Mustafa Cengiz 'Aslan Gibi Sponsor' Kampanyası, 'Evin Oğlu' ve Transferler Hakkında Konuştu

sinerji olmadan nasıl olcak bu iş liderlik yok, transfer yok, bjk düdüklemiş hadi para atın oldu paşam.

bu çapsızlara para atan biraz romantiktir arkadaşlar akıllı olun

Arkadaş klüp yönetmek bu kadar zor değil Bir başkanda gelsin ben maliyetli değil genç adamlarla yürüyeceğim desin
Transfer dönemi başlar başlamaz alacağını alsın satacağını satsın takım belli olsun başarılı olur olmaz ama bu planlamayı görelim.
Boştaki oyuncuyu 6 ay önceden alalım.Adam alıp gelişsin diye bir yerlere kiralayalım
Şunları yapacak adam gelsin başarısız olursada canı sağolsun deriz

takim fusbal oynamiyor kardesim aloooo sahada fusbal yok
ne yaptigini bilmeyen bir takima ben niye para yardimi yapayim
ise yaramayan bombok oyuncularin maasini ben ödemem kimse kusura bakmasin

Arkadaş klüp yönetmek bu kadar zor değil Bir başkanda gelsin ben maliyetli değil genç adamlarla yürüyeceğim desin
Transfer dönemi başlar başlamaz alacağını alsın satacağını satsın takım belli olsun başarılı olur olmaz ama bu planlamayı görelim.
Boştaki oyuncuyu 6 ay önceden alalım.Adam alıp gelişsin diye bir yerlere kiralayalım
Şunları yapacak adam gelsin başarısız olursada canı sağolsun deriz

Aynen, zaten taraftarı kızdıran plansızlık. Yoksa biz illa gidin pahalı transfer yapın demiyoruz ki. Ama orta sahasız, forvetsiz de oynamayalım yani sezonu. Kaç senedir aynı muhabbet.

Ne diyelim? Ne yazalim?
Su kampanyayi Aralik ayinda filan yapsa bir nevi anlasilir veya 5 Ocak'ta Onyekuru aciklanir sonra da diger tranferler icin para lazim dersin ve kampanya yapilir.
Bunlar 10 gun kala kampanya yapiyorlar :)

hem para dilenen fenere salla hem para dilen cengiz yine sınıfta kaldın sana söverek ban yemek istemiyorum ÇAPSIZ

düsünsene para yardimi yapiyorsun, sonraki gün akbabanin sözlesmesi uzatiliyor
sinirden kendini sey yaparsin yemin ederim
akbabayla uzatmayi düsünen bir topluma ben günahimi bile vermem

saçma sapan adamlara milyonlar dağıtanlar, 2 maç iyi oynadı diye yüzde 50 zam yapanlar masrafları karsılayamıyoruz transfer yapamıyoruz diye para istiyor. yemezler aga. sizin yapacağınız transfere güvenmiyorum. niyetiniz kesinlikle kötü değil ama bu işi beceremiyonuz baskanım.

İster kızın, ister sövün ama güldüğümüz, dalga geçtiğimiz o kampanya gerçekten de planlı, programlı çalışılarak yapılmış bir şeydi. Az önce başkanımızın yaptığı açıklamalar, bağış olayı kime ne kadar ulaştı? Pat diye GS TV'de açıklama yapacak dendin, konusu bile bilinmiyordu, hadi para gönderin bize dendi. Böyle amatörce bir iş görmedim ben bu düzeyde, Galatasaray bir marka, bir hamle yapacağında 50 defa düşüneceksin, en iyi şekilde nasıl yapılır planlayacaksın. Arkadaş ortamında hadi beyler 100'er lira ateşleyin der gibi çıkıp konuşamazsın kafana estiği dakika.

hazirligi gectim adamlarda analiz yetenegi de yok
min 100 tl nedir yav hic mi halkin icinden biri yok bu yonetimde
15-20 tl yap isteyen istedigi kadar atsin

fenerbahçelilerle Cimbombomluları birbirinden ayıran farkı postlar arasında bulabilirsiniz.

Geri
Üst Alt