Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

O adam bu camiyanın ta kendisi hiçkimse kusura bakmasın. Istifa zamanı geldimi, o başka bir mesele.
Neden, dolgun ücret aldığı için mi? Bildiğin maaşlı çalışan. Hani eleman diye tabir edilen. Galatasaray sayesinde ultra zengin olmuş bir adam nasıl Galatasaray’ın ta kendisi olacakmış?

Burada Mustafa Cengiz'i savunacak değilim

Ama Terim'in de savunulacak hareketleri ve söylemleri olduğuna inanmıyorum

Çalıştığı bütün yönetimler ile papaz olmayı başarmış bir şekilde

Bu saatten sonra da değişeceğini hiç sanmıyorum

Ne demişler can çıkar huy çıkmaz

Burada sanki bir tarafı tutmak zorundayız ya da geçmiş başarılardan dolayı minnet duymalıyız gibi algı olmasın. Hoca ve başkanın ego kavgası beşiktaşı şampiyon yaptı. Yazıklar olsun. Galatasaray başkanı denince akla gelen intiba yerle bir oldu ona da yazıklar olsun

Ya kimse kusura bakmasın da Fatih hoca iyi sabretti bile bunlara. Takımımı forvetsiz şampiyonlar ligine gönderen, her sezon bir kaç mevkide bedava adamları almayıp beni eksik oynamak zorunda bırakan ayrıca Sürekli Terim kulübü savunmak için ceza yerken sesleri solukları çıkmayan, TFF ve kurullarına bir çift laf edemeyen bu yönetimle çalışsam 3 sene önce çıkar bu adamlar böyle böyle yapıyor. Bunlarla Galatasatay yol almaz der fişlerini çekerdim. Adam yaptıkları tüm amatörlüklere rağmen resmen ipten aldı sapkadan tavşan çıkartıp biseyler yaptı. Bir tek UEFA ile olan ceza muhabnetinde başarılı bir iş yapmislar anlata anlata bitiremediler.

Mustafa Cengize soruyorum bende. Sezon başı takımı bu kadar eksik bırakmasaydiniz acaba Gedsonun son 6 haftaya kadar hazır hale gelmesini. Yada Onyekurunun sadece iki üç maç iyi oynayabilmesini yada Taylanin devşirme 6 numarada bize kurtarıcı olmasını beklemeden şuan şampiyon muyduk degilmiydik?
Yada dur Sayın başkan sana sunuda soriyim. TFF ve mhk ye karşı kulübü savunsaydiniz teşekkür etmek yerine şuan hakemler yüzünden gitmeyen puanlarımız ile yine sampiyonduk dimi ??

Yani böyle gelip Basın toplantısında Terime sallamak kolay. O sana bukadar sallamadı. İkincisi siz yönetim olarak görevinizi tam yapsaydınız bugün bunları konuşmuyor olacaktı kimse.
Hepsini geçtim 4 yıldır iyi kötü yüz yüze bakmışsınız bu adam senin kuramadıgin kadrolar ile biseyler başarmış denemiş. Hatalar yapsada tek hata onun değil. Şimdi çıkıp böyle konuşmak ayıp değil mi. Ben bir kere olsun TFF yada başkaları hakkında bu kadar kararlı görmedim.
Özet olarak sadece şunu diyorum.
Gözündeki capagi görmeden başkasınınkine laf atma...

Burdaki arkadaşlarada birsey söyliyim. Bir insanı başarısız görebilirsiniz. Bir insanı istemeyebilirsiniz ama bir insana hakaret edemezsiniz eğer insansanız....
Sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz, itici gelebilir. Ama size onlarca kupa kazandırmış hayatınız en güzel anlarının bazılarının mimari olmuş bu insana nankörlük edemezsiniz....
Her konu altında adama hakaret eden insanlar var. Benim hoşuma gitmiyor bunuda belirtmekte özgürüm. Bir Galatasatay forumunda bir Galatasaray efsanesine bu şekilde konuşulmamali. Eleştirilmesin kimse demiyorum yanlış anlaşılmasın Sadece şunu diyorum SAYGI...

Son düzenleme:
Ya kimse kusura bakmasın da Fatih hoca iyi sabretti bile bunlara. Takımımı forvetsiz şampiyonlar ligine gönderen, her sezon bir kaç mevkide bedava adamları almayıp beni eksik oynamak zorunda bırakan ayrıca Sürekli Terim kulübü savunmak için ceza yerken sesleri solukları çıkmayan, TFF ve kurullarına bir çift laf edemeyen bu yönetimle çalışsam 3 sene önce çıkar bu adamlar böyle böyle yapıyor. Bunlarla Galatasatay yol almaz der fişlerini çekerdim. Adam yaptıkları tüm amatörlüklere rağmen resmen ipten aldı sapkadan tavşan çıkartıp biseyler yaptı. Bir tek UEFA ile olan ceza muhabnetinde başarılı bir iş yapmislar anlata anlata bitiremediler.

Mustafa Cengize soruyorum bende. Sezon başı takımı bu kadar eksik bırakmasaydiniz acaba Gedsonun son 6 haftaya kadar hazır hale gelmesini. Yada Onyekurunun sadece iki üç maç iyi oynayabilmesini yada Taylanin devşirme 6 numarada bize kurtarıcı olmasını beklemeden şuan şampiyon muyduk degilmiydik?
Yada dur Sayın başkan sana sunuda soriyim. TFF ve mhk ye karşı kulübü savunsaydiniz teşekkür etmek yerine şuan hakemler yüzünden gitmeyen puanlarımız ile yine sampiyonduk dimi ??

Yani böyle gelip Basın toplantısında Terime sallamak kolay. O sana bukadar sallamadı. İkincisi siz yönetim olarak görevinizi tam yapsaydınız bugün bunları konuşmuyor olacaktı kimse.
Hepsini geçtim 4 yıldır iyi kötü yüz yüze bakmışsınız bu adam senin kuramadıgin kadrolar ile biseyler başarmış denemiş. Hatalar yapsada tek hata onun değil. Şimdi çıkıp böyle konuşmak ayıp değil mi. Ben bir kere olsun TFF yada başkaları hakkında bu kadar kararlı görmedim.
Özet olarak sadece şunu diyorum.
Gözündeki capagi görmeden başkasınınkine laf atma...

Burdaki arkadaşlarada birsey söyliyim. Bir insanı başarısız görebilirsiniz. Bir insanı istemeyebilirsiniz ama bir insana hakaret edemezsiniz eğer insansanız....
Sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz, itici gelebilir. Ama size onlarca kupa kazandırmış hayatınız en güzel anlarının bazılarının mimari olmuş bu insana nankörlük edemezsiniz....
Her konu altında adama hakaret eden insanlar var. Benim hoşuma gitmiyor bunuda belirtmekte özgürüm. Bir Galatasatay forumunda bir Galatasaray efsanesine bu şekilde konuşulmamali. Eleştirilmesin kimse demiyorum yanlış anlaşılmasın Sadece şunu diyorum SAYGI...

Ben de sana soruyorum o zaman:

GS bu sene bjk nin, gecen sene ibb nin 2 kati maasli kadrosuyla sampiyonluklari rakiplerine verirken 2 mac bile cok iyi oyun oynamamasinin musebbihi Fatih Terim degil de Mustafa Cengiz mi?

Ankaragucune 4-3 yenilme sebebi Mustafa Cengiz mi?

Kume dusen tum takimlara puan kaybeden GS in sebebi Mustafa Cengiz mi?

Eteboyu Mustafa Cengiz mi istedi?

Emre akbabayi her mac Mustafa Cengiz mi sahaya surdu?

Bu takimin kondusyonu 60. dakikada tukenme sebebi ve son dakikalarda hep gol yememiz Mustafa Cengiz yuzunden mi?

Istedigi Mustafa ve Onyekuru bize geldikleri gunden bugune geri gitmelerinin sebebi Mustafa Cengiz mi?

Yonetimin hatalari tabiiki var. Ama Fatih Terim de artik bittigi sinyallerini o kadar cok veriyor ki. Hele boyle çapsiz baskan adaylari ile kulubun anahtarini Fatih Terime teslim ederek 58 milyon euro borcla teslim aldigi kulubun anahtarini "Gönullerdeki teknik direktor" e birakip borcu 120 milyon euro seviyesine cikmasina sebep olan 2. rahmetli Ozhan Canaydin donemini yasayacagimiz cok net malesef.

GS bu sene bjk nin, gecen sene ibb nin 2 kati maasli kadrosuyla sampiyonluklari rakiplerine verirken 2 mac bile cok iyi oyun oynamamasinin musebbihi Fatih Terim degil de Mustafa Cengiz mi?

Bu takimin kondusyonu 60. dakikada tukenme sebebi ve son dakikalarda hep gol yememiz Mustafa Cengiz yuzunden mi?

Istedigi Mustafa ve Onyekuru bize geldikleri gunden bugune geri gitmelerinin sebebi Mustafa Cengiz mi?

Yonetimin hatalari tabiiki var. Ama Fatih Terim de artik bittigi sinyallerini o kadar cok veriyor ki. Hele boyle çapsiz baskan adaylari ile kulubun anahtarini Fatih Terime teslim ederek 58 milyon euro borcla teslim aldigi kulubun anahtarini "Gönullerdeki teknik direktor" e birakip borcu 120 milyon euro seviyesine cikmasina sebep olan 2. rahmetli Ozhan Canaydin donemini yasayacagimiz cok net malesef.
Ankaragücü değil konya ve rize
Etobo kazmasını Fatih Terim degil menajere borc yuzunden yonetim aldirdi. Ortahasaya 6 numaraya transfer yapilmadi
Emre akbaba konusunda haklısın
Küme dusen takimlara 3 buyukte puan kaybetti. Belki en az kaybedeni galatasaray.
Kondisyon meselesi iyi degerlendirilmeli. Scout pirimidir nedir en kotu kondisyon sezonu bu yil denebilir. Ancak bir cok etken var bu durumda. Adamin calistirma sekli sezonn sonu dinlenmesi gecirmeyen oyuncalara ters gelebilir, diger takimlardan cok fazla covid vakasi gecirilmesi neden olabilir(bir cok vaka ligin ikinci yarisinda yasandi. Muhammed, onyekuru, arda, fernandesin son 6 mac toparlamasi)
Yonetim mevzusuna fazla girmek istemiyorum artik, tarihin en kotu 3 yonetiminden birine sahibiz. Kerhane, cingele vb. Potlar kirabilen akli selimeleri hastaliktan dolayi gercekten kotu durumda olan bir baskan ve kukla yardimcilarindan ortaya cikacak td. Performansida bence en fazla.boyle olursu. Balik bastannkokar cunku..

Ankaragücü değil konya ve rize
Etobo kazmasını Fatih Terim degil menajere borc yuzunden yonetim aldirdi. Ortahasaya 6 numaraya transfer yapilmadi
Emre akbaba konusunda haklısın
Küme dusen takimlara 3 buyukte puan kaybetti. Belki en az kaybedeni galatasaray.
Kondisyon meselesi iyi degerlendirilmeli. Scout pirimidir nedir en kotu kondisyon sezonu bu yil denebilir. Ancak bir cok etken var bu durumda. Adamin calistirma sekli sezonn sonu dinlenmesi gecirmeyen oyuncalara ters gelebilir, diger takimlardan cok fazla covid vakasi gecirilmesi neden olabilir(bir cok vaka ligin ikinci yarisinda yasandi. Muhammed, onyekuru, arda, fernandesin son 6 mac toparlamasi)
Yonetim mevzusuna fazla girmek istemiyorum artik, tarihin en kotu 3 yonetiminden birine sahibiz. Kerhane, cingele vb. Potlar kirabilen akli selimeleri hastaliktan dolayi gercekten kotu durumda olan bir baskan ve kukla yardimcilarindan ortaya cikacak td. Performansida bence en fazla.boyle olursu. Balik bastannkokar cunku..

1 mac bile duzgun futbol oynamadi bu takim.

Son dakikalar gol yeme rekorlari kirildi.

En kotu duran top kullanan takimiz ve 3 buyukler arasinda teknik adami en uzun sure basinda olan takim Galatasaray.

Kimse kusura bakmasin, nereden bakarsan bak hocanin devrinin kapandigi asikar.

Ben yazımda Fatih Terim eleştirilemez yada Fatih Terim hatasız demedim ki. Benim söylemek istediğim şeyler bambaşka sanırım yanlış anlamışsın renktas. Ben başkanın ve yönetimin fatih terimden daha suçlu olduğuna dikkat çekmek istedim. Evet Fatih hocanin hataları var. Bunlari ben defalarca söyledim zaten forumda. İkinci olarakta eleştiri ayrı hakaret ayrı. Ben Galatasatay efsanelerinin, çok büyük hizmetler vermiş insanların bu şekilde saygısızlığa uğramasına itiraz ediyorum. Benim demek istediğim saygı...
Bunu önceden de söyledim yine söylüyorum. Elestirebilirsin, faydasız olduğunu düşünebilirsin ama bir Galatasarayli isen neden Fatih Terim'den nefret edersin. (Nefret edenler için söylüyorum sahsina değil) Ben bunu asla anlayamiycam.

Ikiside gitsin.
Birisi başkanını taraftarın önüne atan teknik direktör. Başkan'da takımına sahip çıkmayıp, TFF'ye teşekkür eden futbolculara gelince şeref diye laf söyleyen birisi.

FT sana 3 kere meydan okudu birşey yokmuş gibi devam ettin.
Kovamazsan maskara olursun, GS başkanlık makamının itibarını düşürürsün.

Kov rahatla, kimse sana niye kovdun demez çünkü haklısın.
Herkesi idare etmek isterken, kendini ve başkanlık makamını hiçe saydın.

Yöneticilik bu değildir arkadaşlar, ilk başta müesseseni düşünmem lazım. Kim zarar veriyorsa yol vereceksin ki, daha güçlü daha efektif olasın.
Sonra da kendini düşünmen lazım.

Cengiz başkan bizi ve kendini hiç düşünmedi, herkese çiçek herkese hoşgörü olmaz.
TFF'ye gözdağı ardından hocana son şans, olay bu kadar basit.

Kovamıyorsan istifa edeceksin.

39 yaşındayım yıllarca FT'ci olarak gezdim ortalıkta.
Arda muhabbetinden sonra anladım ki FT de bir evlatçı, sen affedebilirsin ama böyle insanların bizim takımda işi yok. Kaptanlık mevzusuna hiç girmek istemiyorum bile.
Ümit Karan'ın Adanalı hikayesi, Oğulcan, Kahveci felan hepsi tuz biber oldu.
FT aslolan Galatasaray yerine aslolan evlatları dönemine girdi.

Git evlatlarını evinde yazlığında ağırla, Florya'yı hotel olarak kullanmaktan vazgeç.
Burası Galatasaray, senin evlatlarını doyurabileceğin arka bahçen değil.

Gscimbom mobil

Başkanlık makamı ayaklar altına alındı .
Çok iyi olmayacak bir başkan sert olacak gerekirse herkesi kıracak hoca da dahil oyuncu da dahil herkesi .
Başarısız başkan ve başarısız hoca bırakacak .
Evlatci hoca istemiyorum hoca efsanemiz evet o zaman yönetime girsin TFF ile oradan savaşsin .Amaç Galatasaray ise kendini düşünmeyen fatih terim yönetime girsin .

Geri
Üst Alt