Dürüst olmaması, koltuk sevici olması, pısırık vur kafasına al ekmeğine yapısında biri olması, yönetiminin zayıf olması, transfer işinde gelmiş geçmiş en kötü başkan olması bana göre yeter.
Tam tersi.
Durust.
Koltuk sevici olsa geldikten 3 ay sonra secime gidermiydi? Bak koltuk sevici diyorsan dursuna bakican!
Pisirik dedin ya cok guldum. Adam kac kez konusmaktan ceza aldi.
Pisirik kimdir biliyor musun? Dursun denen capsiz koltuk sevdasi icin baskin secim yaptiginda karsisina cikmaya cesaret edemeyenlerdir. O da GS genel kurulunda Mustafa Cengiz disindaki herkestir!!
Yonetimi zayif olan adam Alp yalmandan bu yana ust uste kar aciklayan tek baskan, oyle mi? Uefa men cezasini kaldiran adam yonetemiyor oyle mi? 140 milyon euro zarar ettiren yonetiyor muydu iyi? Veya candan ercetini getirip devre arasi 20 oyuncu alan ama 1 i ise yaramayip GS i maddi olarak mahveden zat iyi baskandi di mi?
Transfer demissin bak o da komik
Aldigi oyunculara bak. He iyi cikti kotu cikti o ayri. Sen profillere bakican.
Falcao
Diagne
Nzonzi
Onyekuru
Seri
Lemina
Marcao
Lyundama
Omar
Saracchi
Etobo
Fatih
Emre kilinc
Babel
Bunlar mi transfer isinde kotu.
Sadece satmayi beceremiyorlar o kadar.
Butceyi denk tutmak icin bu donem pandemi sebebi ile gelir yok, gider ayni nasil olacak? Dedigi gibi GS yarin sorun yasamasin diye satmayi beceremedikleri icin transfer de yapamadilar.
Unal gibi, dursun gibi GS in yarinlarina tecavuz edip transfer yapip senin gibi transfer taraftarina sirin gozukmeyi secebilirdi, yapmadi.
Baskanin yapmasi gereken tek sey bu safralari (abdür, yusuf) atmak ve yerlerine becerikli yoneticiler almak.
Linc islerini cok seviyoruz. Bak bu yonetimin yanlis yaptigi bir konu da taraftarin guldu deyip linc ettigi Gomisi yollamakti extra para isteyince.
Ise yarayan adamlari linc etmiycen. Her insanoglu gibi hatalari olsa da ozunde yararli adamlar vardir. Gomis gibi Mustafa Cengiz baskan da oyle biri.
Sonrasi cooook buyuk pismanlik olur.
Gomis, Sneijder, Melo, Mondragon, Falko, Stumpf gonderilirken de aynisini savundum. Sonrasi çoook acı olur. Benden soylemesi.