Mustafa Cengiz Açıklamalarda Bulunuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bizim kadroya ligin en iyi kadrosu dedi, 30 metreden kaplumbağa hızıyla gelen topu içeri alan kaleciye teşekkür etti ...

3 maymunu oynamaya devam ediyor dönem gelmeden 3-4 transfer falan demişşti ne çabuk unuttu bunları neyse mayısta görüşürüz hiç iyi hatırlanmayacaksınız ama haberin olsun.

utanmaz herifler hala demagozi yapıyor

Takım kötü giderken ekranlara çıkıp ocağı işaret ettiniz, her transfer sezonunda bunu yaptılar.

Şu an stad da taraftar olsa çok net ağlayarak terk ederlerdi.

Vizyonları, çevreleri ve bağlantıları kısıtlı bir yönetimimiz var. Becerikli olup, çözüm üretemeyince doğal olarak bahanelerin arkasına sığınıyorlar. Yaptığınız şey hiç bir şey üretmeden, kaynak yaratmadan para harcamamak. Bu kadarını yapacak yüzlerce yönetim kurulur yarım saat içerisinde. Galatasaray başkanlık koltuğu çapsızların yeri değil. Çapınız yetmiyorsa efendi gibi bırakın gidin. Seyircisiz maçlara güvenip normalde bir tarafınızın yemeyeceği lafları da söylemekten kaçının.

Eğer terim gercekten o lafi demediyse aksam istifasini verir

Şu dk itibariyle artık takip etmeyi bıraktım. Boşa üzülüyoruz abi milletin şeyinde değil. İnşallah her maç yeniliriz bundan sonra inanın hiç umrumda değil :)

Hafta sonu inşallah 5 yeriz. o zaman görücen ben sizin o mevcut kadronuzu. Resmen taraftarla dalga geçiyolar

abi 1 başkan 1000 lira verirse , 1000 taraftar 1 lira verirse de aynı para olur değerli para ne oluyor şaka mı ya

Ekim başı bunlar çıkıp Ocak'ta transfer yapacağız demediler mi. Şimdi çıkıp transfer yapamayabiliriz diyor. Hadi be oradan.

Bu geçen 3 ayda insan bir oyuncuyu elinden çıkarır. Gelen bonservisle de eksikleri kapatır. Bunun hazırlığını yaparsın yahu 3 ayda

Yazıklar olsun diyecek söz bulamıyorum

M. Cengiz: "Çok değerli bir Galatasaraylının kulübümüze desteği oldu. Sponsor geliri olarak kulübe girdi sağlayacağız. Açıklayacağım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt