Mustafa Cengiz'den Kamuoyuna Önemli Duyuru

acıkcası cengiz aday olacagına ozan aday olsun derim ozanda anladıgım kadarıyla adnan öztürke güveniyor

fakat yaglı surat olamaz artık herkes hırsızlıklarını yüzüne vuruyor

Iki aday da gayet guzel konusuyor , muhattaplari dursun .

Cengiz e yonelik bir elestiri yok , yani antidursun cephesi birlesebilirmis aslinda

Üzgünüm ama Fatinoğlu çok çok iyi konuşuyor...Hep dediğim şeyleri söylüyor gs tv kapansın, storelar kapansın minvalinde konuşuyor keşke izlemeseydim :tbr:
bende saskınım reklam arası rejiden uyarı geldı heralde

@Uğur Güzel moderatörun adı ne reıs
Üstat moderatör mü? O divan başkanı işte Eşref Hamamcıoğlu...Daha yeni açtım sen sorunca yoksa başka biri mi sunuyordu da divan başkanı mı sözü aldı??? Eşref Bey bu Hamamcıoğlu Müesseselerinin sahibi...
Aynı şeyi divanda da yaptı Fatine
Bu Fatin kendine ait şirketlerin reklamını yapıyordu. Banıo bizim duşa kabin her türlü klozet vs diye giderken reklamınızı başka zaman yaparsınız konumuzdan çıkmayalım demişti

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iki aday da gayet guzel konusuyor , muhattaplari dursun .

Cengiz e yonelik bir elestiri yok , yani antidursun cephesi birlesebilirmis aslinda

cengize karsı zaten konusamazlar cünkü alabilecekleri oylarıda kaybederler cengizin neleri düzelttigi ortada onun dısında sampiyon baskan adam + 1 önde

dursun ise bogazına kadar pislige batmış bir hırsız

obaaaaa reis şekli koydu

projelerım hazır anlatcam bütüm galatasaraylılar rahat olsun ali fatinoğlu var dedi.

seçimde tüm dengeler değişiyor gibi

cengize karsı zaten konusamazlar cünkü alabilecekleri oylarıda kaybederler cengizin neleri düzelttigi ortada onun dısında sampiyon baskan adam + 1 önde

dursun ise bogazına kadar pislige batmış bir hırsız
Alakası yok cengize karşı ne konuşulacak? 3.5 ay var :) Ayrıca şu an Dursun Özbek'e değil Ünal Aysal'a çakıyorlar...Faktoring firmalarıyla kim anlaştı???

"gsnin tüm borçları tarafımca bitmiştir gs taraftarına müjde" dedi

son dakika olarak konusu acılmalı

obaaaaa reis şekli koydu

projelerım hazır anlatcam bütüm galatasaraylılar rahat olsun ali fatinoğlu var dedi.

seçimde tüm dengeler değişiyor gibi
Ya futbolculara yanlış tedavi uygulanmasın diye Ekibe eczacı almış adam hu Fatin. Çok ciddiye almayın.
Malatya maçı içmesi abd den attığı twotle de sıvadı zaten. Proje üretmesi güzel ama yontulmasi Lazım. 1. Adam olmaz fikir verir ama.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatin baskan parayı cıkartıp masayı vurunca ozan sandalyenın altına saklandı

Alakası yok cengize karşı ne konuşulacak? 3.5 ay var :) Ayrıca şu an Dursun Özbek'e değil Ünal Aysal'a çakıyorlar...Faktoring firmalarıyla kim anlaştı???

ben gördügümü söylüyorum birazda hissiyat tabi ama onun dısında ilk defa bir secimde kim secilecek tahminim yok

şampiyon baskanı devirirmi bizim bunaklar merak ediyorum

Renkler belli oldugu gunden beri Moderator Moruna boyanmis kalbimiz Ali Fatinoglu baskandan yanaydi

Kendinden "ben" diye degil de "Ali Fatinoglu" diye bahsetmesi muazzam...

1) Ali Fatinoglu
2) Mustafa Cengiz
3) Dursun Ozbek
4) Ozan Korkut

Imkansiz . Ekibi yok taninirligi yok . Ayrica korkut da mali konularda cok dolu konustu

Yonetici adaylari zaten genelde bu isleri bilirler ama alt kadrolara uygulatmak isin maharet olan tarafi

fatin hamamcıyı baya yaladı süre kopartmak için
-son bişey daha soyleyebılırmıyım söylemeyın dersenız söylemem
+söylemeyin

:asd: :asd:

Trumpi hatirlatiyor Fatinoglu

Geri
Üst Alt