Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Star TV

Türk devletinin avrupayi tekrar feth edeceğini düşünen bir toplum var burda onlar kaçırmaz

Envoyé de mon Sony Z3

Fransa da yayınlanıyor mu ? Daha çok Rusya,Kafkaslar,Ortadoğu ve Balkanlar'da seyredilmişti diye biliyorum... Eğer Fransa'da falan yayınlanıyorsa tebrik etmek lazım.

Hatırlatırım Star tv avrupada da yayın yapıyor

Envoyé de mon Sony Z3

Tamam da Türkçe yayın yapıyor, benim dediğim o şekilde değil. Baya biz de ki kanallar nasıl yabancı dizileri satın alıp dublajlı veya altyazılı yayınlıyorsa, aynı bu şekilde muhteşem yüzyılı satın alıp yayınlayan ülkeleri kastetmiştim.

Tamam da Türkçe yayın yapıyor, benim dediğim o şekilde değil. Baya biz de ki kanallar nasıl yabancı dizileri satın alıp dublajlı veya altyazılı yayınlıyorsa, aynı bu şekilde muhteşem yüzyılı satın alıp yayınlayan ülkeleri kastetmiştim.
Bu dizi Fransızca ya çevriliyormus şuan bence yanlış dizi seçmişler
son-dizi-the-end-tf1-serie.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Birde suskunlar Game of Silence adıyla İngilterede yayindaymış

Envoyé de mon Sony Z3

güney amerikada ve amerikada yayınlandı

Son bölümle iyice batırmıştır. Beren Saat bile kurtaramaz artık.

Cidden berbat bir yapım ve oyuncu kadrosu. Beren diziye dahil olduğuna göre sevişme sahneleri gelirse belki reytingler falan artar.

Bu sezon Fox TV'den devam ediyor. Kösem Sultan'ın Oğlu Padişah Sultan IV. Murat Han'ın dönemini anlatıyor. İlk bölüm biraz önce bitti.

Bu sezon sağlam olmuş. İlk bölümü beğendim :ka19:

Cidden berbat bir yapım ve oyuncu kadrosu. Beren diziye dahil olduğuna göre sevişme sahneleri gelirse belki reytingler falan artar.

Bu sezon Fox TV'den devam ediyor. Kösem Sultan'ın Oğlu Padişah Sultan IV. Murat Han'ın dönemini anlatıyor. İlk bölüm biraz önce bitti.

Bu sezon sağlam olmuş. İlk bölümü beğendim :ka19:

Doktor bu ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doktor bu ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk yazdığım mesaj ilk sezona ait. Beren Saat falan vardı. Baya vasat bir kadro, oyunculuklar ve işleyiş vardı. Bu sezon tüm oyuncu kadrosu değişti.

Bu sezondan ümitliyim açıkcası. Kanuni dönemi gibi olmasa da ilk bölüm olarak baya sağlam başladılar.

Son düzenleme:
İlk bölüm beğenilmiş gördüğüm kadarıyla, şöyle 3-4 bölüm daha ilerlesin tepkiler iyiyse izleyeceğim.

4. Murad izlenesi bir padişah zira.

Geri
Üst Alt