Mustafa Cengiz 'Aslan Gibi Sponsor' Kampanyası, 'Evin Oğlu' ve Transferler Hakkında Konuştu

Yanlis zaman baskan, hocanin istedigi transferleri yapacaksin. 1-2 galibiyet sonrasi diyeceksin ki biz elimizden geleni yaptik sira sizde. Ama yok bunlar transfer de yapmiyor derbi maglubiyeti sonra bunu acikliyor vallahi cok beceriksizsiniz

Transfer yapılsa bu sefer zaten yapıldı diye göndermez millet.

Aga zaten yaratmasın demiyorum,kampanya için bir plan yapsaydın bari. Taraftar ile sıkıntılı oldugun dönemde çıkıp para istiyorsun,üstelik hiç kimsenin bundan haberi yok. Böyle kampanya mantıklı gelmiyor.
yahu 10 küsür gün kalmıs transferin kapanmasına, hocayla ayrı taraftarla ayrı kavgalısın. oyuncu satamıyosun. mecbursun yani böyle bi kulp uydurmaya. yoksa sadece irfan transferine yüzbinlerce kişinin bağış yapması lazım. 10 günlük süreçte mümkün değil bu. burdan kasaya para geldi diyip transferler böyle acıklanacak. artık bağışı kendi mi yapar, albayrak mı yoksa baska godaman mı buldular bilemiyorum.

Taraftar ,yönetim zenginler cebini eline atsın transfer istiyoruz diyordu bakalım kaç para atacaklar

yahu 10 küsür gün kalmıs transferin kapanmasına, hocayla ayrı taraftarla ayrı kavgalısın. oyuncu satamıyosun. mecbursun yani böyle bi kulp uydurmaya. yoksa sadece irfan transferine yüzbinlerce kişinin bağış yapması lazım. 10 günlük süreçte mümkün değil bu. burdan kasaya para geldi diyip transferler böyle acıklanacak. artık bağışı kendi mi yapar, albayrak mı yoksa baska godaman mı buldular bilemiyorum.
Doğru ama transfer hariç kulüp'ün paraya ihtiyacı varsa bunu sezon başı belirtmesini isterdim,transfer içinse dediğin gibi üstad fazla bir şey demeye gerek yok.

Yalnız takımına en az destek veren taraftarda Galatasaray taraftarı buda bir gerçek tabi durumu olmayanlara değil de burada söz sözde zengin taraftarlara Pr'larını çok iyi yapıyorlar. Dincer, Fatinoğlu falan iş desteğe gelince bakalım ne yapacaklar? Mustafa Cengiz bundan önceki açıklamalarında bazı iş adamlarının desteğinden bahsediyordu belki onların parasını girdi göstermek ve bu aynı zamanda başkalarını da desteğe çekmek için yapılmış olabilir ama yine aynı yere görüyoruz bu yönetime gücen yok denilecek kadar az o yüzden bir şey toplanmaz bence. Yeni yönetim yaparsa o zaman camiadan destek görür ve ciddi meblağ toplanabilir.

Milyarlık abdür bile 500 bin tl bağışlamış. Kalıbına tüküreyim senin.

Bu arada yarın Onyekuru falan açıklanabilir bence. Bu kampanyaya destek artsın diye yani her an her şey olabilir falan ve bu kampanya mantık olarak böyle bir şey olmalı bağışı arttırsın diye.

bakın çok net hatırlıyorum

ali koç tv ekranında para dilenirken mustafa cengiz ''çocukların kumbarasındaki paraya göz koyanlar'' gibi laf etmişti. şimdi kendisi de göz koymuş olmuyor mu?
Bence olmuyor, adam 5 tl verecekler dua etsin dedi ve smsi 100tlden baslatiyorum dedi. Durumu olmayan veremez zaten. Tabi bu benim fikrim

yahu 500bin e takılmıs herkes. sembolik rakam bunlar. altını kapalı kapılar ardında dolduracaklar kasayı. transfer parası çıkarıyorlar. bakın 10 gün sonra 20m avro para topladık diyecekler.

bu 100tl bagısla olacak iş değil.

Geri
Üst Alt