Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Evet son gün getirdiğiniz Lemina dışında tutan topçu yok. Aylarca avare gibi peşinde koştuğunuz falcaoyu sorun bakalım hocaya bu kadar ısrarlı istwmiş mi yoksa başka isim mi vermiş? Şovmenliğin lüzumu yok

15 milyonluk Samatta'yi istedi. Ama o 15 milyonu Cakne devesine verdirdigi icin Samatta'ya para kalmamisti maalesef.

Doğrudur 1989 o dönem Şampiyon Kulüpler Kupası (Şampiyonlar Ligi) yarı final ve 1993, 8 takım ile oynanan ve Çeyrek Finalden başlayan Şampiyonlar ligine katılmak hava civa.

Sırf demagoji içeriyor bu paylaşımın. UEFA kupası + çeyrek final başarısının yanında bu paylaştıkların hava civa.

Sırf demagoji içeriyor bu paylaşımın. UEFA kupası + çeyrek final başarısının yanında bu paylaştıkların hava civa.
Üstat terimciyiz ama baba gündüzün şampiyon kulüpler kupası yarı finalini kupa galipler kupası çeyrek finalini feldkamp ve saftigin başarılarını lucescu ve son dönemde Mancini’yi boş geçemeyiz

Mustafa Cengiz: "Bize yararlı olup olmayacağına teknik ekip karar verir. Biz idari ve sosyal olarak bu arkadaşımızın (Arda Turan) bize yararlı olacağını düşünmüyoruz."

Mustafa Cengiz: "Medya üzerinden teknik direktörümle polemiğe girmem. Biz tabii ki üzüldük bir transferin medya üzerinden realize edilmeye çalışılması. Ben hocamın bu konuşmaları yapacağına ihtimal vermedim."

Mustafa Cengiz: "Onyekuru transfer için Florya'ya gittim, 2 saat oradaydım. Hocam orada olduğumu görmüş fakat ben ayrıldıktan 30 dakika sonra açıklama yaptı. 'Ben olsaydım öyle konuşmazdım' dedi. Keşke gelip bana söyleseydi."

Mustafa Cengiz: "Bu tip polemiklere girmek ne kadar doğru bilmiyorum. Biz açığız. Asla bir Bizans'ın içinde olmadık. Sadece bu tip bir gelişmeden rahatsızız. Bu sebeple toplantıyı yaptık. "

Mustafa Cengiz: "Galatasaray'ın hayrına bu konunun kapatılması gerekiyor. Bütün konsantrasyonumuzu, enerjimizi bizim şampiyonluk yürüyüşüne vermemiz gerek."

Cengiz: "Yönetim Kurulu bir karar alır, buna uyulur. Fikir ayrılığı yok aramızda. Bunu dedim. Biz bütün istenenleri yaptık. Ozan Kabak 7.5 milyon Euro'ya İtalya'nın bir takımına gidiyordu."

Mustafa Cengiz: "Müdahale ettim. Gitme, dedim. Gitmediler ve 11 milyon Euro para kazandırdılar. Buna ihtiyacımız vardı. 20 milyon Euro'luk açığımız var şu an. Bunu kapatmaya çalışıyoruz."

Mustafa Cengiz: "Kuralların yıkılmak üzerine konulmasına karşıyım. Bir filmde, olayı 4 şahit farklı şekilde anlatıyordu. Rakip kulübümüze ben istediğim zaman oynarım, şeklinde yorumlanmasına karşıyım."

Mustafa Cengiz: "Her zaman, her yerde. Devlet bir şey yapıyor. Yeterli mi? Hayır. Yaraya merhem. Kulüpler, TFF ve TBB arasında yapılan ilk toplantının ardından yapılan demeçler ortada."

Mustafa Cengiz: "Bizim için yapılandırma yeterli değil ama biz devlete teşekkür ediyoruz. Daha iyi hale getirilebilir. Bunun için çalışılabilir."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray, Fenerbahçe'nin durumunda olsa ceza verirlerdi. Biz tavadan pul çalsaydık amatöre kadar düşerdik. Biz sadece kendimiz için değil gelecek kuşaklar hakkında da varız. Galatasaray her zaman kurallara uymuştur."

Mustafa Cengiz: "Bizim için her Ocak ayı, yaz. Bizim yazımızı kışa çevirmeye çalışıyorlar. Stoper çalışmalarımız var. Ana hedefimiz teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak."

Mustafa Cengiz: "Kadromuz rakamsal açıdan bakıldığında Türkiye'nin en üstünde. Biz inşallah kadro kalitemizi sahaya yansıtıp şampiyon olacağız."

Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu, 90 milyon Euro'ya yakın harcama içerisinde, bütün istenenleri yaptık."

açıklamaların tamamı gayet yerinde ve güzel

uzun süre sonra galatasarayın başkanı varmış dedirtti

Doğrudur 1989 o dönem Şampiyon Kulüpler Kupası (Şampiyonlar Ligi) yarı final ve 1993, 8 takım ile oynanan ve Çeyrek Finalden başlayan Şampiyonlar ligine katılmak hava civa.

CL kadar prestijli değildi. Prestijli olsa format değişmezdi.

Başkan hakliyken haksız duruma düştü işin özeti bu taraftar komple hocadan yana yani başkan mali kongrede bu sefer temelli gidebilir

Üstat terimciyiz ama baba gündüzün şampiyon kulüpler kupası yarı finalini kupa galipler kupası çeyrek finalini feldkamp ve saftigin başarılarını lucescu ve son dönemde Mancini’yi boş geçemeyiz

Valla üstadım başarı olarak sayarım ama FT nin hakkını yedirmem. Bizi hem yerelde hem de uluslararasında daha başarılı noktalara getiren başka biri yok.

Olabilir, bende yaşım itibari ile denk geldiğim ve futbol izleyip Galatasaray'lı olduğum ilk 5 sene için de bunları görerek büyüdüğüm (bu açıdan çok şanslıyım) başkanın da dediği gibi Arda muhabbetini dinlemekten çok sıkıldım.

Arda muhabbeti yerine Avrupa'da ne zaman tekrardan eski günlere döneriz hocadan bunu dinlemek isterim.

CL kadar prestijli değildi. Prestijli olsa format değişmezdi.

Mustafa Cengiz: "Sanki s400 kodlarını vermişiz gibi bilgi sızdırması oldu. Hiç hoş olmadı bu. Ben teknik direktör olsam , böyle bir şey söylemekten hicap duyarım. Ayrıca ne vermişiz? Gündemde şu an bilgi sızdıran bir yönetim kurulu var. Hangi mahrem bilgi verilmiş?"

Haberleri aninda yazan gazetecilerin bilgiyi kimden aldiklari belli oldu.

Cengiz sonuna kadar hakli.Adam kendi koltuğunu bile tehlikeye attı bu açıklamalarla Ardayı alıp Galatasaray'ı zarara uğratmamak için ardındaki taraftar desteğinin bir kısmını kaybetti.

Mustafa Cengiz: "Sanki s400 kodlarını vermişiz gibi bilgi sızdırması oldu. Hiç hoş olmadı bu. Ben teknik direktör olsam , böyle bir şey söylemekten hicap duyarım. Ayrıca ne vermişiz? Gündemde şu an bilgi sızdıran bir yönetim kurulu var. Hangi mahrem bilgi verilmiş?"

Haberleri aninda yazan gazetecilerin bilgiyi kimden aldiklari belli oldu.
Rodop'u filan bunlar kafalamışlar. Suyu ısındı cengiz'in

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt