Mustafa Cengiz: "Serdar Tatlı, rakip takım taraftarı, hastası"

GSTV Spikeri: "Bu sezon 16 puan, hatalı kırmızı kartlar yüzünden gitti"
Mustafa Cengiz: "Bu yeni mi? Kendimi bildim bileli böyle."

evet yeni, hiç böylesini görmemiştim. şike sezonu harici hiç böyle adice, şerefsizce bir sezon görmemiştim. 2011 bile yanında sönük kalabilir. buna engel olacak kişi de sendin başkan. engel olsaydın topçularına şeref ve haysiyetten bahsetmene bile gerek kalmazdı.

Mücadele etmeyen, Formasini terletmeyen aldigi paranin hakkini vermeyen, hakemler dograrken itiraz bile etmeyen oyuncunun şerefinide haysiyetinide sorgularim, o yüzden Başkan burda çok doğru söylemiş para bile alamayan Ankaragücü son 7 maçta 16 puan toplamisken sen sadece 5 puan alirsan Şerefinde sorgulanir Haysiyetinde...

Bikac hafta once ankragucu macinda zemin iyiydi yine de yenildik zemini bahane etmiyelim derken dusunucektin
Yine bi suru abuk subuk cumleyle msji distile edip etkisiz bir text ile bi ise yaramayan bir programa imza atmissin

Terimi eleştiremeyenler Cengiz yönetimini eleştiriyor...

Cengiz yönetiminin eksileri var elbette ama artıları eksilerinden bana göre kesinlikle fazladır.

İki sene şampiyonluk,
Mali tablolar (korona öncesi),
Son iki sezonda takıma katılan transferler,

Ama bunun karşılığı olarak teknik ekip ve futbolcular tarafından verilen SIFIR OYUN, SIFIR SEYİR ZEVKİ.

Özellikle geçen yıl kimilerine göre tarihin en iyi kadrolarındandı.

Evet bir dönem forvet ve orta saha eksikliği çektik ancak şimdi bu kadroya oynatılan futbolu görünce iyi ki de gereksiz masraf yapılmamış diyorum.

Fatih Terimi çok severim, yaşayan efsanemizdir Galatasaray taraftarına en güzel günleri yaşatmıştır ancak Terimi son 3 sezondur eleştiremeyenlerin Cengiz yönetimini sürekli ve futbolculara haklı olarak söylediklerini eleştirmesini samimi bulmuyorum.

Bu ne ya başkan futbolcuları eleştirdi diye tü kaka edilmiş. Başkana katılıyorum. Galatasaray top falan oynamıyor,koşmuyor, mücadele etmiyor. Mustafa Cengiz istifa etsin buna katılıyorum ama futbolcular konusunda haklı. Herkes aklını başına alsın. Az biraz silkinseydik şuan herşey bizim elimizdeydi. Hoca da yanlış yaptı. Umarım yönetimden hocadan çöp futbolculardan kurtuluruz.

Federasyonda tüm güç beşiktaş ve fenerlilerde..

Medyada konuşanların yorumcuların yüzde 90'i gs düşmanı..

Mhk nin zaten ne olduğu belli..

Gs tarihinde bundan çok daha kötü yonetilmisti ama kulüp olarak dışarıda bu kadar güçsüz olduğu bir dönem olmamıştı...Agzimiza ettiler bu sezon en hafif tabirle..

Sahadaki hakem rezilliklerine ses yok,oyuncun 6 maç ceza alıyor yalandan ses yok,yine bir başka oyuncun soyunma odasında seviniyor diye 2 maç ceza alıyor ses yok,hocana her sesini çıkardıklarında en az 3 mac ceza verirler ses yok,fb yöneticisi kendi maçından sonra çıkar alakasız bir şekilde marcao ya sallar ses yok,taş devrinden kalma sampiyinluklari saydırmaya çalışırlar ses yok...

Ama futbolcu itiraz etmiyor diye şerefi haysiyeti söz konusu ediliyor,bir diger oyuncu sahayı eleştirdiği için sezon ortasında kovalıyor..Gücünüz sadece sesi çıkmayacak futbolcuya yetiyor değil mi.

Bugünkü antrenman öncesinde Fatih Terim'le bir araya gelen Galatasaraylı futbolcular, Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalardan rahatsızlık duyduklarını ilettiler. (Hürriyet)

Bugünkü antrenman öncesinde Fatih Terim'le bir araya gelen Galatasaraylı futbolcular, Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalardan rahatsızlık duyduklarını ilettiler. (Hürriyet)
Azıcık haysiyet kalmış demek ki.
Keşke sahada rakipler tarafından madara olurken de aynı şekilde rahatsız olsaydı utanmazlar.

Sahada her türlü rezil utanma paranı veren patron yaptığın işten şikayet etsin hemen rahatsız ol.

Bu bile başkanın ne kadar doğru bir açıklama yaptığınin kanıtı.
Bunlarda haysiyet ve şeref dip yapmış

böyle söyleyince topçunun oynayacağı varsa da oynamaz

zaten yok, oynamıyorlar.

gayetgüzel açıklama ama eksik.

tff başkanını da baştaolmak üzere tff yi de gömmeliydi.

tff nin fener ve bjk yönetim kurulu gibi olduğunu bu yüzden GS ı doğrama talimatı verdiğini bunu da kolaylaştırmak için serdar tatlı gibi fanatik fb li yi hakemlerin başına getirdiklerini söyleyip spor bakanına bu tiyatroyu sonlandırma çağrısı yapıp kapamalıydı konuyu.

Rahatsiz olan oyuncu benim bildigim Sözleşmesini fesih eder, tabi Para Onur ve Haysiyetlerinden öndeyse sesini çikarmaz...

Galatasaray’da futbolcular başkan Mustafa Cengiz’in açıklamalarının ardından bir toplantı gerçekleştirdi. Bir açıklama gelmesi söz konusu olabilir.

Oyuncuların gerçekleştirdiği toplantıda antrenmana çıkmama konusu da gündeme geldi ama uygulamaya konmadı.

Iyice Komedi oldu bunlarda !

Geri
Üst Alt