🎗 Mustafa Cengiz

Üstat fener şampiyonlar liginden elenirse ve biz bu sene yine şampiyon olursak bu iş bitiyor...Lig için yeterli kadromuz varsın şampiyonlar liginde de sonuncu olalım...
katılıyorum ama kısmen tabi bence elenirler para bize kalır ama ben senin gibi bu sene şampiyon oluruz diyemiyorum şahsi fikrim 3 ilk 11 transferi şart şampiyonlar ligi içinde üçüncü olup uefada bile olsa biraz kendimizi avrupaya hatırlatalım diyorum bikaç kaliteli hamleyle olur bunlar..

bak şöyle söyliyim bu takım 2 yıl üst üste şampiyon oldu şlde bir çeyrek final bi 2.tur gördü türk telekom ile olan forma anlaşması bitti ve aylarca sponsor bulamadı formasına doğrumu ?
başkan kimdi ?
ünal aysal
ultra vizyoner ünal aysal bak bbc lere çıkan gs spor klubü başkanı
niye bulamadı bu adam sponsor hadi şimdikiler işi bilmiyordu koskoca dünya çapında enerji şirketi olan yabancılarla süper ilişkisi olan bi adam niye bulamıyordu sponsor ? en son lig başladı çinden huawei ile anlaştı 1 yıllık anlaşma bedelide 8.5 milyon tl falandı o dönemki döviz kuruyla

e bu adamlar gelir gelmez çoraba jeunesse ile anlaştı yaklaşık 5 milyon tl bak sadece çorap sponsoru için
eee ??

sponsor bir yatırımdır adam babasının hayrına vermiyor o kadar parayı senin şirketin olsa x bi ülkede kaos varken yabancı yatırımcıların kaçtığı borsadan bi çoğunun yatırımlarını çektiği bi ülkene paranı yatırırmısın ??
son olarak şunları yazıyım konu çok uzadı ünal aysal neden sponsor bulamadı çıtayı yüksek tutmuştu ki o dönem sponsor rekoru kırılmıştı forma,tribün vs. 4 milyon dolara buldu şimdi bu 4 milyonlar tl oldu tabi,çorap anlaşması diyosun birileri sponsor oluyo demekki bu jeunesse firması niye bu kaosta gelmiş olabiliyomuş demekki ondan bahsediyorum bende sponsorluk işi sermaye koy ticaret yap para kazan gibi bişey değilki reklam bu biz hep bişeyleri bahane ediyoruz ..
şunuda ekleyimde ben ünal aysalla ilgili bir konu çıkmasın bunlar demek istediğim yönetimin pasif kalması ben böyle düşünüyorum sürekli ffp uefa demeleri milan cezayı kaldırdı 50 milyon verip adam alcaklar bizde kendi çapımızda hamleler yapabilir konuşmak yerine diyorum hepsi bu..
yine ekleme yapıyım uzadı biliyorum thy sözleşme detaylarına baktım 3.500.000 milyon euro yeni gelen yönetimler hep sponsor hamlesi yapar en azından nef yerine bu ayarda bişeyler bulabilirdik..

Son düzenleme:
son olarak şunları yazıyım konu çok uzadı ünal aysal neden sponsor bulamadı çıtayı yüksek tutmuştu ki o dönem sponsor rekoru kırılmıştı forma,tribün vs. 4 milyon dolara buldu şimdi bu 4 milyonlar tl oldu tabi,çorap anlaşması diyosun birileri sponsor oluyo demekki bu jeunesse firması niye bu kaosta gelmiş olabiliyomuş demekki ondan bahsediyorum bende sponsorluk işi sermaye koy ticaret yap para kazan gibi bişey değilki reklam bu biz hep bişeyleri bahane ediyoruz ..
sana ne anlatsak boşşşşş bombooş hala ısrar ediyosun bide utanmadan hala bahaneler falan çıtalar yüksek diye aynen çok yüksekdi çıtası ünal başkanınızın o yüzden arkasına bakmadan kaçıp gitti gelecekde başına gelicekleri görüp

sana ne anlatsak boşşşşş bombooş hala ısrar ediyosun bide utanmadan hala bahaneler falan çıtalar yüksek diye aynen çok yüksekdi çıtası ünal başkanınızın o yüzden arkasına bakmadan kaçıp gitti gelecekde başına gelicekleri görüp
bende aynı şeyleri düşünüyorum boş konuşuyosun utanmadan falan diyosun bide sana ısrar etmeyip haklısın fatih boş konuştum ülkenin durumu belli demem lazımdı heralde senle aynı fikirde olmak zorunda değil kimse ,ünal aysalı savunmuyorum örneği veren sensin konumuzda o değil katılmak zorunda değilsin istediğin gibi destekleyebilirsin yönetimi engel olan var mı ??
ek olarak senin mantığında bakarsak bu kaos durumunda nasıl forma satışı, kombine satışı bekliyosun grey weekend günleri düzenliyosun hemde karşılığı yok taraftarda forma alıyosa karşılığı ister bende gidip forma sponsoru bul 50 milyona git ronaldoyu al 100 milyona demiyorum heralde hadi sana iyi geceler..

Son düzenleme:
haklısın fatih boş konuştum
burası doğru sadece yazdıklarından
eleştirmek için saçma sapan argumanlar dahi üretemeyip bak üretemeyip diyorum burası mühim , dünyadan bi haber yaşayan senin gibilerin zırvalıcağı şeyler bunlar anca bu zırvalıklarıda her türlü donelerle çürütmesini çok iyi biliriz demin ki postlarla yaptığımız gibi şimdi gidip kumda oynayabilirsin , ffp inan ed başkan sende olmadın diye zırvalamaya devam edersin inş bekliyorum

burası doğru sadece yazdıklarından
eleştirmek için saçma sapan argumanlar dahi üretemeyip bak üretemeyip diyorum burası mühim , dünyadan bi haber yaşayan senin gibilerin zırvalıcağı şeyler bunlar anca bu zırvalıklarıda her türlü donelerle çürütmesini çok iyi biliriz demin ki postlarla yaptığımız gibi şimdi gidip kumda oynayabilirsin , ffp inan ed başkan sende olmadın diye zırvalamaya devam edersin inş bekliyorum
git işine arkadaş gece gece neyi çürüttün ülkenin hali ortada dedin tek bildiğin bu kendinle çelişiyosun sponsor olmaz kimse deyip çorap sponsoru oldular diyosun şuana kadar çok saçmalayan gördüm kimseyi engellemeyi düşünmedim herkesin yorumu diye senin ukala tavrını ne çekcem dünya ticaret merkezi başkanı ekonomi uzmanı sanki konuşmaları kes kes cevap ver eğlen hadi

git işine arkadaş gece gece neyi çürüttün ülkenin hali ortada dedin tek bildiğin bu kendinle çelişiyosun sponsor olmaz kimse deyip çorap sponsoru oldular diyosun şuana kadar çok saçmalayan gördüm kimseyi engellemeyi düşünmedim herkesin yorumu diye senin ukala tavrını ne çekcem dünya ticaret merkezi başkanı ekonomi uzmanı sanki konuşmaları kes kes cevap ver eğlen hadi
böyle ağlıcaksan yazmıcan 1ader saçma sapan şeyler

Beyler daha fazla uzatmayin artik. Yeter. 50 tane rapor okutturuyorsunuz.

Besiktasin oyuncu satislari ulkemiz icin iyi bir model , bunu ali koc tan tut anadolu kulubu yoneticilerine , takim ayirt etmeksizin yazarlara dek herkes belirtiyor ancak bunu yapabilmelerindeki asil sihir , zamaninda yapilan kontratlardaki senelik ucretlerin dusuk olmasi , biz de bruma ve ndiaye gibi yuksek bedelli iki satis yaptik ama sayica bjk kadar cok yapamayiz cunku hem maasi makul hem de talip olunacak kesisim kumesinde fazla oyuncumuz yok

Eger cengiz bu satilmasi dusunulen oyuncularla anlasma yapsaydi , gelecegi gorememek noktasinda elestirilebilirdi hak verirdim , ama bu anlasmalari kucaginda buldu ve bu garanti ucretleri alan adamlari da kimse bir de uzerine yuksek bonservislerle almaz

Ki alacak dahi olsa , talip olan kuluplerin cografyalarina gitmek , sampiyonlar liginde oynayacak bir takimdan uzaklasmak oyuncular da istemeyebilir , ayrica yuksek bedeller kadar sozlesmelerin kalan surelerinin uzunlugu da bir faktor

"Sponsor bulma" deyiminin gerizekalica oldugunu da bir zahmet anlasa bazi arkadaslar iyi olacak . Spor kulupleri kendilerini basarili olarak , markalariyla pazarlarlar , kapi kapi dolasarak degil . Adam sana parasini , geri kazanimi olacaksa verir , ricaci oldugun icin degil . Beyin terk yorumlar yapmayalim

Canaydın kadar olmasa da onun prototipi bir başkan. İş bitiriciliği 0

Geri
Üst Alt