Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Bedavaya oynar Arda menajer i de soyledi. Ayrıca Terim gibi efsanenin Arda yı Galatasaray a getırmeye lüksü olsun. Fatih Terim sayesinde başkanlık yapan adamın hocanin adını anmamasi hainliktır.

patronlar her konuştuklarında elemanlarının adını tek tek zikretmek zorunda değildir

2 senedir bir forvet alamayan adamlar mı her istenilen adamı almış?

Evet son gün getirdiğiniz Lemina dışında tutan topçu yok. Aylarca avare gibi peşinde koştuğunuz falcaoyu sorun bakalım hocaya bu kadar ısrarlı istwmiş mi yoksa başka isim mi vermiş? Şovmenliğin lüzumu yok

Daha düne kadar Fatih Terim in arkasina sıgınan adam patron oldugunumu hatırladı.

aysal gibi sert şekilde sınırı ve haddi çizen bir başkan değil de nazik ve sabırlı bir patron var diye elemanlar meydanı boş zannetmiş de olabilirler

hatta öyleki mahalleden serseri takımını da(ua) yanına alıp dayılanıyor elemanlar patrona

Konu kapanmıştır.
Mustafa cengiz'in böyle bir çapı yok. Şimdi gelen tepkilerle kendine gelmiştir. Taraftar arkamda sanıp içkili gibi konuşmazsın bir daha umarım.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

önüne 4 forvet koyunca da bir şey yapamayan adama almamakta haklılarmış

istediği adamlar da diagne ve tetteh
Gomis i gönderip 2 forvet alcaz dıyıp sezona forvetsız sokan yonetımdi. Ocak da forvet hazır dıyıp 1 ay boyunca forvet alamayıp son gün bütün parayı Dıagne yatıranda bu yönetim. Yaz boyunca taraftara şirin gözükmek için Falcao ıle yatıp kalkanda bu yonetımdı. Muriç le Samattayı da Terim istedi alsaymiş.

Gomis i gönderip 2 forvet alcaz dıyıp sezona forvetsız sokan yonetımdi. Ocak da forvet hazır dıyıp 1 ay boyunca forvet alamayıp son gün bütün parayı Dıagne yatıranda bu yönetim. Yaz boyunca taraftara şirin gözükmek için Falcao ıle yatıp kalkanda bu yonetımdı. Muriç le Samattayı da Terim istedi alsaymiş.

adamlar murici zorlamı alsın rize fenere vermek isteyince

hangi hocanın sürekli 1. tercihleri alınmış ki

işinize gelince beğenğiniz adamları tudor aldırdı diyerek işin içinden çıkıyorsunuz ama 30 adam aldıran kişi hiç sorumluk kanul etmiyor ne hikmetse

aysal gibi sert şekilde sınırı ve haddi çizen bir başkan değil de nazik ve sabırlı bir patron var diye elemanlar meydanı boş zannetmiş de olabilirler

hatta öyleki mahalleden serseri takımını da(ua) yanına alıp dayılanıyor elemanlar patrona
Yahu bu adamın bütün açıklamaları hocam aşağı hocam yukarı o ne derse o olur, söyle süperdir böyle efsanedir şeklindeydi son 2 -3 aylık süreci çıkarırsak. Cengiz'in söylemlerini ve hareketlerini mantıklı buluyorsun sanırım, o dönemde başkanın Terim'e karşı tavrına ne yorumlar yapıyordun merak ettim? Terim'e karşı mega bir nefretin olduğu için soruyorum(harbi çoğu tanıdığım fbliden fazla) başkan Terim'i överken rahatsız oluyor muydun?

adamlar murici zorlamı alsın rize fenere vermek isteyince

hangi hocanın sürekli 1. tercihleri alınmış ki

işinize gelince beğenğiniz adamları tudor aldırdı diyerek işin içinden çıkıyorsunuz ama 30 adam aldıran kişi hiç sorumluk kanul etmiyor ne hikmetse
Salliyor başkan Terim in Falcao transferine cokda sıcak bakmadıgı herkez bılıyor.

Mustafa Cengiz’i hakli buldugum bir konu. Biz Arda Turan’in imajini tekrar yukariya cikarmak icin arac bi klüp olamayiz. Bu klübün transfer komitesi ve FFP icin duzenlenmis bir komitesi bulunmaktadir. Sirf Arda elini öptü diye ego kasmaya gerek yok. Bu takimin Arda’ya ihtiyaci oldugunuda zaten sanmiyorym. En son ne zaman izlediniz Arda’yi? Performansi ne durumda? Son dönemlerde medyada yaptigi rezaletlerde Galatasaray gelenegine yakismayan bir kisi Birseyide unutmayin bu klübün sahibi taraftardir eger cogunluk istemiyorsa demokrasi isler. Eminimki klüp üyelerinin cogu istemdi ve istememelerinde haklari. Onlar bu klübe hizmet edip kosturan insanlar. Tercih haklarinin degerlendirilmesi gayet dogal. Fatih Terim hep bunu yapiyor. Malesef bu yüzyilda rakiplerle rekabet etmek istiyorsak Reis’lik,saltanatlik kalkmali. (Zaten basimizda yeterli Reisler var) Eger Fatih Terim klübün cikarini dusunuyorsa bu konuyu kapatmali. Yonetimin buna tepki gosterme hakki yoksa verelim baskanligida terim’e yapsin hepsini.

Yahu bu adamın bütün açıklamaları hocam aşağı hocam yukarı o ne derse o olur, söyle süperdir böyle efsanedir şeklindeydi son 2 -3 aylık süreci çıkarırsak. Cengiz'in söylemlerini ve hareketlerini mantıklı buluyorsun sanırım, o dönemde başkanın Terim'e karşı tavrına ne yorumlar yapıyordun merak ettim? Terim'e karşı mega bir nefretin olduğu için soruyorum(harbi çoğu tanıdığım fbliden fazla) başkan Terim'i överken rahatsız oluyor muydun?

evet oluyordum çünkü kulübün başkanı öncelikle kulübü düşünmeli

bu kulüp bir kişinin tek kişilik şovunun aracı değil

maçlardan sonra taktik teknik konuşmayı bırakıp yok var hakemi yok armudun sapı yok üzümün çöpü konuşan çalışanına işine bak demesi lazımdı

3 milyon euro kazanan bir profesyonelin örgüt hiyerarşisindeki davranışları da profesyonel olmalı

verelim bakalım 300 bin euro aslolan galatasray diyerek işine mi bakacak

Mustafa cengiz sandı ki ardayi istemeyen taraftar fatih terim karşı arkamda durur ama hesaplar tutmadı

Bedavaya oynar Arda menajer i de soyledi.
Sen de buna inandın öyle mi?

Ayrıca Terim gibi efsanenin Arda yı Galatasaray a getırmeye lüksü olsun.
Yok öyle bir lüks. Kimse için yok. Camianın en az yarısının alerji gösterdiği bir ismi illa transfer edeceğim diye tutturmak ve kulübü kaosa sürüklemek gibi bir hakkı yok. İstediği kadar kupa kazandırmış olsun. Hoca taraftarı falan umursamıyor belli ki Belhanda mevzusunda bunu gördük. Taraftara küfür ettiği gün kadro dışı kalması gereken adamı hala daha 11 oynatabiliyor.

Fatih Terim sayesinde başkanlık yapan adamın hocanin adını anmamasi hainliktır.
Sen medya üzerinden transfer yapmaya çalışıp yönetimi baskılamaya kalkarsan olacağı odur. "Başkan öyle demiş ama ben olsam şöyle söylerdim" diye başkana nasıl konuşması gerektiğine dair medya üzerinden ders vermeye kalkıyor falan. Böyle hoca mı olur? Başkan şu konuşma için geç bile kaldı. Başkanı omurgalı duruşundan dolayı tebrik ediyorum. Fatih hoca da artık tamamen sahaya dönmeli, gerçek işine odaklanmalı ve hocalık yapmaya başlamalı. Sağa sola ayar vermeye çalışacağına işine odaklansaydı 10 puan geride olmazdık.

evet oluyordum çünkü kulübün başkanı öncelikle kulübü düşünmeli

bu kulüp bir kişinin tek kişilik şovunun aracı değil

maçlardan sonra taktik teknik konuşmayı bırakıp yok var hakemi yok armudun sapı yok üzümün çöpü konuşan çalışanına işine bak demesi lazımdı

3 milyon euro kazanan bir profesyonelin örgüt hiyerarşisindeki davranışları da profesyonel olmalı

verelim bakalım 300 bin euro aslolan galatasray diyerek işine mi bakacak
Birincisi şu anda Terim'e gidip 300.000 Euro teklif etmek küfretmekle eş değerdir zira bir mantığı yok. He öyle bir duruma düşersin hocaya maaş veremiyorsundur çağırırsın hoca de gelir para almadan takımı çalıştırır.

Terim bahsettiğin gibi profesyonel bir çalışan olsaydı dediğini yapardı. Ama değil. Bunun olumlu-olumsuz sonuçları oldu bugüne kadar. Bir tanesini hatırlayalım/gösterelim/izleyelim:

26:28

Profesyonelce gelmedi bana pek, ne dersin?

Geri
Üst Alt