Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Ben bıktım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terim seni 7 kere şampiyonlar ligine sokarak o kazıkların bin katını fazlasıyla ödedi rahat ol senFatih Terimin en az 10m bağış yapması lazım ki transfer kazıklarının en azından ucunu çıkaralım.
Yanlis zaman baskan, hocanin istedigi transferleri yapacaksin. 1-2 galibiyet sonrasi diyeceksin ki biz elimizden geleni yaptik sira sizde. Ama yok bunlar transfer de yapmiyor derbi maglubiyeti sonra bunu acikliyor vallahi cok beceriksizsiniz
Bu paranın karşılıksız verildiğine inanmak için fenerli olmak lazımAdam kimbilir daha ne kadar verdi kuşlara
Fatih Terimin en az 10m bağış yapması lazım ki transfer kazıklarının en azından ucunu çıkaralım.
Transfer yapılsa bu sefer zaten yapıldı diye göndermez millet.
yahu 10 küsür gün kalmıs transferin kapanmasına, hocayla ayrı taraftarla ayrı kavgalısın. oyuncu satamıyosun. mecbursun yani böyle bi kulp uydurmaya. yoksa sadece irfan transferine yüzbinlerce kişinin bağış yapması lazım. 10 günlük süreçte mümkün değil bu. burdan kasaya para geldi diyip transferler böyle acıklanacak. artık bağışı kendi mi yapar, albayrak mı yoksa baska godaman mı buldular bilemiyorum.Aga zaten yaratmasın demiyorum,kampanya için bir plan yapsaydın bari. Taraftar ile sıkıntılı oldugun dönemde çıkıp para istiyorsun,üstelik hiç kimsenin bundan haberi yok. Böyle kampanya mantıklı gelmiyor.
aldığı kupalar, cl ine giriş sağlama bedellerini ortaya koyarsak 100m euro dan fazla borclu cıkarız. o yüzden o konulara hiç girmeFatih Terimin en az 10m bağış yapması lazım ki transfer kazıklarının en azından ucunu çıkaralım.
Doğru ama transfer hariç kulüp'ün paraya ihtiyacı varsa bunu sezon başı belirtmesini isterdim,transfer içinse dediğin gibi üstad fazla bir şey demeye gerek yok.yahu 10 küsür gün kalmıs transferin kapanmasına, hocayla ayrı taraftarla ayrı kavgalısın. oyuncu satamıyosun. mecbursun yani böyle bi kulp uydurmaya. yoksa sadece irfan transferine yüzbinlerce kişinin bağış yapması lazım. 10 günlük süreçte mümkün değil bu. burdan kasaya para geldi diyip transferler böyle acıklanacak. artık bağışı kendi mi yapar, albayrak mı yoksa baska godaman mı buldular bilemiyorum.
la havleFatih Terimin en az 10m bağış yapması lazım ki transfer kazıklarının en azından ucunu çıkaralım.
Bence olmuyor, adam 5 tl verecekler dua etsin dedi ve smsi 100tlden baslatiyorum dedi. Durumu olmayan veremez zaten. Tabi bu benim fikrimbakın çok net hatırlıyorum
ali koç tv ekranında para dilenirken mustafa cengiz ''çocukların kumbarasındaki paraya göz koyanlar'' gibi laf etmişti. şimdi kendisi de göz koymuş olmuyor mu?