Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden forvet transferi yapılmadığı konusunda net ve düzgün açıklama yapmadığı ve sürüyle saçmaladığı bir program oldu. Bu programı izlemeyen bir insan hiçbir şey kaybetmezdi.

Başkan aklı varsa ki var oraya camiayi bilen profesyonel birini getirir Cenk olur haldun olur

Baskana bugüne kadarki performansina verecegim not takriben 65-70/100.

Takimi forvetsiz birakmasaydi ve Emre ye 4 Milyon bayilmasaydi yani transfer dönemini daha iyi yönetseydi 80 civari olurdu.

Başkan şuan acemilik döneminde seneye veya ocaktan sonra görmek lazım
Abdurrahim tam bir facia

Başkan şuan acemilik döneminde seneye veya ocaktan sonra görmek lazım
Abdurrahim tam bir facia

Apo yu Florya ya kitlemek lazim, oyuncularla türlü türlü saklabanliklar yapsin onlarla gülsün eglensin. Hoca'yi gazlasin ay lavyu hocam diye.

Kulüp yöneticiliginde isi olmamali. Florya dan sorumlu eleman olsun.

Darılırım haram etmezsen adam değilsin zira üstümde zerre hakkın varsa kafamı koparsınlar...Hürmetler bizden...Şimdi ağlayabilirsin ali koçunuzun durumu fena...ühhhüüü ayşal da batmış diyolllaaa

Senin ruh hastası değil de forum üzerinde yapılan sosyal bir deney olduğunu düşünmeye başladım uğur

Size şunu söyleyim başkan konusunda Oktay hoca konusunda en sert tepkiyi ben koydum forvet transferinde de ben koydum.Mobbingleri iyi becerdiklerini söyledim. Ama sosyal medya da dursun un önceden beri takip ederim kalemşmrleri yavaştan hareketlenmeye başladı. Yine medya hesapları satın alıyor Mustafa Cengiz e istifa için baskı uyguluyorlar.Biz bu sene de şampiyon oluruz. Yaptıkları hatalar çok ama Mustafa cengiz istifa ederse şu tabloda hiçkimse aday olmaz sağlam kişilerden.Dursun gelir klübe çöker gerisini siz anladınız...

Darılırım haram etmezsen adam değilsin zira üstümde zerre hakkın varsa kafamı koparsınlar...Hürmetler bizden...Şimdi ağlayabilirsin ali koçunuzun durumu fena...ühhhüüü ayşal da batmış diyolllaaa
Hahahahhaha benim laflarımı bana satma biraz özgün ol. Ali Koç ne la bu arada adamın başından beri gözde büyütülmemesi gerektiğini söylüyorum, daha yeni koç ailesini sevmediğimi gerekçeleriyle anlattım nasıl bir alternatif gerçeklikte yaşıyorsun sen yav

Apo yu Florya ya kitlemek lazim, oyuncularla türlü türlü saklabanliklar yapsin onlarla gülsün eglensin. Hoca'yi gazlasin ay lavyu hocam diye.

Kulüp yöneticiliginde isi olmamali. Florya dan sorumlu eleman olsun.
Aynen öyle adamın yaptığı işler hep iş açtı başımıza idarecilik kısmı sıfır
Aysal bu konuda çok hakliymis

Başkan bence de gayet düzgün bir insan ama yanında yanlış adamlar var. Apo gibi güvenlik kamerası bile gördüğünde konuşanlar başkanı daha çok zor duruma sokarlar.

kim nasıl düsünüyor bilmemde acıkcası ben bu adamın dürüstlügüne inanıyorum cok eleştirdim sövdüm belki ama acık sözlü ve gercekten istenmezse gider bunada inandım
beceriksizligini acıkca kabul etmesine şaşırdım,bravo fakat becerikli insanları yanına almasını gerektigini umarım gördün baskan !

hırsız dursundan sonra bu adam ne yapar bilmem ama bizi mali acıdan bu adam düzlüge cıkarır gibi.

Baskana bugüne kadarki performansina verecegim not takriben 65-70/100.

Takimi forvetsiz birakmasaydi ve Emre ye 4 Milyon bayilmasaydi yani transfer dönemini daha iyi yönetseydi 80 civari olurdu.

Emre alınmasaydı emin ol oraya çıkamazdı. Süper kupada staddaydım herkes başkana emre akbaba diye bağırdı organize şekilde. İş başka bir boyuta geldi emre olayında. Bak sen bile notunu transfer üzerinden veriyorsun. Bu forumda ünal neden sevilmiyor tüm branşlarda 30 kupa getirmiş sportif başarı tavan yaptığı halde ? Gereksiz onca adam aldığı için değil mi? Eee biz hem ünalı sevmiyoruz demekki başarıdan önce mali tabloyu önemsiyoruz o zaman M cengize neden kızıyoruz . Sadece forvet için söylemiyorum bu taraftarın da ortası yok.

"Uğur KARAKULLUKÇU: Sayın Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e istirhamımdır, size en az 55 milyon Euro gelir bilgisi veren profesyoneli derhal kovmalısınız. Galatasaray, OLMAYAN 20M€ yani 150 milyon TL varmış gibi yönetilirse çok kötü günler yaşar. Gerekirse makamınıza gelip anlatmaya hazırım."

Başkan üstüne basarak o kadar dile getirdi ki umarım yanılmış olmaz.

Emre olayını çok güzel anlattı artık iş prestij meselesi dönmüştü
Bu arada hala Ali Koç diyen olursa öperim adam bize heryerden saldırmış

Başkan bence de gayet düzgün bir insan ama yanında yanlış adamlar var. Apo gibi güvenlik kamerası bile gördüğünde konuşanlar başkanı daha çok zor duruma sokarlar.

Apo nun neredeyse her aciklamasi fail cünkü düsünmeden konusuyor. Düsünmeden konusuyordan kastim adam ne deyip ne demeyecegini ölcüp bicemiyor ve bilmiyor, aklina ne geliyorsa musluk gibi agzindan akip gidiyor.

"Uğur KARAKULLUKÇU: Sayın Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e istirhamımdır, size en az 55 milyon Euro gelir bilgisi veren profesyoneli derhal kovmalısınız. Galatasaray, OLMAYAN 20M€ yani 150 milyon TL varmış gibi yönetilirse çok kötü günler yaşar. Gerekirse makamınıza gelip anlatmaya hazırım."

Başkan üstüne basarak o kadar dile getirdi ki umarım yanılmış olmaz.
Bu uğur da iyice kendini birşey sanıyor

Aha selami gelip karakullukçu hakkında 5 paragraf yazı yazar şimdi en son bjkli arnavut ajan falan çıkar herif

Polemige girmek istemiyorum . Benim koydugum bir link var , sen bunun eski oldugunu ve guncellendigini soyluyor isen bana bunun linkini kanitini goster

Koydugum ekran goruntusunde senin de 37 milyon lafin var . Boyle 18 milyonluk marjinal bir degisiklik varsa , bunun sadece biz degil herkes icin degisiklik yaratacagi ortada

Bu degisiklik de halka websitesinden aciklanir . Biz eksik biliyorsak o zaman koyarsin bunu olur biter konu kapanir

Kulube gelmis gibi sana guvenmenin gerektigi ifadeler benim icin kiymet arz etmiyor

Sozlerine guvenildiginde kac kez yanilgi ile karsilasildigina tum forum sahit

Dolayisiyla bu 55 milyonun alt kirilimlarini bana bir guvenilir kaynaktan goster , kulubun +18 milyon kazanmasindan benden cok mutlu olan olmaz
Ooo 2.kez alıntı :) herhalde 10 dakika diğer başlığa attığım postun buraya taşınması için özelden mesaj trafiğine girdin ondan geciktin sıkıntı yok :)

Yayın gelirleri bir önceki sezonun sonunda belli olmaz yeni sezona sarkar bir

Senin paylaştığın link her sene sezon bitimi yayınlanan yönetmelik ve evet 5 haziran tarihli ben demiyorum verdiğin linkte yazıyor bu iki

Yine ben bir şey demiyorum başkan 1 saat önce canlı yayında dedi 0 puan alsak bile 55 milyon euro garanti asgari alacağımız para diye tüm türkiyeyle beraber ilk kez duyduk zira uefa katılımcı külüplere tutarları göndermiş malum bizden başka şampiyonlar ligine türkiyeden katılan olmadığı için sadece bizim idari mali işler biliyor bu üç

Belgesi canlı yayında başkanın beyanatı az önce dinledik sen genel kurul üyesi değil misin yarın idari mali işlere bir üst müzekkere dernekler kanunan binaen yazışmanın metnini iste bize de tenezzül edersen paylaşırsın yoksa beklersin medyaya düşmesini ve uefanın yayınlamasını bu dört

Ciddi rezilliklerini ortaya koyanlara karşı şuurunu yitiriyorsun da bana yazmışın koyarsın, sana güvenmek, söylediklerin diye ulan ben değil başkan dedi seninle beraber izledik haa herhalde sen izlemedin :)

55 milyonun açılımlarını yazdım başkan değilim ama katılım payının 15 milyon euro olarak sabitlendiği uefa resmi sitesinde var...Geçen sene de 22 milyon euro almış tff bu da resmi...Ne yaptı ? 37 milyon euro...Başkan 55 milyon euro demedi mi? 55-37 = 18 mi :) 18in içinde iki şey var;

1) Normal federasyonlara bir önceki seneye göre gerçekleşen artışın yansıtılması bunu 3-5 arası bekliyorduk 0 puan alsak bile ki 42 diyorduk

2) Senin de uğur karakullukçudan duyup fener elense de para alaçakmış coefficient ranking system denen bir şey ilk kez uygulanacakmış dediğiniz de olur mu lan öyle şey gruplara kalmayan takıma para mı verilir demiştik hatırlarsan ne oldu o zaman başkanın da dediği gibi buradan bize ekstra ödeme çıkmış o da normal artış payıyla beraber 18'e tekabül edecek gauss böyle buyuryor :) Kaçı coefficient kaçı zamlı yayın hakkı onu da laf arasında başkan 10 milyon euro gibi dedi ama bunları da açıklandığında görürsün

Ezcümle :) 55 dedi mi başkan dedi

Sen coefficient rankingi yanlış ingilizcenle tercüme edip fener de para alacak ama emin değilim deyip tam tersi geçmiş puanlarımızla alacağımız para arttı mı arttı....

aĞLA sİNAN BAŞ BAŞ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt