Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere de içerik üret ancak benim hakkımda yorumlar ben seni alıntılamazken sana karışmazken beni bu kadar stalklamanın psikoanalizini filan yap senin için makbule geçer .) Bu arada başkanınız iflasın eşiğindeymiş çoooh üjüldüm...Les Ottomansa gidip balık ye destek ol az biraz

Seni stalklamaya gerek mi var yav her yerden çıkıyorsun zaten

Aysalcı da değilim uğur onu nereden çıkardığını anlamak zor gerçekten. Yine kendi kendine taraflar belirledin mücadele ediyorsun hayal dünyanda.

Mantıklı konuştuğun sürece beni alıntılayabilirsin tabii ki, "bulaşma" olarak algılayacak kadar dengesiz değilim. Bu arada ne tarz içerik üretmemi istersin üreteyim hemen?

Senin palavra olarak nitelendirilebilecek tek bir postun bile yok da bu başlıkta başkanın 55 milyon euro dediğini söyledik duyduk çünkü ama bunu bile kabul etmek zorunuza gidiyor itiraf bugün de fm oynadın değil mi:) hadi biraz komiklik yapıp like al ters takla at misal :) hürmetler

Yalanın bahanesı olmaz bu koşulda bu başkanı destekleyen herkes yalancıdır gözümde

adam her gün Uefa ile iletişim halindeyiz diyor bu uğur dallaması cikmis hesap yanlış diyor

Aysalcı da değilim uğur onu nereden çıkardığını anlamak zor gerçekten. Yine kendi kendine taraflar belirledin mücadele ediyorsun hayal dünyanda.

Mantıklı konuştuğun sürece beni alıntılayabilirsin tabii ki, "bulaşma" olarak algılayacak kadar dengesiz değilim. Bu arada ne tarz içerik üretmemi istersin üreteyim hemen?

Yoo kaç gündür yazmıyorum ne zaman yazsam bitiyorsun ekürilerinle beraber ayrıca bugün 2 başlıkta yazdım o da diğeri kapandığı için

içerik olarak mesela amatör şubeler mali yapı didaktik bir şeyler yaz sadece geyik çevirme sordun söyledim

Bu uğur kadar kendini bilgili zanneden bi cahil gelmemiştir spor medyasına

Muhtemelen yine Twitter da bir yerde gördü atladi üstüne hic birsey bilmeden.

Sever copy+paste yapmayi.
Bravo inanamadım nasıl uğur gibi popi olmak için ... verecek bir adamı eleştirdin inanamadım o zaman sen de kabul ettin 55 milyon euroyu yani mustafa başkana güvendin çünkü sinan bilgin denen arkadaş 5 haziran tarihli linkin başkanın 2 saat önceki beyanından daha güncel olduğunu iddia ediyordu

Bu uğur kadar kendini bilgili zanneden bi cahil gelmemiştir spor medyasına
Sözlğkten kovdurmuştum daha doğrusu kendisi gitmişti baş edememişti bana küfür etmişti dediğini paragraflara dökerek özelden genelden yazmıştım entrylerini sildi ama nickaltı duruyor isteyen bakabilir

Yoo kaç gündür yazmıyorum ne zaman yazsam bitiyorsun ekürilerinle beraber ayrıca bugün 2 başlıkta yazdım o da diğeri kapandığı için

içerik olarak mesela amatör şubeler mali yapı didaktik bir şeyler yaz sadece geyik çevirme sordun söyledim

Ben de kaç gündür yoktum ben girdiğimde denk geliyor demek ki. Artık az yazdığını biliyorum o cümlenin lafın gelişi olduğunu anlamışsındır heral.

Amatör şubeler ve mali yapı hakkında yazan çok zaten başka konu bul..

Bravo inanamadım nasıl uğur gibi popi olmak için ... verecek bir adamı eleştirdin inanamadım o zaman sen de kabul ettin 55 milyon euroyu yani mustafa başkana güvendin çünkü sinan bilgin denen arkadaş 5 haziran tarihli linkin başkanın 2 saat önceki beyanından daha güncel olduğunu iddia ediyordu
55m € sence doğru mu?

Ben de kaç gündür yoktum ben girdiğimde denk geliyor demek ki. Artık az yazdığını biliyorum o cümlenin lafın gelişi olduğunu anlamışsındır heral.

Amatör şubeler ve mali yapı hakkında yazan çok zaten başka konu bul..
Hakan bırak peşimi ya canın sıkılıyorsa aç galatasaray marşı dinle al en sevdiklerimden biri,

Bana ne yav senin ne düsündügünden.

Ayrica beni tebrik etme böyle sacma birsey icin. Ugur beni ilgilendirmiyor, baskan'in lafinin agirligi (baskan Dursun gibi yalan makinasi olmadigi müddet) Ugur'un veya benzeri birinin lafindan üstündür. Ugur vukuatli bir adam, inanmiyorum da sevmiyorum da. Nasil bir tesadüf degil mi onun ismi de Ugur.

Senin palavra olarak nitelendirilebilecek tek bir postun bile yok da bu başlıkta başkanın 55 milyon euro dediğini söyledik duyduk çünkü ama bunu bile kabul etmek zorunuza gidiyor itiraf bugün de fm oynadın değil mi:) hadi biraz komiklik yapıp like al ters takla at misal :) hürmetler
Uğurcum ne oldu zoruna gitti galiba :D
Hayatımda 1 kere oynayayım dedim de sıkıldım sildim yüklediğim gün yine yalan konuşuyorsun her zamanki gibi.Yeni laflar geliştir herkese aynı şeyi söylüyorsun.
Başlığın ırzına geçmişsin boş boş postlarınla milletin özel hayatından çıkamıyorsun magazin muhabiri gibi adamsın.
Palavra bakanısın işte daha yazmayacağım diyorsun sonra 10 larca post atıyorsun.Palavralarınıda ss lerle ortaya dökmüşler.
Millete aysalcı diye laf çakıyorsun ama en büyük DURSUNCU sensin.

Şimdi tekrar bu posta cevap olarak fm like aysalcı hürmetler gibi döngüsel cevaplar ver tamam mı UĞUR GÜZEL

Selma hanım modesteye şiir yazmış benim şiir gibi iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt