yedek olarak sadece sinan ve mugdat ile girersek haklisin. ama bence rodrigues kalsa bile 1 oyuncu daha düsünürler oraya. aksi halde haklisin.
Peki türkiye kupasindaki maclarda Kim oynayacak? Ayrica Mugdat dan daha iyi olup da, daha ucuza gelebilecek bedava ve özellikle 5. Secenek olmak icin gelecek baska oyuncu Var mi piyasada?Farz edelim 1 kanat oyuncusu daha alındı. Mevcut isimler içerisinde muğdatı kaçıncı sıraya koyarsın? Cevap belli. Sinan'ın önüne bile yazamadığın adamı almayacaksın hocam. Gelip başarılı olursa başımızın üstünde yeri var ama pek bir beklentim yok açıkçası. Hayır yaşı genç olsa yine anlarım, beklentim olur ama herif 28 yaşında.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan kardeşim, Allah aşkına kim önemsiyor burada veya kulüpte Türkiye kupasını? Takım ucunda kupa olunca dayanamayıp alıyor diye bu kadar kupa sahibi olduk yoksa önemsediğimizden değil.Peki türkiye kupasindaki maclarda Kim oynayacak? Ayrica Mugdat dan daha iyi olup da, daha ucuza gelebilecek bedava ve özellikle 5. Secenek olmak icin gelecek baska oyuncu Var mi piyasada?
XT1580 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki türkiye kupasindaki maclarda Kim oynayacak? Ayrica Mugdat dan daha iyi olup da, daha ucuza gelebilecek bedava ve özellikle 5. Secenek olmak icin gelecek baska oyuncu Var mi piyasada?
Muğdat imza parası : 500 bin tl600-700 bin € maaş ve en fazla 3 yıllık bir sözleşmeyle olumlu baktığım bir transfer.
Genc diye takmissiniz. Bizim gencler almanya 5. Liginde bile zor oynar. Türkiye ikinci liginde dahi kattiyen oynayamazlar. Mugdat senelerdir super Lig de az cok dikkat ceken oyuncu. Gencleri cok gözünüzde büyütüyorsunuz, hepsi cöp.Gökhan kardeşim, Allah aşkına kim önemsiyor burada veya kulüpte Türkiye kupasını? Takım ucunda kupa olunca dayanamayıp alıyor diye bu kadar kupa sahibi olduk yoksa önemsediğimizden değil.bana kalsa ligde Avrupa garantiyse benim için hiç kasmam salarım gençleri, arayada tecrübeli yedeklerden koyarım. Ama bunun içinde gidip muğdata para gömmem.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.5 senedir ancak birinci ligde oynuyor, ondan önce ikinci ligte mücadele ediyordu, statikleri de çok ahim sahim degil... bide 28 yaşında... süper transfer cidden. Yasin kalsa daha fazla kar etmiştikGenc diye takmissiniz. Bizim gencler almanya 5. Liginde bile zor oynar. Türkiye ikinci liginde dahi kattiyen oynayamazlar. Mugdat senelerdir super Lig de az cok dikkat ceken oyuncu. Gencleri cok gözünüzde büyütüyorsunuz, hepsi cöp.
Super Transfer diyen yok. Ben bunu alacagimiza genclerle cikalim mantigina kiziyorum. Ayrica bonservisi elinde olmasa zaten ilgilenmezdik. Su durumda bonservisi elind olan veya kiralik oyunculari alabiliriz sadece. Ayrica katilmiyorum Yasin 2 Kat zam isterdi ve hic bir ise yaramazdi.2.5 senedir ancak birinci ligde oynuyor, ondan önce ikinci ligte mücadele ediyordu, statikleri de çok ahim sahim degil... bide 28 yaşında... süper transfer cidden. Yasin kalsa daha fazla kar etmiştik
Super Transfer diyen yok. Ben bunu alacagimiza genclerle cikalim mantigina kiziyorum. Ayrica bonservisi elinde olmasa zaten ilgilenmezdik. Su durumda bonservisi elind olan veya kiralik oyunculari alabiliriz sadece. Ayrica katilmiyorum Yasin 2 Kat zam isterdi ve hic bir ise yaramazdi.