Mustafa Cengiz 'Aslan Gibi Sponsor' Kampanyası, 'Evin Oğlu' ve Transferler Hakkında Konuştu

KEMAL_SUNAL_FAKIR.Gif

Herkes Başkana saydırıyor ki bende aynı şekilde. Camia olarak şapkayı önümüze koyup düşünmemiz gerekiyor. Bakıldığı zaman evet saçma sapan transferler paralar ödendi 5 kuruş desteği hak edip etmedikleri tartışılır. Konu Galatasaray olunca ya feda diyeceğiz yada veda Önümüzde 2 hafta var.

Herkes Başkana saydırıyor ki bende aynı şekilde. Camia olarak şapkayı önümüze koyup düşünmemiz gerekiyor. Bakıldığı zaman evet saçma sapan transferler paralar ödendi 5 kuruş desteği hak edip etmedikleri tartışılır. Konu Galatasaray olunca ya feda diyeceğiz yada veda Önümüzde 2 hafta var.

Bu taraftar dibine kadar feda der.

Ama lafını bitireceksin. Siz bağışınızı yapın bu isimler haftaya burada desen maaşını verecek insanlar çıkar.

Şimdi hepimiz verelim , 10 gün sonra 1 tane adam bile alınmamış olsa en kötü duygulardan biridir salak yerine konulmak.

Bu taraftar dibine kadar feda der.

Ama lafını bitireceksin. Siz bağışınızı yapın bu isimler haftaya burada desen maaşını verecek insanlar çıkar.

Şimdi hepimiz verelim , 10 gün sonra 1 tane adam bile alınmamış olsa en kötü duygulardan biridir salak yerine konulmak.

Evet O konuda haklısın 10 Gün Sonra İyi bir gelir elde edilip hiç oyuncu alınmama durumu da var yönetim güven vermiyor.

Sayin baskan uyeligi taraftara acin. 100bin kisi uye olsa, yillik uyelik 100 dolar alsaniz 10m dolar eder. Her yil bir wonderkid sadece buradan gelir. He bu 100bin kisi oy verip yonetim sececek tabi :)

Bileklikten 3 milyon euro civari mi kazanmistik?

Şu toplantıya çıkıp da iki transferi akşam Kap'a bildireceğiz yarın burada olacaklar diyemedikten sonra ne anlatsan hikaye ...

bizim allahımız var demesi
iktidar zehirlenmesi yaşadığına bir kanıt idir

Diagne öküzüne 10 milyonu bayılanlar iban vermiş millete. Hem de alt limit varmış bir de. Ne güzel iş anasını satayım. Yönettiği kurumun ağzına edip soyup soğana çevirenler başı sıkışınca hemen vatan millet sakarya yardım edin bize sahtekarlığına başvuruyor. Hadi oradan. Başka kapıya.

lan rezil etti dünya aleme yardım kampanyası yapıcan bari git tvde organizasyon yap

Geri
Üst Alt