Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Bu bunaklar ordusu olduğu sürece bzden bir bk olmaz.Orada 300 500 fosil ne karar veriyorsa ona uyuyoruz.

Takım her ne kadar istediğimiz gibi oynamasa da, çoğunluğun ihtimal bile vermediği şampiyonlukta ümidim çok yüksekti. Ama bugun şampiyonluk Başakşehir e hediye edilmiştir. Eden de Galatasaray lilardir. Allah topunuzun belasını versin. Düşman kim dost kim şaşırır olduğumuz bir gün daha. Hele u dursunu birdaha başımıza bela ederseniz Gün yüzü gormeyin inşallah.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tekrar aday olmama durumu hem mali hem idari acıdan ibra olamadıgında mı gecerli acaba? Burda sadece idari acından ibra yok

O inan kirac Denen serefsizin evladi kina yaksin

Ulan serefsizler dursun kulubun irzina gecerken nerdeydiniz

Benim için en büyük idari başarısızlığı sene başında alınmayan forvettir. Onun haricinde bu adama bok atıp ibra etmeyip dursunu ibra edenlerin amacı operasyondur.

Muhtemelen lig biter seçim öyle yapılır. Adnan polat zamanı öyle olmuştu sanırım

Ters türlü aday olabiliyorlarmi? Apo sözde baskan ve Musti bu sefer 2. Baskan olarak.

Mayıs'ta seçim var ve Cengiz aday olamıyor sanırım. Duygun Yarsuvat ve İnan Kıraç'ın önderliğinde bir operasyona kurban gitti Galatasaray. Yazıklar olsun.

Bu kararın ne kadar karşısında olsak bile şunu unutmayalım. Cimbom KAOS sever :)

Mayis'a kadar Cengiz baskan ve yonetim kurulu aday olamiyormus

Geri
Üst Alt