Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

şampiyon olsak bile burnumuzdan getirecekler 2015 teki gibi belli allah kahretsin sizi

her zaman söylüyorum, her seçimde, her mali kurulda bu taraftar 5 bin kişiyle maça gider gibi o kapıda bekleyecek. tir tir titreyecek içerde oy kullanan beyzadeler. o kapıda şuan 5 bin taraftar beklese bu karar çıkar mıydı

Ulan bu ultrAslan neden ses çıkarmıyor hala ? Liseliler bir Galatasaray başkanını yiyor bildiğin neredesin ey ultrAslan ?

Ses çıkarsanıza ulan ? bir açıklama yapın Mustafa Başkan 'ın yanında olduğumuzu söyleyin ...
Sucukçu babaları dursunun gelme ihtimalinden memnundurlar.

Yahu "yapsalar nolcak" kafasıyla hareket edeceksek yandık zaten. Galatasaray taraftarının öyle liselilere takımı bırakmayacağını gösterir, Galatasaray liselilerin değil haklın takımıdır diyebiliriz

1 ay sonra liseli bir başkanımız olduğunda da "yapsalar nolcak" diye bekleriz ...

Allah belanızı versin hainler!Dursun denilen hain kulübü hem mali hem sportif açıdan tarihin en rezil dönemini yaşatırken ibra etmeyi biliyordunuz.Kulüp akıllı işler yapmaya başladı ya bunlar bir tarafınıza batmaya başladı tabi...

Cunku biatcilar akp nin istedigi dursunu geri getirme talimati aldilar.

Allah belalarini versin. Dursunu ibra edip Mustafa Cengizi ibra etmeyen herkes onun bunun cocugudur!!

ya bu taraftar bu kulüp bizimdir diyip bunu yaptırmayacak ya da avam sınıfının yönettiği bir oluşum olarak kalıp beni ve benim gibi taraftarları kaybedecek ben bir zumrenin her dediğini yaptırdığı her organizasyona karşıyım

Yahu "yapsalar nolcak" kafasıyla hareket edeceksek yandık zaten. Galatasaray taraftarının öyle liselilere takımı bırakmayacağını gösterir, Galatasaray liselilerin değil haklın takımıdır diyebiliriz

1 ay sonra liseli bir başkanımız olduğunda da "yapsalar nolcak" diye bekleriz ...
yav ne liselilere takım bırakmaması ne geliyor elinden bırakma hadi napacan da engel olacan bunların yaptığına

Kim olduğu hakkında bir fikrim yok ama Kıraç adamı iknaya çalışıyormuş başkanlık için. Ne denli iyi olursa olsun, şu dönemde yapılmayacak işlerden birisiydi isim zikredip, aday öne sürmek.
katılıyorum rdaş ama yağlı surattan iyidir. olan oldu bundan sonraki amacımız yağlı suratın başkan olmaması

27 Mart 2011 tarihinde yapılan Mali Genel Kurul’da üyeler, Adnan Polat ve ekibini mali yönden ibra etmesine rağmen, idari yönden ibra etmemişti. Bunun üzerine Polat ve bazı üyeler yargıya başvurdu. Yargıtay, idari yönden ibra edilmeme kararını bozdu. Galatasaray Yönetimi’nin Yargıtay Üst Kurulu’na yaptığı başvurunun cevabı da geldi. Kurul son sözü söyleyerek, “Kanunlarımızda idari yönden ibra diye bir kavram yoktur. Dolayısıyla Yargıtay’ın kararı doğrudur” dedi.

Başkan başvurursa karar bozulur.

Bu lisecilerin adayı başkan olduğu an , hele hele dursun özbek denen şam şeytanı başkan olursa taraftarlığı askıya alırım. Kulübü babasının malı gören örümcek liseliler kendileri çalıp kendileri söylesin

Geri
Üst Alt