Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

yasincim haklı haksız meselesi değil olay demedim dediğin şey önüne geliyor sonra dedim ama diğerlerinide bak diyorsun neyse artık.
oynadığınız futbolu beğeniyorum ama bu sene
Yav hatırlamayabilirim sonuçta günde 50 mesaj yazıyoruz. Sivas şampiyon olsun dedim diye Galatasaraylı olmadığımı iddia eden sensin. Ben kulübün hayrına ise bu sene şampiyon olmayalım diyorum. Belki takımda ve teknik heyette bir doymuşluk vardır belki şampiyon olamayınca aklımız başımıza gelir nerede hata yaptık diye.

İlk devreye göre daha iyiyiz ama bu demek değil ki yeterli olur. İlk devre berbattık çünkü.

Terim zaten galatasaray kulübünün gelmiş geçmiş en başarılı antrenörüdür buna bişey diyen yok ama şu konuda Terim'i haklı görecek kadar nasıl bişey yaşadınız cidden enteresan. Adam zaten alttan almaktan geberdi, Terim muhtemelen zannetti ki başkanı hedef gösterip yedirecek. Yalnız şuna çok eminim ki başkan veya yanındaki biri sosyal medyada aktif baya, yoksa bu çıkışı da yapmazdı bence mecbur kalmasına rağmen. Taraftarın yarısı Cengiz tarafında şu anda, Arda'yı kimse istemiyordu ki? Bu adamın bize katacağı gerçekten hiçbir şey yok. Hadi Sabri hala oynuyor olsa işe yaramaz da ruh katar falan dersin, Arda galatasaraydan yetişmiş iyi bir futbolcu sadece ötesi değil. Zamanında kaçtı, dönerken de bize dönmedi, pili bitince de yol yapıyor. Tam kaşar işi.

kaç gündür arda daha gelmeden kulübü karıştırtırdı yazanlar çoğunlukta adam naptıki fatih terim arda yı isteyerek karışırdı kulübü

Bu arada Başkanın açıklamaları eksik asıl söylediği önemli kısımlar başlıkta yok.

"HOCAMIZIN SÖZÜ BİZİ ÇOK YARALADI"
"Biz felsefe kulübü değiliz. Başkanı var, teknik direktörü var. Karar yönetenler tarafından alınır, onun tarafından da yürütülür. Fikir ayrılığı olmaması gerekir. Ayrı ayrı fikirlerdeysek, ayrı ayrı yollara gitmemiz gerekir. O sözcük bizi çok yaraladı. Sayın teknik direktörün söylediği bunun Galatasaray'a yakışmadı. Menajerler her yerde "Arda hayırlı olsun" diyor.

"HANGİ MAHREMİ VERMİŞİZ?"
Sayın teknik direktörün, o oyuncu ile kalbi bağlantısı olabilir. Giderken o yollamış, gidişi ani oldu hatırlıyorum. 12 milyon euro güzel ama hazırlıksız yakalandık, "Yolu açık olsun" dedik. Atletico Madrid'de Barcelona'dayken onunla yatıp kalktık, mutlu olduk, övündük. Sanki 2-400 kodlarını vermişiz gibi bilgi sızdırıyoruz! Galatasaray teknik direktörü olsam bunları demem, hicap duyarım! Ayrıca ne vermişiz? Gündem bu! Bilgi sızdıran yönetim kurulu! Hangi mahremi vermişiz?

"TEKRAR MI ARDA BEY'İ ALACAKTIK?"
Ne yapacaktık, biz tekrar mı Arda Bey'i alacaktık? Neyi bildirdik, sızdırdık? Bizim görüşümüzde değişiklik yok! Tekrar söylüyorum, teknik direktör olsam, başkanım ve yönetim için bu kelimeleri kullanmam. İdari ve sosyal olarak bu arkadaşın Galatasaray'a yararlı olmayacağını düşünüyoruz.

Ben teknik direktörüm ile polemiği girmem! Tabii ki bu tartışmanın, bir transferin medya üzerinden realize edilmeye çalışılması bizi şiddetle oldum. Hocamızın bu konuşmaları yapacağına ihtimal vermiyordum.

Valla bu sözlere Terim kesin cevap verir. Duramaz.

Bir 5 yıl başarı beklemeyin artık geçmiş olsun buna sebep olan başkan ve hocamız sorumludur olan galatasarayımıza oldu şimdi anti terimciler ve onların karsisinda olanlara sevgilerle..

Bazıları Terimizm bir din'dir diyor ve F.Terim'e de ALLAH diye tapmaktan vazgeçmeliler.

Kenya maçında puan kaybı olursa hoca kesin konuşur ama artık kameraların önünde konuşmayın kardeşim
Gidin kendi aranızda gorusun

bu ne diyo ya ortalık karışık

Böyle bir akım çıktı. 4 farklı sosyal medya platformunda farklı resimler çekiniliyor ya. Mesela Face'ye daha günlük bir resmimizi koyarız. Tinder'e yakışıklı çıktığımız fotoyu koyarız. Adam Tinder'e foto koymamış çünkü ailesi var :)

Valla terim arda yüzünden yönetimi karşısına alıp kaos yaratıyorsa kendi bileceği iş kimse salak değil. Terimde akıllı adamdır Ben arda için değilde daha hatırlı dostlar için yönetimi karşısına aldığını düşünüyorum kulüp kimsenin babasının çiftliği değil zaten yıllardır böyle amatör ruh yüzünden kulüplerimiz adam akjllı top oynayamıyor

Arda konusunda yönetimin arkasındayım ama bugün başkanın yaptığı açıklamalar haddini aştı.fatih terimin ismini anmamasi 30 transferi yaptık filan demesi hoş değil.ee bu sefer de fatih hoca dese ki geçen sene de elimde olan tek forveti gönderip forvetsiz oynattıniz şampiyon oldu o takım sende kutlamalarda basariyi sahipleniyordun onu napcaz dese.

Geri
Üst Alt