Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte dürüst bir post ağzınızdaki baklayı çıkartın zira gerçekleri görmemezlikten gelmek komik oluyor deyin ki rizeli apo ile nizipli mıstık değil botokslu aysal, matkap fiko ve beyaz atlı prens ali koç başarılı olmalıydı yani en azından tipe göre öyle olmalıydı lanet olsun adamım hayat neden böyle dur bir managerlak açayım

M.C: Hayaller Van Persie Gerçekler Tam Tersi :) Sırf Van Persie'yi almıyoruz diye Cüneyt Kaptanı yiyenler sonra da utanmadan van persie ile alay edip terraneo kim dediler aynı adamlar comolliye de vooooovvv diyordu sizi gidi vijyoncular şizi...Gidip babanızın tuhafiye dükkanını batırın baskı yapıp 550 yıllık camiayı twitlerle yıkamazsınız borca sokup

Bana mi dion bunlari

Başkan olduğu gün veya o hafta yazdım.

Hadi yeter bu kadar güldük eğlendik, takıl sen.
Benim başlığım duruyor link alım da feyz al bu arada seni kaile almıyorum kezban triplerini de bir kere yapsan neyse de yüzlerce post atmışsın hakkımda hala takmıyorum ayakları bırak bu işleri çatlıyorsun seni ciddiye almamı ancak bana takışınca sana post atıyorum çünkü her seferinde bir umut alt ederim deyip işte hep böyle geri vites yapıp kaçıyorsun adnan polata geçirdiğiniz her günün bedelini siz vizyonculardan fitil fitil getireceğim hadi bakalım naş ense traşını görelim :) hürmetler lafzının senin lafın olduğunu da bilmiyordum bu arada müsaadenle hürmetler :)

Açıklamalar kötü değil başkan kendine gelmiş tekrar.Yaptıkları güzel işleri son gün mahvettiler ama açıklamalar ışık verici telafi ederler umarım.Ekstra para gelmesi iyi olmuş CL'den.

Apo yu Florya ya kitlemek lazim, oyuncularla türlü türlü saklabanliklar yapsin onlarla gülsün eglensin. Hoca'yi gazlasin ay lavyu hocam diye.

Kulüp yöneticiliginde isi olmamali. Florya dan sorumlu eleman olsun.
Adam münübüs şöförlüğünden gelip kendi sektöründe lider olmuş sıfırdan gelip dönemin başbakanı mesut yılmazla kanka olmuş yönetici olduğu her sene şampiyon olmuşuz fatih terim bile görevde olduğu her sene şampiyon olmamış ve bunu 20 yıl içinde apo başkan farklı yönetimler ve hocalarla başarmış farklı federasyonlarda ama o yasaklansı çünkü şaklaban sen ve senin gibi antifrizler yönetici olsun öyle mi :) hangi vasfınla :)

Daha kaliteli ve profesyonel isimlerle calismali.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne gibi özellikleri haiz olmalı yiğitçim? Daha uzun boylu, daha yakışıklı tercihen sarışın, bakımlı, giyinmeyi bilen, iştah açıcı bir hanımı olmalı ve onu bırakıp en kısa zamanda kendinden 40 yaş genç bir hanım mı almalı hmmm ama dur bir dakika beyaz atlı prens aramıyoruz biz de kezban değiliz 550 yıllık camianın spor kulübü derneğine yönetici bakıyoruz :)

Ne gibi özellikleri haiz olmalı yiğitçim? Daha uzun boylu, daha yakışıklı tercihen sarışın, bakımlı, giyinmeyi bilen, iştah açıcı bir hanımı olmalı ve onu bırakıp en kısa zamanda kendinden 40 yaş genç bir hanım mı almalı hmmm ama dur bir dakika beyaz atlı prens aramıyoruz biz de kezban değiliz 550 yıllık camianın spor kulübü derneğine yönetici bakıyoruz :)
Konuşmayı bilmeli saydıklarına gerek yok

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

en az dursun kadar futbola uzak bi adam

Yüzde botoks olabilir belki genel durum itibari ile yaşına rağmen bence senden daha fittir ne dersin ?

işte dürüst bir post ağzınızdaki baklayı çıkartın zira gerçekleri görmemezlikten gelmek komik oluyor deyin ki rizeli apo ile nizipli mıstık değil botokslu aysal, matkap fiko ve beyaz atlı prens ali koç başarılı olmalıydı yani en azından tipe göre öyle olmalıydı lanet olsun adamım hayat neden böyle dur bir managerlak açayım

M.C: Hayaller Van Persie Gerçekler Tam Tersi :) Sırf Van Persie'yi almıyoruz diye Cüneyt Kaptanı yiyenler sonra da utanmadan van persie ile alay edip terraneo kim dediler aynı adamlar comolliye de vooooovvv diyordu sizi gidi vijyoncular şizi...Gidip babanızın tuhafiye dükkanını batırın baskı yapıp 550 yıllık camiayı twitlerle yıkamazsınız borca sokup

nasıl bi kafa yapın var, ne yiyip ne içiyon çok merak ediyorum.

takibindeyim, hürmetler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takibine takip raporladım seni ey stalker bir daha küfür edersen artık görmezden gelmem sen şimdi dalmışındır küfürlerim orada duruyor zannediyorsundur da ayıktırayım dedim ayrıca hep dediğim gibi sen o küfürleri ancak burada klavye başında telefon başında edebilirsin yoksa bende güneş görmemişleri var kurallara aykırı diye yazmıyorum gerçek hayatta dizlerinin bağı çözülür ya karakola ya hastaneye ya gasilhaneye ya da savcılığa gidersin yaşamadığım şeyler değil sen giderken ben dönüyordum :) hadi hürmetler stalker kardeş

Zamanında onlemini alacaksin satacaksin oyuncunu planlama yapacaksın son güne birakmak nedir ptt birinci lig mi burası

Yüzde botoks olabilir belki genel durum itibari ile yaşına rağmen bence senden daha fittir ne dersin ?
Yok ben daha fitim ama önemli olan o yaşta nasıl olacağız tabii de dış görünüşe önem vermem ben zira insana benzemiyorum ama 80 yaşına gelmiş adam artık kabullenecek yaşlandığını çocuk mu ergen mi mutluluk çubuğu taktırıp karısını aldatıp ki bu 2.karısı 40 yaş genç sevgili yapan adam adam değildir de bizi ilgilendirmez ama fethi isfendiyaroğlunun koltuğuna oturup hayatımdaki en önemli mevhumu benden çalmaya yeltendiyse canımla kanımla hesap sorarım ölene kadar işte bu kadar sarih kinimin sebebi...Herkes haddini bilecek o kadar...

siz-ne-anlat%C4%B1yonuz-la_242598_m.jpg

Lan adam en yetkili isim
55 demis iste 55dir
Ne geveleyip duruyorsunuz hala
Bu arada sagolun enayi kuslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt