Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.098
- 1.220
- 1.363
Neden forvet transferi yapılmadığı konusunda net ve düzgün açıklama yapmadığı ve sürüyle saçmaladığı bir program oldu. Bu programı izlemeyen bir insan hiçbir şey kaybetmezdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wagner Love gelse oynayamayacakmıydı CL de yani ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkan şuan acemilik döneminde seneye veya ocaktan sonra görmek lazım
Abdurrahim tam bir facia
Darılırım haram etmezsen adam değilsin zira üstümde zerre hakkın varsa kafamı koparsınlar...Hürmetler bizden...Şimdi ağlayabilirsin ali koçunuzun durumu fena...ühhhüüü ayşal da batmış diyolllaaa
Hahahahhaha benim laflarımı bana satma biraz özgün ol. Ali Koç ne la bu arada adamın başından beri gözde büyütülmemesi gerektiğini söylüyorum, daha yeni koç ailesini sevmediğimi gerekçeleriyle anlattım nasıl bir alternatif gerçeklikte yaşıyorsun sen yavDarılırım haram etmezsen adam değilsin zira üstümde zerre hakkın varsa kafamı koparsınlar...Hürmetler bizden...Şimdi ağlayabilirsin ali koçunuzun durumu fena...ühhhüüü ayşal da batmış diyolllaaa
Aynen öyle adamın yaptığı işler hep iş açtı başımıza idarecilik kısmı sıfırApo yu Florya ya kitlemek lazim, oyuncularla türlü türlü saklabanliklar yapsin onlarla gülsün eglensin. Hoca'yi gazlasin ay lavyu hocam diye.
Kulüp yöneticiliginde isi olmamali. Florya dan sorumlu eleman olsun.
kim nasıl düsünüyor bilmemde acıkcası ben bu adamın dürüstlügüne inanıyorum cok eleştirdim sövdüm belki ama acık sözlü ve gercekten istenmezse gider bunada inandım
beceriksizligini acıkca kabul etmesine şaşırdım,bravo fakat becerikli insanları yanına almasını gerektigini umarım gördün baskan !
hırsız dursundan sonra bu adam ne yapar bilmem ama bizi mali acıdan bu adam düzlüge cıkarır gibi.
Darılırım haram etmezsen adam değilsin zira üstümde zerre hakkın varsa kafamı koparsınlar...Hürmetler bizden...Şimdi ağlayabilirsin ali koçunuzun durumu fena...ühhhüüü ayşal da batmış diyolllaaa
Baskana bugüne kadarki performansina verecegim not takriben 65-70/100.
Takimi forvetsiz birakmasaydi ve Emre ye 4 Milyon bayilmasaydi yani transfer dönemini daha iyi yönetseydi 80 civari olurdu.
Başkan bence de gayet düzgün bir insan ama yanında yanlış adamlar var. Apo gibi güvenlik kamerası bile gördüğünde konuşanlar başkanı daha çok zor duruma sokarlar.
Bu uğur da iyice kendini birşey sanıyor"Uğur KARAKULLUKÇU: Sayın Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e istirhamımdır, size en az 55 milyon Euro gelir bilgisi veren profesyoneli derhal kovmalısınız. Galatasaray, OLMAYAN 20M€ yani 150 milyon TL varmış gibi yönetilirse çok kötü günler yaşar. Gerekirse makamınıza gelip anlatmaya hazırım."
Başkan üstüne basarak o kadar dile getirdi ki umarım yanılmış olmaz.
Ooo 2.kez alıntıPolemige girmek istemiyorum . Benim koydugum bir link var , sen bunun eski oldugunu ve guncellendigini soyluyor isen bana bunun linkini kanitini goster
Koydugum ekran goruntusunde senin de 37 milyon lafin var . Boyle 18 milyonluk marjinal bir degisiklik varsa , bunun sadece biz degil herkes icin degisiklik yaratacagi ortada
Bu degisiklik de halka websitesinden aciklanir . Biz eksik biliyorsak o zaman koyarsin bunu olur biter konu kapanir
Kulube gelmis gibi sana guvenmenin gerektigi ifadeler benim icin kiymet arz etmiyor
Sozlerine guvenildiginde kac kez yanilgi ile karsilasildigina tum forum sahit
Dolayisiyla bu 55 milyonun alt kirilimlarini bana bir guvenilir kaynaktan goster , kulubun +18 milyon kazanmasindan benden cok mutlu olan olmaz