Alp Akıncı
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2012
- 1.308
- 22
- 288
Boş konuşma lan. Işini yap. Adam kendini yırttı forvet diye diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo yu Florya ya kitlemek lazim, oyuncularla türlü türlü saklabanliklar yapsin onlarla gülsün eglensin. Hoca'yi gazlasin ay lavyu hocam diye.
Kulüp yöneticiliginde isi olmamali. Florya dan sorumlu eleman olsun.
Emre alınmasaydı emin ol oraya çıkamazdı. Süper kupada staddaydım herkes başkana emre akbaba diye bağırdı organize şekilde. İş başka bir boyuta geldi emre olayında. Bak sen bile notunu transfer üzerinden veriyorsun. Bu forumda ünal neden sevilmiyor tüm branşlarda 30 kupa getirmiş sportif başarı tavan yaptığı halde ? Gereksiz onca adam aldığı için değil mi? Eee biz hem ünalı sevmiyoruz demekki başarıdan önce mali tabloyu önemsiyoruz o zaman M cengize neden kızıyoruz . Sadece forvet için söylemiyorum bu taraftarın da ortası yok.
Az önce iki başlıkta da bize atıp tutan adamların referansı aten uğur karakullukçuyduBu uğur da iyice kendini birşey sanıyor
Emre alınmasaydı emin ol oraya çıkamazdı. Süper kupada staddaydım herkes başkana emre akbaba diye bağırdı organize şekilde. İş başka bir boyuta geldi emre olayında. Bak sen bile notunu transfer üzerinden veriyorsun. Bu forumda ünal neden sevilmiyor tüm branşlarda 30 kupa getirmiş sportif başarı tavan yaptığı halde ? Gereksiz onca adam aldığı için değil mi? Eee biz hem ünalı sevmiyoruz demekki başarıdan önce mali tabloyu önemsiyoruz o zaman M cengize neden kızıyoruz . Sadece forvet için söylemiyorum bu taraftarın da ortası yok.
Başkan yüzümü kara çıkartmadı. En azından tereddütler oluşan imajim bu nebze ile temizlenmiştir. Bugüne kadar olmayan bir şeyi hiç bir zaman paylaşmadım. Çok şükür buda kanıtlandı.
Yav abi sen daha ordamısın yav.Başkan yüzümü kara çıkartmadı. En azından tereddütler oluşan imajim bu nebze ile temizlenmiştir. Bugüne kadar olmayan bir şeyi hiç bir zaman paylaşmadım. Çok şükür buda kanıtlandı.
işte dürüst bir post ağzınızdaki baklayı çıkartın zira gerçekleri görmemezlikten gelmek komik oluyor deyin ki rizeli apo ile nizipli mıstık değil botokslu aysal, matkap fiko ve beyaz atlı prens ali koç başarılı olmalıydı yani en azından tipe göre öyle olmalıydı lanet olsun adamım hayat neden böyle dur bir managerlak açayımbi 55ten emin degilim bir de al sat hesabinda sadece 400 bin +'da olup olmadigimiz hususundan
onun haricinde cvplarin hepsi gayet net idi
tabi bekledigi cvp APO profesyonel biri degil o yuzden adam alamadik olanlar icin cvplar muallak olabilir
O dönem sana sallayanların hepsine özellikle baktım çoğu yeni üyelerdi veya 5 sene önce üye olup 10.mesajını yazan tehlikeli tiplerdi. Çokta takma abi Bilen biliyor seni zatenBaşkan yüzümü kara çıkartmadı. En azından tereddütler oluşan imajim bu nebze ile temizlenmiştir. Bugüne kadar olmayan bir şeyi hiç bir zaman paylaşmadım. Çok şükür buda kanıtlandı.
Hürmetler lafzı senin miydi pardonHahahahhaha benim laflarımı bana satma biraz özgün ol. Ali Koç ne la bu arada adamın başından beri gözde büyütülmemesi gerektiğini söylüyorum, daha yeni koç ailesini sevmediğimi gerekçeleriyle anlattım nasıl bir alternatif gerçeklikte yaşıyorsun sen yav
Ünal Aysal sadece alinan kötü oyuncular dolayi sevilmedi ki.2 kötü hocayi getirmesi, söyledigi bir sürü yalanlar, fatih hocayi göndermesi vs. vs.
Burada millet Cengizin mali tabloyu önemsemesi diye kizmiyor, kötü kadro planlama yüzünden kiziyor. Üç kulvarda yarisan bir takimin normal seviyede bir forveti lazim iken biz sezonu Mugdat ve Erenle basliyoruz. Bursaspor bile Sakhoyu bedelsiz kiralarken biz böyle bir sey yapamadik. Forvet transferi gerçeklestirmek için 90 gün süreleri vardi. Yapamadilar. Bak illa Modeste gibi üst düzey golcüye gerek yok, normal seviye forvet yeter olurdu.
Bir kere de içerik üret ancak benim hakkımda yorumlar ben seni alıntılamazken sana karışmazken beni bu kadar stalklamanın psikoanalizini filan yap senin için makbule geçer .) Bu arada başkanınız iflasın eşiğindeymiş çoooh üjüldüm...Les Ottomansa gidip balık ye destek ol az birazSenin ruh hastası değil de forum üzerinde yapılan sosyal bir deney olduğunu düşünmeye başladım uğur
Başkan olduğu gün veya o hafta yazdım.Hürmetler lafzı senin miydi pardonŞu an herkes der ben seçilmeden önce başlık açtım gelip linç ettiniz ekürilerinle
baş baş