Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Süper topçu ama 30 yaşında bi oyuncu olarak daha 6 ay önce 7-8 milyon euroya transfer yapması ve sakatlığı bu transferin üzerinde durulması gereken noktaları.

Baris Camur

Fabiano'nun sakatlığı dizinden değilmiş. Sağ dizine bağlı adale/kas sakatlanmasıymış. Sevilla döneminden kalma..

yehaaaah bir kac saat disari ciktim neler olmus fabianooo.

forlandan fazla istiyorum gelmesini.

Sakat adam lafına bitiyorum. Sanki kronik. Ya da önümüzdeki 8 ay sakat. Sakatsa normaldir, iyileşir,biter...

Ne zaman iyileşir, ne zaman topa değer, ne zaman sahaya çıkar,ne zaman form tutar, ne zaman takıma alışır ? Bu kadar uzun süreli sakat yatmış bir oyuncu için temkinli olmamız gayet normal, az çekmedik çünkü.

Ben öylesine koydum ya resmi :D

Fabiano'ya verilecek bonservis(8 milyon diyorlar) ve yıllık ücret şu sakatlık ve nasıl döneceği yüzünden büyük bir risk taşıyor. Drogba işi olmuyorsa forvette daha genç, sağlam isimlere yönelmekte fayda var.

Fabiano'nun 11 temmuzda antremanlara başlayacağı söyleniyor.

[video=youtube;2cF4-rI_LjU]https://www.youtube.com/watch?v=2cF4-rI_LjU[/video]

2007- →Sunderland A.F.C.(Kiralık) 37(26)

2008- Panathinaikos 45(39)

;)

Bacak kırığı iyileşir diz sakatlığı zor, Uğur uçar 1 sene dönmedi, döndüğünde de inanılaz kötüydü salakatlanmadan önce Gökhandan daha iyi bek diyorduk.Okan Buruk'un falanda ayağı kırılmıştı,çoğu adamında kırıldı pek bir olduğunu görmedim bugune kadar.

Fabiano olursa büyük iş olur. Forlan'dan kat kat iyidir bence.

İyidir kötüdür tamamen farklı bir tartışma konusu fakat; ben bu seneki transfer stratejimizi çok amatörce buluyorum daha açık olmak gerekirse eğer, bu "yeterince yetkili" kişilerin her uzatılan kaydedici cisime "şununla görüşüyoruz bu ilgi alanımızda" demeçlerini inanılmaz gereksiz ve saçma olarak görüyorum. Yine başarısı tartışılır fakat belkide eski yönetimin en iyi yapabildiği işti sessiz sedasız transfer yapabilmek. Nedir bu Kap'a yapılan "görüşüyoruz, sevişiyoruz" fetişizmi allahaşkına?

Alamadı olarak adlandırmayalım belkide 5 dk sonra açıklayacaklar ama " Reyes ve Forlan" isimleri tabela gibi duruyor orda, birde sıcağı sıcağına bu iki isim. Taraftar nabzı yönetebilmek gerçekten maharet, resmi bir kurum olan kamuoyu aydınlatma platformuna yapılan bildirimler insanarı beklenti içerisine sokuyor. Bi herşey kesinleştiğinde oyuncunun anlaşıldığının bildirilmesi var, birde sonu açık bir şekilde medyaya malzeme verecek olan " görüşüyoruz" bildirimleri.. Alıpta bildirememek bildiripte alamamak var gülüm.. Demiş atalarımız.

Bu da mı gol değil?

São Paulo Futebol Clube - Nota Oficial: Luis Fabiano

Sao Paulo resmi sitesinden oyuncuyu göndermek eğiliminde değiliz, bizim haberimiz yok diye açıklama yapmış diyorlar.

Em resposta às notícias veiculadas nesta sexta-feira, dia 01, sobre uma suposta transferência envolvendo o atleta Luis Fabiano Clemente, o São Paulo Futebol Clube esclarece que não há nenhuma negociação em andamento e muito menos qualquer interesse em liberar o jogador.

É importante ressaltar que existe rígida legislação da FIFA penalizando clubes que mantenham contato direto com atletas sem consentimento do clube detentor de seus direitos federativos, o que caracterizaria um possível aliciamento.

Cuma günü yayınlanan haberlere yanıt olarak, daha az oyuncu serbest herhangi bir ilgi yok oluyor orada pazarlık olduğu oyuncu Luis Fabiano Clemente, Sao Paulo Futbol Kulübü devletlerin yer aldığı iddia edilen transferi 01 gün.

En önemlisi, olası bir işe karakterize onun federal haklar kulüp sahibinin izni olmadan sporcu ile doğrudan temas sağlamak FIFA kulüpleri cezalandırmak sıkı mevzuat vardır.

(Translate)

Çok iyi transferler özellikle Fabiano.Fabiano yeryüzündeki en iyi 5 bitiriciden birisi,çok efektif bir forvet.İnşallah tamamlanır transferler de yine ters köşe olmayız.:o

Sao Paulo yalanladı Fabianoyu beyler 2.Reyes vakası bundan sonra KAP'a bildirilen transferleri fotomaç haberi gibi yorumlayalım.

Sao Paulo yalanladı Fabianoyu beyler 2.Reyes vakası bundan sonra KAP'a bildirilen transferleri fotomaç haberi gibi yorumlayalım.

sesli güldüm :lol: ağlanıcak halimize gülüyoruz ya :(

Yönetim sürekli kan kaybediyor...

Forlan, Reyes vs. bildiriminden sonra bu da fos çıkarsa yönetime olan tüm güven kaybolacak.

Eski yönetimi arar hale getirmeyin taraftarı.

Suyu çıktı bu kap olayları'nın Neden açıklama yapıyorsunuz ki. Ne yapmaya çalışıyorlar Amaç ne yani?

inş fabiano gelmez

Attırın imzayı öyle kapa bildirin babacım nedir bu zırt pırt kapa bildirme olayları.Ulan olan bize oluyor.

Geri
Üst Alt