Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş konuşma lan. Işini yap. Adam kendini yırttı forvet diye diye.

Başkan yüzümü kara çıkartmadı. En azından tereddütler oluşan imajim bu nebze ile temizlenmiştir. Bugüne kadar olmayan bir şeyi hiç bir zaman paylaşmadım. Çok şükür buda kanıtlandı.

Ünal Aysal bu gevezeyi zamanında boş yere liste dışı bırakmadı.

Apo yu Florya ya kitlemek lazim, oyuncularla türlü türlü saklabanliklar yapsin onlarla gülsün eglensin. Hoca'yi gazlasin ay lavyu hocam diye.

Kulüp yöneticiliginde isi olmamali. Florya dan sorumlu eleman olsun.

Emre alınmasaydı emin ol oraya çıkamazdı. Süper kupada staddaydım herkes başkana emre akbaba diye bağırdı organize şekilde. İş başka bir boyuta geldi emre olayında. Bak sen bile notunu transfer üzerinden veriyorsun. Bu forumda ünal neden sevilmiyor tüm branşlarda 30 kupa getirmiş sportif başarı tavan yaptığı halde ? Gereksiz onca adam aldığı için değil mi? Eee biz hem ünalı sevmiyoruz demekki başarıdan önce mali tabloyu önemsiyoruz o zaman M cengize neden kızıyoruz . Sadece forvet için söylemiyorum bu taraftarın da ortası yok.

Transfer üzerinden not vermiyorum, notun bir kismini transfere bagliyorum sadece. Cünkü bu da bir idari görevdir, kulübün daha dogrusu takimin eksiklerini gidermek zorundadir baskan. Bunu yapamiyorsa da notundan kirarim, cünkü son karari veren baskandir.

Baskan defolup gitsin falan demiyorum ve demedim ben hic.

Transferlere bayilsam Dursun'u öve öve bitiremezdim gecen sene. Ben elimize böyle bir firsat gecmisken (rakipler tökezliyor, CL de mis gibi gruba düsmüsüz, ligde yine sampiyon olma ihtimaliz yükselecekken) gereken takviyelerin yapilmamasina kiziyorum ve ondan da not kiriyorum.

Yoksa mali acidan yaptiklari, FFP ve UEFA davasindan kurtarmalari falan bunlar takdir ettigim seyler.

Bu uğur da iyice kendini birşey sanıyor
Az önce iki başlıkta da bize atıp tutan adamların referansı aten uğur karakullukçuydu

Niye fenerin başkanı aziz değil ve matkap fikoyu o kadar övüp gruptan çıkmalarına rağmen galatasaray 0 puan bile çekse 100 trilyon fazla kazanmasını hazmedemiyorlar

Uğurun ingilizcesi bozuk ve yetersiz ayrıca defalarca intihal yaptı ispatlandı en son nevzat aydın rezil etmişti

Aynı teraneler bütün gün bonusları hesaplamayı unuttuğumuzu ve aslında sadece 17.000 euro bonservis karımız olduğunu söylüyordu başkanın dediği gibi hayaller van persie gerçekler tam tersi tam motto bu ya :)

işte o hesap hayaller ultrasonik fener ve bjk gerçekler s...sonik ali koç ve matkap fiko...Oysa ki karşılarında nizipsporlu koylu vijyonsuz galatasaray başkanı oysaki tam terşi olmalıydı ağlayın vijyoncu taraftar

Emre alınmasaydı emin ol oraya çıkamazdı. Süper kupada staddaydım herkes başkana emre akbaba diye bağırdı organize şekilde. İş başka bir boyuta geldi emre olayında. Bak sen bile notunu transfer üzerinden veriyorsun. Bu forumda ünal neden sevilmiyor tüm branşlarda 30 kupa getirmiş sportif başarı tavan yaptığı halde ? Gereksiz onca adam aldığı için değil mi? Eee biz hem ünalı sevmiyoruz demekki başarıdan önce mali tabloyu önemsiyoruz o zaman M cengize neden kızıyoruz . Sadece forvet için söylemiyorum bu taraftarın da ortası yok.

Ünal Aysal sadece alinan kötü oyuncular dolayi sevilmedi ki.2 kötü hocayi getirmesi, söyledigi bir sürü yalanlar, fatih hocayi göndermesi vs. vs.

Burada millet Cengizin mali tabloyu önemsemesi diye kizmiyor, kötü kadro planlama yüzünden kiziyor. Üç kulvarda yarisan bir takimin normal seviyede bir forveti lazim iken biz sezonu Mugdat ve Erenle basliyoruz. Bursaspor bile Sakhoyu bedelsiz kiralarken biz böyle bir sey yapamadik. Forvet transferi gerçeklestirmek için 90 gün süreleri vardi. Yapamadilar. Bak illa Modeste gibi üst düzey golcüye gerek yok, normal seviye forvet yeter olurdu.

Başkan yüzümü kara çıkartmadı. En azından tereddütler oluşan imajim bu nebze ile temizlenmiştir. Bugüne kadar olmayan bir şeyi hiç bir zaman paylaşmadım. Çok şükür buda kanıtlandı.

Biz seni taniyoruz ve seviyoruz abi, kimseye birsey kanitlamana gerek yok. Alt tarafi Galatasaraylilari burada bilgilendirmeye calisiyorsun elinden geldigi ve görevinin izin vermesi sayesinde.

Vukuat olmus sanirim ben takip edemedim ama sana laf eden olmussa halt yemistir !

Mustafa Cengiz ile Abdürrahim Albayrak ile 2.defa klübün 26 mayıs seçimleri öncesi TRTye çıkmıştı o konunun linkini atabilir misininz rica etsem . Orda 7-8 as dursuncu hesapları paylaşmıştım

bi 55ten emin degilim bir de al sat hesabinda sadece 400 bin +'da olup olmadigimiz hususundan
onun haricinde cvplarin hepsi gayet net idi
tabi bekledigi cvp APO profesyonel biri degil o yuzden adam alamadik olanlar icin cvplar muallak olabilir
işte dürüst bir post ağzınızdaki baklayı çıkartın zira gerçekleri görmemezlikten gelmek komik oluyor deyin ki rizeli apo ile nizipli mıstık değil botokslu aysal, matkap fiko ve beyaz atlı prens ali koç başarılı olmalıydı yani en azından tipe göre öyle olmalıydı lanet olsun adamım hayat neden böyle dur bir managerlak açayım

M.C: Hayaller Van Persie Gerçekler Tam Tersi :) Sırf Van Persie'yi almıyoruz diye Cüneyt Kaptanı yiyenler sonra da utanmadan van persie ile alay edip terraneo kim dediler aynı adamlar comolliye de vooooovvv diyordu sizi gidi vijyoncular şizi...Gidip babanızın tuhafiye dükkanını batırın baskı yapıp 550 yıllık camiayı twitlerle yıkamazsınız borca sokup

O dönem sana sallayanların hepsine özellikle baktım çoğu yeni üyelerdi veya 5 sene önce üye olup 10.mesajını yazan tehlikeli tiplerdi. Çokta takma abi Bilen biliyor seni zaten

Bizim gibi ulusal spor klüplerinin gelirleri , sportif başarı ile doğru orantılıdır.

İngilterede lig sonuncusu bir klübün stadı Full dolarken, biz şampiyonluk yarışında değilsek stat boş olur, forma satışları , ürün satışları genelde düşer.

Pek çok avrupa takımı Global bir marka olma başarısı gösterip, dünyanın pek çok yerinde ticari gelir elde eder hale gelmiş.

Bu sebeple bizim yapımızda ki klüpler liglerinde başarılı olup, avrupa kupalarına katılma başarısı gösterip buralardan gelir elde etmeli. Yoksa her 20 yılda bir riva gibi gayrümenkül satmamız gerekir.

O sebeple futbol takımının kadrosu çok önemli. Çok iyi araştırıp ucuza kaliteli oyuncular bulmalı ve bunları uzun süre takip edip kadromuza katmalıyız.

Başkanın bütce disiplinine önem vermesi çok doğru iken Galatasaray gibi bir klübün amiral gemisi olan futbol takımının eksiklerinin tamamlanmaması çok yanlış olmuştur, çok büyük risk almıştır.

Hahahahhaha benim laflarımı bana satma biraz özgün ol. Ali Koç ne la bu arada adamın başından beri gözde büyütülmemesi gerektiğini söylüyorum, daha yeni koç ailesini sevmediğimi gerekçeleriyle anlattım nasıl bir alternatif gerçeklikte yaşıyorsun sen yav
Hürmetler lafzı senin miydi pardon :) Şu an herkes der ben seçilmeden önce başlık açtım gelip linç ettiniz ekürilerinle :) baş baş

Ünal Aysal sadece alinan kötü oyuncular dolayi sevilmedi ki.2 kötü hocayi getirmesi, söyledigi bir sürü yalanlar, fatih hocayi göndermesi vs. vs.

Burada millet Cengizin mali tabloyu önemsemesi diye kizmiyor, kötü kadro planlama yüzünden kiziyor. Üç kulvarda yarisan bir takimin normal seviyede bir forveti lazim iken biz sezonu Mugdat ve Erenle basliyoruz. Bursaspor bile Sakhoyu bedelsiz kiralarken biz böyle bir sey yapamadik. Forvet transferi gerçeklestirmek için 90 gün süreleri vardi. Yapamadilar. Bak illa Modeste gibi üst düzey golcüye gerek yok, normal seviye forvet yeter olurdu.

İkiside terim in sırtına bindi gidiyor özet bu aslında. Forvet alınmamasının gomis bile varken hiçbir bahanesi yok ben ona katılıyorum. Ama burada yazılan herkesin çöp dediği isimler bile sonradan kıymetli oldu taraftarda da genel olarak tutarlılık yok sene başı wagner burak ne bileyim sakho isimleri çıksaydı asarlardı bu başknı sonra neden olmadı deniliyor. Ben başkanı savunmuyorum kesinlikle sadece şunu diyorum terim olmasa bu kadar rahat konuşamaz taraftar bile sabırediyorsa terimden dolayı ediyor. Az öncede dedim inş devreye bir şekilde lider girebilirsek ben alınacağını düşünüyorum destek vermek zorundayız takıma yapacak birşey yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin ruh hastası değil de forum üzerinde yapılan sosyal bir deney olduğunu düşünmeye başladım uğur
Bir kere de içerik üret ancak benim hakkımda yorumlar ben seni alıntılamazken sana karışmazken beni bu kadar stalklamanın psikoanalizini filan yap senin için makbule geçer .) Bu arada başkanınız iflasın eşiğindeymiş çoooh üjüldüm...Les Ottomansa gidip balık ye destek ol az biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt