Mustafa Cengiz 'Aslan Gibi Sponsor' Kampanyası, 'Evin Oğlu' ve Transferler Hakkında Konuştu

düsünsene para yardimi yapiyorsun, sonraki gün akbabanin sözlesmesi uzatiliyor
sinirden kendini sey yaparsin yemin ederim
akbabayla uzatmayi düsünen bir topluma ben günahimi bile vermem
Evet en komiğide o ve öylede olacak

kulübün parasıyla akbabanın sözleşmesinin uzatılmasını istemezken kendi verdiğin parayla sözleşmesinin uzatılması cünüplükte nirvana olur

Galatasaray’ın 6 aylık zararı 3 gün içinde toplanır. Senin benim paramı almak için yapılmıyor ki bunlar.
Elini şimdi taşın altına sokmayan adamlar yarın görev talep etmesin.

Nef, Esta, Terra hatta Ünal Aysal gibi adamlar buyursun önden...

şimdi şikecilerin bağışıyla bizim ki dönemsel olarak farklı şikeciler para dinlendiğinde pandemi falan yoktu şikeci acunun tv si hizmetindeydi bejeke bağış olayında bejekeli yıldırım tv si hizmet verdi bizim sanırım tv sahibi bir üyemiz yok.Isteyen verir veren enayidir diyen kişi sanane .Ben parayı mustafa cengiz değil Galatasaray için veriyorum.

dursunun bileklik satışı daha mantıklıydı. :asd:

bu bağışlar hikaye yaw. kaynak yaratıyorlar kulübe kendi veya zengin kişilerden gelecek paralarla. dursun bileklik satıp mı aradaki parayı çıkardı sanıyonuz. aynısını ali koç yaptı kendi cebinden bağış yaparak. çünkü kulüp baskanının cebinden kasaya para koyması yasak. bunu yasal hale getiriyorlar.

dursun sneijder e gereksiz kart gördü diye 3m euro ceza yazdı yaw. sezon sonu sampiyonluk gelince silindi tabi bunlar. selcuk'a da yazmıslardı. o anki para eksikliğini bu şekilde sembol cezalarla giderdiler. mustafa cengiz in yaptığı da budur.

Fatih Terimin en az 10m bağış yapması lazım ki transfer kazıklarının en azından ucunu çıkaralım.

Çok büyük rezil olduk bu bağış işiyle. 1 sene önce öyle şimdi böyle konuşursan kim bizimle dalga geçiyorsa haklıdır diyecek bir şey yok.

çapsız bjk'nin çapsız başkanı bile 7.5m TL bağışlamış. Bizim başkan 500bin. Albayrak da öyle. Göstermelik 1-2 transfer yapıp hocaya biz elimizden geleni yaptık imajı mı çizilecek?

Yonetim ne kadar toplamis?
Baskan 500 bin
Albayrak 1 milyon
Terim 1 milyon
Digeri toplam 1 milyon verir :)

şunuda belirtmekte fayda var bizin taraftar profili genelde iç anadolu menşeili olduğu için 3 büyükler arasında en cimri taraftar bizde var.Yemin ederim.bejeke kadar bile faydası olmayan bir taraftarımız var

Mustafa Cengiz: "Mesut Özil Türklüğünü reddetti"

Özelikle yurt dışında olan arkadaşlar pamuk eller cebe.

Ben bagis yapacağım, imkanı olan yapsın.

Takımın bize ihtiyaci var.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

adamlar en son app cikarip milleti sömürdü yav
bunda da aynisin yapacaklar

bu bağışlar hikaye yaw. kaynak yaratıyorlar kulübe kendi veya zengin kişilerden gelecek paralarla. dursun bileklik satıp mı aradaki parayı çıkardı sanıyonuz. aynısını ali koç yaptı.

dursun sneijder e gereksiz kart gördü diye 3m euro ceza yazdı yaw. sezon sonu sampiyonluk gelince silindi tabi bunlar. selcuk'a da yazmıslardı. o anki para eksikliğini bu şekilde sembol cezalarla giderdiler. mustafa cengiz in yaptığı da budur.
Aga zaten yaratmasın demiyorum,kampanya için bir plan yapsaydın bari. Taraftar ile sıkıntılı oldugun dönemde çıkıp para istiyorsun,üstelik hiç kimsenin bundan haberi yok. Böyle kampanya mantıklı gelmiyor.Yine de GALATASARAY için bağış yaparız.

Yanlis zaman baskan, hocanin istedigi transferleri yapacaksin. 1-2 galibiyet sonrasi diyeceksin ki biz elimizden geleni yaptik sira sizde. Ama yok bunlar transfer de yapmiyor derbi maglubiyeti sonra bunu acikliyor vallahi cok beceriksizsiniz

Geri
Üst Alt