Salih Yaba
Kırmızı Üye
- 10 Kasım 2013
- 1.612
- 959
- 363
Burada Galatasaray’a ilişkin kaygılarla değil de başka saiklerle yazan kim varsa sülalesini tüm Galatasaraylılar “sev”sin..!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç normalde iyi diyor ama futbol muhabbeti olunca değişiyor diyor. Değişecek tabiki adam fenere aşık.Deliler gibi seviyor.Hakkını yedirir mi.
Ama bu hain ne diyor. Ben değişmem diyor. Zaten değişmediği için bu rezil sezonda takımın haklarını savunmuyor.Yani Galatasaray umrunda değil. İşte alide,nihattda bunu parmağında oynatıyor.
Burak'tan soğudum, Eşref Bey hakkında ne diyorsun?ua ve aa ile çalışması meseleyi iki ucu pis değnek ediyor
Oyle bir sey soz konusu degil yav. Cengiz'in iyi yaptiyi seyler de var, yigidi oldur ama hakkini teslim edelim. Dursun'un biraktigi finansal enkazi iyi kotu yuruttu ve onun geride biraktigi UEFA cezalarini da temizleyen bu yonetim.Alper adminim Dursun'un çok çok kötü bir başkan olduğu konusunda hemfikiriz ancak ben Cengiz'in, Dursun'dan daha da kötü olduğunu düşünüyorum.
100 Tane Galatasaraylıya soralım toplasan 3 kişi Cengiz daha iyi demez.
Dursun varken gitsin diye her gün dua etmiş insanim ki düşün şu an bu durumdayım..
başkan'ın akıl sağlığı iyice gitmiş. 2 saniye öncesini unutuyor, cümle kurmakta zorlanıyor. allah sağlık versin de bence yakınları kendisini durdurup değerli vaktini sağlığına ayırması için ikna etmeli.
Sonra UEFa'dan olmayan parayı harcadigimizdan dolayi men yedik + 140 milyon euro borç yaptı. Otel faturasını kendi oteline yazdırmış bir herifi övmeyi bırakın.
Dursun kadar kötü bir başkan bize gelmemiştir.