Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

koca 16bin kisi uyesi olan kulup 500 kisinin sikinin keyfi icin secime gidiyor bu oylama her sene ayni mal sistem. Kardesim herkesi cagiracakain herkes gelecek oyunu atio gidecek bu kadar basit
Hadi gelmesinler yahu... güncel teknoloji imkanları ile online oylama yapılsın.

Millet evden oradan takip eder. 24-48 saat açık olan oylaması platformu kurarsın üyeler için.
Kongre konuşmalarını bantan da eklersiniz platforma millet izlesin.

Çok ama çok basit bir iş bu yahu ama kimsenin aklına mı grkmiyur6, işlerine mi gelmiyor anlamakta zorlanıyorum

Koca kulüp lisenin oyuncağı oldu pes yemin ediyorum pes.
Bu kulübe gönül veren taraftarı cıkar malatya dan sivasdan kasımpasadan farksız olur. Lise ile Galatasaray ayrılmak zorunda.

Lan bu kadar karaktersiz herifi bir arada daha once gormemistim baskana soven adamin ihracini istemeyip sayacaz diyince gulen karaktersiz olusum var su anda.
Mustafa cengiz umarim konusma yapip bu adi heriflere lafini esirgemez

Taraftarın çok ciddi duruş sergilemesi lazım.
Bu gece bizim 15 temmuzumuz adeta.meşru yönetime alenen darbe yapıp kendi kuklalarını başa getirecekler.Oyunu bozarsa taraftar bozar

mustafa başkana çok laf ettim çok küfrettim ama böyle iyi niyetli bi şeyler yapmaya çalışan adama dursuna yapmadıklarını yaparlarsa o liseye uçak sokarım

Bugün bir kez daha kanıtlandı ki Galatasaray derdi Galatasaray olmayan kişiler tarafından zaptedilmiştir. Soru şu: Bu kişiler kim ve hangi amaca hizmet ediyorlar?

Hadi gelmesinler yahu... güncel teknoloji imkanları ile online oylama yapılsın.

Millet evden oradan takip eder. 24-48 saat açık olan oylaması platformu kurarsın üyeler için.
Kongre konuşmalarını bantan da eklersiniz platforma millet izlesin.

Çok ama çok basit bir iş bu yahu ama kimsenin aklına mı grkmiyur6, işlerine mi gelmiyor anlamakta zorlanıyorum
gelsinler haci gelmek zorundalar senede 1 kere galatasaray icin oy atip gidecek ne bok yemeye uye olurlar o halde. 200 lira aidat odemezler, genel kurula gelmezler ortamda galatasaray g.k uyesiyim diye prim yaparlar. Gotlerini kaldirip senede 1 kere galatasaray icin oy versinler. Teknolojiyi kullanmak biraz sikinti cikarir uyelik bilgisini bulurlar, para verdirip sizarlar falan gerek yok. 6 tane sisrem evet hayir butonlaei 6 kamera basip defolup gitsinler

Baskan mahkemeye verip kazanir bosuna gurur yapmasin.
iktidar dursunu seviyor. zaten kulübü talan ettiklerinde o yağlı surat vardı.

dünyanın en büyük kazığı abdnin ruslardan alaskayı satın alması, ikincisi ise riva. koca araziyi kuş ettiler. gelen para borçların çeyreğini bilr kapamıyor. güya satılınca borçları bitirecek kadar değerliydi. havaalanı yeni bitti değerlenmesi gerekirken değerinin 10 katı ucuza talan edildi. mahkemeye giderse iktidar kazanır, yani yağlı surat

Galatasaray Tüzüğü 59. madde:

Aklanmayan kulüp başkanı ile yönetim kurulu ve madde denetim kurulu üyeleri bir seçim dönemi geçmeden yeniden aday olamaz ve seçilemezler.

Esref denilen gereksizi baskan yapacaklar iste

Liseliler kukla ile yönetecekler kulubu

Serefsizlik diz boyu

Geri
Üst Alt