Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

galatasarayin sampiyon olmasi icin her sey uygun suan. fatih terim yoksa fatih terim getirilirdi veya baskan istifa eder yeni baskan gelirdi. birinden biri her zaman tutuyor. bu yolun sonu sampiyonluk olurdu, eger rakibimiz BASAKSEHIR BELEDIYESPOR olmasaydi.

Bu kulüp Dursun denen haini tekrardan aday gösterecek kadar düserse, gelecege dair bütün umutlarimi yitiririm ve bir daha mac falan izlemem.

Cocuk oyuncagi mi bu arkadas. Onu indir bunu getir, menfaatinize sokayim. Allah bin belanizi versin hainler.
Bu konuda çok netim eğer Dursun Özbek veya Liselilerden biri başkan olursa bir daha Türkiye de maç filan izlemem ...

Bu Galatasaray'ın kurtulus savasıdır. Oy kullanmaya gitmeyen adam Galatasaraylıyım diye gezinmesin ortalıkta.
Ha sen gitmezsen lise icinde ki fenerliler gidecek dursunu yalayacak. Sen gitmezsen hainler kulübünü dibe cekecek. Sen gitmezsen Galatasaray eski perisan günlerine dönecek.

reis bosver hocayı hocası terımı yok bunun gelen parayı çalmak için yemek ıcın gelecek.biraz olsun duzeldık hemen ındırdıler adamı. yönetım bakımından istikrarımız olmayınca fatih terimlere muhtac kalıyoruz ıste. insanlar neden terımi istiyorsunuz dıye kızıyor ya sebep bu işte. istikrarsız bı yönetım yapımız olunca fatih hoca gibi isimlere muhtac kalıyoruz. taraftarın hayal ettiği hocalar bu tur yoneım yapılarıyla basarlı olamaz.
çok yazık oldu. lanet olsun hepsıne hepsı cebını dusunuyor

Ceplerini düşünmelerini Mehmet Bilen aslında biraz çıkladı bugün. Şöyle dedi:

Mehmet Bilen: '' Kulüp içinde çalışan çok yüksek maaşlı insanlar vardı bunları biz işten çıkardık yerlerine aynı işi daha ucuza yapanları aldık.''

Senin dediğin gibi heis artık kimlerin yeğenleri,kızları buralarda sözde ünvanlar ile ne maaşlar alıyordu. Cengiz kuyruklarına basınca hırçınlaştılar. Hoca konusunda ise geçmiş dönemlerde gördük malesef genel kurulda hocaya laf edenleri. Bugün bıyıkçı Tamburacı hariç laf eden olmadı. Ama eminim başkandan sonra hedef o olur ilk.

Galatasaray'da başarı cezasız kalmaz. Hocamın tekrardan kuyusu kazılıyor. Sizin liseli zihniyetinize tüküreyim. Kan emici yaratıklar. Bi bitmediniz ak.

Ben de yönetimi başarısız ve yetersiz buluyorum da hadi abi ya Dursun'u tezahüratlarla ibra edenlere eyvallah mı diyeceğiz.

İyi giden düzene durduk yere çomak sokarsan o işi yapıyı her neyse darma duman eder batırırsın. Bundan sonra tepe taklak aşağı gideriz muhtemelen.

Bu yasli liseliler niye bi türlü ölmüyorlar yav? Genclik cesmesi yada büyü falanmi yapiyorlar?

Geri
Üst Alt