Mustafa Cengiz 'Aslan Gibi Sponsor' Kampanyası, 'Evin Oğlu' ve Transferler Hakkında Konuştu

hizmet sunmadan bir de bu ülkede bu durumda bu şartlarda para istemek sömürü şerefsizligidir. büyük paralar peşindeysen dolaylı yönden ona göre şeklini al adam ol maça da 3 saat var hala en büyük gslibenim bakın canımızı veriyoruz ua neler yapıyo romantizmi yapma çakal. peygamber misin yürü git bırak hayatına bak aglamandan barajlar doldu hadsiz

KIYMETİNİ BİLEMEDİK AFFET BİZİ

dursun özbek 2.webp

Alsın 500binini de gitsin dalga geçiyorlar bizimle akşam maç var bütün tadımı kaçırdı adam

Devlet bile bağış topladı beyler ne diyorsunuz siz? Bu dönemde bağış toplamada yanlış bir şey bulmuyorum açıkcası ama bu yönetime artık güvenmiyorum istifa ederlerse katılırım.

Anlayacağınız kulüpte çorba içecek para yok. Başkan futbolcuların akşam ki yemek parasını istemeye çıkmış ekranlara :D

Rakip takim taraftari dalga gecsin diye yapilmis alelacele bir basin toplantisi.

Sizin yapacaginiz is ancak bu kadar olurdu zaten.

Atacağınız parayı yakın en azından ısınırsınız bu soğukta

Falcao kampanyaya bir yıllık garanti ücretiyle katılacağını açıkladı

kaynak: falcaonun iç mimarı

Besiktas kadar para toplayamazlar bu ortamda daha da rezil olmadan bu seyi baslatmasinlar daha iyi.

Ekran görüntüsü 2021-01-19 160230.webp
Ekran görüntüsü 2021-01-19 160310.webp
Ekran görüntüsü 2021-01-19 160349.webp
Ekran görüntüsü 2021-01-19 160456.webp

500 bin tl destek veren çapsız başkan görmek istemiyoruz BAATTİN GEL KURTAR BİZİ

Devlet bile bağış topladı beyler ne diyorsunuz siz? Bu dönemde bağış toplamada yanlış bir şey bulmuyorum açıkcası ama bu yönetime artık güvenmiyorum istifa ederlerse katılırım.

Kardeşim o zaman ali koç dilenirken çıkıp da çocukların kumbarasindaki paraya göz diktiler demeyeceksin adam gibi yönet de para dilenme milletten

Geri
Üst Alt