Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Avukat Mehmet Helvacı: "Tüzüğümüze göre 30 gün içinde seçim yapılacak. Bu seçim kararını alacaklar ve seçimi hemen yapmayabilirler. Lig sonunu bekleyebilirler."

iktidar dursunu seviyor. zaten kulübü talan ettiklerinde o yağlı surat vardı.

dünyanın en büyük kazığı abdnin ruslardan alaskayı satın alması, ikincisi ise riva. koca araziyi kuş ettiler. gelen para borçların çeyreğini bilr kapamıyor. güya satılınca borçları bitirecek kadar değerliydi. havaalanı yeni bitti değerlenmesi gerekirken değerinin 10 katı ucuza talan edildi. mahkemeye giderse iktidar kazanır, yani yağlı surat
Cok zor kazanamaz mali ibra edildigi icin ibra edilmis sayilir.

dursunun beşiktaşlı eşi ve bunun gibi ne olduğu belli olmayan pek çok kişi galatasarayın kaderine yön verebiliyor.
kabul edilemez bişey bu ya.
sorsan yarısı kulubun renklerını bılmez

Bizim başkanımız da teknik direktorümüz de öncümüz de Fatih Terimdir

olacak iş değil bu taraftar yeri göğü inletmeli şu kulüp de satılsa da kurtulsak bu geri kafalı adamları mı çekip durucaz biz ya

Bugün Galatasaray tarihine kirli bir leke olarak geçmiştir.Galatasaray küme düşse bu kadar üzülmezdim.Terbiyesizlik.

yav bu adamın var mı takımı forvetsiz bırakmaktan başka falsosu sikim ben bunların şerefini liseyi de sikim inan kıracı da sikim hepsini sikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Seçim döneminde Duygun dene hain çok dikkatle takip edilmeli, onun desteklediği aday seçilmemeli. Bütün bu ateşi bu yarını toprağa bakan herif yaktı.

Yönetim ibra edilmemis. Şoktayım. Dursunu ibra edenlerin Mustafa beyi etmemesi başlı başına bir fiyaskodur. Liseliler çekin artık elinizi Galatasaraydan...
Tepki verdim çok kez ama kötü işlerde yapmadılar her zaman. Hayirlisi olsun Galatasarayimiz icin ne diyeyim yani.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnan Kıraç'ın başkanlık için Eşref Hamamcıoğlu'nu işaret etmesi böyle bir şerefsizliğin yapılacağına bir nevi işaretti zaten. Hafta sonumuzu zehrettiniz, Allah sebep olanların belasını versin.

Ulan bu ultrAslan neden ses çıkarmıyor hala ? Liseliler bir Galatasaray başkanını yiyor bildiğin neredesin ey ultrAslan ?

Ses çıkarsanıza ulan ? bir açıklama yapın Mustafa Başkan 'ın yanında olduğumuzu söyleyin ...

Hocamizda bunu gördükten sonra artik baskanlik olmayida unutsun. Biraksalar liseliler Scientology gibi kulüpü yönetmeyi isterler

Kulübü taraftara acin dedigimizde burada "ama Fenerlisi de üye olur Besiktaslisi da" diye buna karsi cikan cok bilmisler vardi.

Ulan zaten olan olmus, bütün hainler iceri dolusmus. Ne idügü belirsiz herifler Galatasaray hakkinda karar veriyor liseli oldugu icin. Bilmem anlatabiliyor muyum.

Geri
Üst Alt