- 22 Ocak 2010
- 52.268
- 33.641
- 3.073
Bu da ilki gibi seyrediliyor mu yurt dışında ?
baya var yav ciddi şekilde izleniyor
zaten yayınlanmadan satılmış baya bir ülkeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da ilki gibi seyrediliyor mu yurt dışında ?
Türk devletinin avrupayi tekrar feth edeceğini düşünen bir toplum var burda onlar kaçırmaz
Envoyé de mon Sony Z3
fatih donemini anlatan bir dizi diyorsan o yapildi tutmadi 2-3 sene once
Hatırlatırım Star tv avrupada da yayın yapıyorFransa da yayınlanıyor mu ? Daha çok Rusya,Kafkaslar,Ortadoğu ve Balkanlar'da seyredilmişti diye biliyorum... Eğer Fransa'da falan yayınlanıyorsa tebrik etmek lazım.
Hatırlatırım Star tv avrupada da yayın yapıyor
Envoyé de mon Sony Z3
Bu dizi Fransızca ya çevriliyormus şuan bence yanlış dizi seçmişlerTamam da Türkçe yayın yapıyor, benim dediğim o şekilde değil. Baya biz de ki kanallar nasıl yabancı dizileri satın alıp dublajlı veya altyazılı yayınlıyorsa, aynı bu şekilde muhteşem yüzyılı satın alıp yayınlayan ülkeleri kastetmiştim.
güney amerikada ve amerikada yayınlandıTamam da Türkçe yayın yapıyor, benim dediğim o şekilde değil. Baya biz de ki kanallar nasıl yabancı dizileri satın alıp dublajlı veya altyazılı yayınlıyorsa, aynı bu şekilde muhteşem yüzyılı satın alıp yayınlayan ülkeleri kastetmiştim.
Cidden berbat bir yapım ve oyuncu kadrosu. Beren diziye dahil olduğuna göre sevişme sahneleri gelirse belki reytingler falan artar.
Bu sezon Fox TV'den devam ediyor. Kösem Sultan'ın Oğlu Padişah Sultan IV. Murat Han'ın dönemini anlatıyor. İlk bölüm biraz önce bitti.
Bu sezon sağlam olmuş. İlk bölümü beğendim :ka19:

Hunkarimizin zevcesi kimdir? Pek hos 1 hanim kizimiz acikcasiBu sezon Fox TV'den devam ediyor. Kösem Sultan'ın Oğlu Padişah Sultan IV. Murat Han'ın dönemini anlatıyor. İlk bölüm biraz önce bitti.
Bu sezon sağlam olmuş. İlk bölümü beğendim :ka19:
Doktor bu ne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hunkarimizin zevcesi kimdir? Pek hos 1 hanim kizimiz acikcasi
İlk bölüm diye özenirler sonra içine ederler büyük ihtimal. Hep aynı terane.İlk bölüm beğenilmiş gördüğüm kadarıyla, şöyle 3-4 bölüm daha ilerlesin tepkiler iyiyse izleyeceğim.
4. Murad izlenesi bir padişah zira.
İlk bölüm diye özenirler sonra içine ederler büyük ihtimal. Hep aynı terane.
İyiydi benceBir öncekinin ilk bölümü de kötüydü![]()