Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
mayıstan sonra?Mayis'a kadar Cengiz baskan ve yonetim kurulu aday olamiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mayıstan sonra?Mayis'a kadar Cengiz baskan ve yonetim kurulu aday olamiyormus
Hadi gelmesinler yahu... güncel teknoloji imkanları ile online oylama yapılsın.koca 16bin kisi uyesi olan kulup 500 kisinin sikinin keyfi icin secime gidiyor bu oylama her sene ayni mal sistem. Kardesim herkesi cagiracakain herkes gelecek oyunu atio gidecek bu kadar basit
Yeni gelen baskan ve yonetim kurulu mayis'ta yeniden secime gitmeli ve bu secimde Cengiz baskan tekrar aday olabilirmayıstan sonra?
gelsinler haci gelmek zorundalar senede 1 kere galatasaray icin oy atip gidecek ne bok yemeye uye olurlar o halde. 200 lira aidat odemezler, genel kurula gelmezler ortamda galatasaray g.k uyesiyim diye prim yaparlar. Gotlerini kaldirip senede 1 kere galatasaray icin oy versinler. Teknolojiyi kullanmak biraz sikinti cikarir uyelik bilgisini bulurlar, para verdirip sizarlar falan gerek yok. 6 tane sisrem evet hayir butonlaei 6 kamera basip defolup gitsinlerHadi gelmesinler yahu... güncel teknoloji imkanları ile online oylama yapılsın.
Millet evden oradan takip eder. 24-48 saat açık olan oylaması platformu kurarsın üyeler için.
Kongre konuşmalarını bantan da eklersiniz platforma millet izlesin.
Çok ama çok basit bir iş bu yahu ama kimsenin aklına mı grkmiyur6, işlerine mi gelmiyor anlamakta zorlanıyorum
iktidar dursunu seviyor. zaten kulübü talan ettiklerinde o yağlı surat vardı.Baskan mahkemeye verip kazanir bosuna gurur yapmasin.