Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Ben biz şampiyon olacağımıza Sivas olsun mu demişim yoksa bizim şampiyon olmamız mucize bari Sivas şampiyon olsun mu demişim? Algıda seçicilik yapmayalım pls.
bak bakalım ne demişsin
Sivas inşallah şampiyon olur. Bizim olmamızdan bile daha çok istiyorum. Çünkü biz ne de olsa şampiyon takımız diye adam gibi kadro kurulmuyor, oyuncular doyuyor. Bu sene şampiyon olamazsak seneye adam gibi futbol izleriz.

tüm kötülüklerin anası cehape demi hüloğ reis veya atena gökhan dimi

Benim tanıdığım Terim bu açıklamalardan sonra istifasını verir. İyi mi kötü mi etkiler bizi orasını bilemem.

Yine aynı senaryo. İki sene şampiyonluk ve arkasından gelen başarısızlık ve kaos. Neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum.

Hoca neden hiçbir katkı vermeyecek, kendine ve bütün ülkeye saygısızlık yapan 33 yaşındaki bir oyuncuyu ister ki?

Sorun Arda değil. Geçmişten gelen ve biriken bazı sorunlar var. Arda bunların bahanesi oldu. Hoca taraftarın büyük çoğunluğunun kendisinden yana olacağını düşündü ve Arda kozunu oynadı.

Yönetim de taraftarın büyük bir kısmının Arda'yı istemediğini bildiği için kararlı duruşunu devam ettirdi.

şimdi ne olacak? Bu ilişki yürür mü?

İlginç bir durum var ortada. Hoca açıkça taraftara mesaj verdi son gelişinde. Ne olursa olsun Aysal dönemindeki gibi gitmeyeceğini söylemişti. Yönetim ise Aysal yönetiminin yaptığını yapamıyor. Çünkü şu saatten sonra hoca değişikliği ile de başarı gelmezse sene sonu kendilerinin gideceğini biliyorlar.

Hoca istifa etmedi. Yönetim kovmadı. Bakalım ne olacak. Bakalım takım Konya maçında nasıl bir tepki verecek?

Hoca şimdi istifa etmezse ya da görevine son verilmezse iş Kadıköy'de belli olacak büyük ihtimalle.

Bu konuda Terim'i savunanlar görüyorum. Tamam hocayı çok sevebilirsiniz, saygı duyabilirsiniz ama başkanı medyanın ve taraftarın önüne atmasını, pili bitmiş Arda'yı istemesini de savunmazsınız yani. Hoca bile kendisini haksız görüyordur ama ego tatmini yapacak aklı sıra. Ondan bu kadar ısrarcı. Yav sen ligin en pahalı takımına liderden 10 puan fark yedirdin, Avrupa'da rezil ettin herkese, takım top oynamıyor 2 senedir hala neyin tatavası bu?

Fatih terimi cok severim ve su yazacaklarimi ben dahi hayal edemezdim. Konsensüs saglansaydi ardanın gelmesine ses çıkarmazdım... başkan yönetim olarak istemiyoruz dedikten sonra fatih terim de olsa buna karşı gelemez... gelmemelidir... zaten ardanın şu anki haliyle galatasaraya katacağı zerre katkı yok... fatih terimi severim... ama bu noktada başkan haklıdır... şampiyonluğa inanıyorsa hocam devam etsin sezon sonu istifa edecekse etsin... Yok olmaz diyorsa durmasının bir anlamı yok şimdi istifa edebilir... bundan daha anlayışlı bir yönetim hayatta olmaz herhalde... galatasarayda prensipler geçerli ve önemlidir... fatih terim için de...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya beyler biraz mantıklı olun Allah aşkına, Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'siz ayakta kalması imkansız, bu yaptığı açıklamayla kendi ipini kendi çekti yalnız bu Terim yönetimi yiyecek güle oynaya çalışmaya devam edecek değil, bundan sonra kim gelirse gelsin Terimle çalışmaz göreceksiniz camia içinden bir sürü tepki çekecek şimdi Fatih Terim. Saçma sapan bir şekilde hem sezonu piç ettik, hem de büyük bir belirsizliğe düştük. İnşallah bu sezonla sınırlı kalır belirsizlik de önümüzdeki sezonu kurtarırız.

Uzun lafın kısası tarafların tamamı kendi ayağına sıktı, kazanan falan yok olan yine Galatasaray'a oldu esas.

arda şuan acun abisiyle emre abisiyle ne eğleniyordur ama

Hocayi sonuna kadar savunurum ama kesinlikle baskan hakli. Abartmasin terim de bi topcu icin surekli baskani taraftarin onune atiyor.

Terimi kovar mı acaba

Iyide tartışma Arda'nın alınması veya alınmaması değil. Toplantıda çıkan kararın ışık hızıyla medyaya servis edildiği için hoca kırgın ki bu konuda hoca haksız mı şimdi?

Yönetimin Arda kararını saygı gösterdiğini söyledi zaten farklı düşüncede olduğunu belirtsede.

Tartışmanın sebebi Arda. Nasıl değil ki? Aynı şeyi kendisi de defalarca yaptı , çıkıp basına açıklamadan önce başkanla bunu konuşmak bu kadar zor değil. Terim ne zaman birşey istemediği gibi olsa çıkıp basına açıklıyor

Yukarıda Terim olmasa şuan orda olmazdı diye Cengiz’e sallayanlar umarım Dursun Özbek dönemlerini bir hatırlatırlar kendilerine.

Geçen sene Federasyon-MHK-Diğer kulüpler el birliği ile resmen ağzımıza ederken sesi çıkmayan Mustafa CENGİZ ve Yönetim bugün kükrer olmuş. Siz hayırdır ? Ancak Hoca'ya mı yetiyor gücünüz yoksa diğerleri ile hocayı yemeye mi karar verdiniz. Rezil futbola onca hataya rağmen yinede Fatih TERİM diyorum.

bak bakalım ne demişsin

tüm kötülüklerin anası cehape demi hüloğ reis veya atena gökhan dimi
Ondan önce biz şampiyon olamazsak Sivas olsun dediğim mesajlar da var onları niye yazmadın? Hem bu mesajda yanlış bir şey söylememişim. Kulübün geleceği için kendi fikrimi belirtmişim katılıp katılmazsın o ayrı konu.

Geri
Üst Alt