Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Burada Galatasaray’a ilişkin kaygılarla değil de başka saiklerle yazan kim varsa sülalesini tüm Galatasaraylılar “sev”sin..!

Ali koç normalde iyi diyor ama futbol muhabbeti olunca değişiyor diyor. Değişecek tabiki adam fenere aşık.Deliler gibi seviyor.Hakkını yedirir mi.
Ama bu hain ne diyor. Ben değişmem diyor. Zaten değişmediği için bu rezil sezonda takımın haklarını savunmuyor.Yani Galatasaray umrunda değil. İşte alide,nihattda bunu parmağında oynatıyor.

Ben Terim' in oynattığı oyunu hep eleştiririm ama gitmesini asla istemiyorum.

Hep savunduğum şey olacak çünkü, fb k.OÇ ve nihat abileri yapılanmasıyla artık bizi kucaktan kucağa alacaklar ve ne yazık ki sırf Terim' in oynattığı oyunu beğenmedikleri için bunu destekleyen var.

Şu an olan iyi oyun - kötü oyun olayı değil ve alman severler ne yazık ki bunun farkında değil

Bu adam seçim yapmasaydı ihanet ederdi doğru. Ama seçimi de yapıyor ne ihanetinden bahsediyor millet. Neymiş tff'ye bişey dememiş. Sizin gibi çocuk olmadığı için Fatih Terim gibi suçu kimse yıksam diye düşünmediği için dememiştir. Tff mi dedi git sekiz maç kaybet diye tff mi dedi emre akbaba ömer bayramı oynat diye tff mi dedi takım tıkır tıkır işlerken taylanı kesip çift forvete dön diye. Bu kadar da kör olunmaz ya neymiş tff ye diyecekmiş Terime dediklerini. Az bile dedi Terime bu takım bırak 2. olmayı 10 puan farkla şampiyon olurdu rahat be Fatih Terim'in saçmalıkları olmasa. Açın artık gözünüzü biraz. Herkesle kavgalı herkesle düşman futbolcularla bile sürekli didişen bir adamdan bahsediyoruz. Arasının bozulmadığı kim var.

İşin komik tarafı 1 saat konuştu hocaya laf ettige kadar yalı koça tek laf edemedi hatta övdü çok güzel sohbet ediyoruz filan + tff yine övdü

Alper adminim Dursun'un çok çok kötü bir başkan olduğu konusunda hemfikiriz ancak ben Cengiz'in, Dursun'dan daha da kötü olduğunu düşünüyorum.
Oyle bir sey soz konusu degil yav. Cengiz'in iyi yaptiyi seyler de var, yigidi oldur ama hakkini teslim edelim. Dursun'un biraktigi finansal enkazi iyi kotu yuruttu ve onun geride biraktigi UEFA cezalarini da temizleyen bu yonetim.

Bu arada ben sizleri bilmem ama diger 4 adayi da samimi bulmuyorum Terim konusunda; neymis Terimle calisacagiz. Onlar da biliyor ve goruyor, Terim calistigi her baskanla kotu ayrildi, oyle yada boyle. Durumlar iyiken birsey yok, ama sonuclar kotuyse 2 lafin biri yonetime gidiyor hele Cengiz doneminde bu cok defa oldu. Simdi bunlari goren Baskan adaylari yarin bir gun Terim bana da laf atar der mi demez mi? Simdi secim zamani populist davraniyorlar, ama o koltuga gectikleri an baska bir teknik direktor de gelebilir.

yahu kim olursa olsun . takımın başındaki hocanın işine karışmicaksin . bak alex fergusona falan ingilizler neden başarılı futbola müdahele yok . biz içeriyle mi uğraşcaz dışarıylamı .

Mevcut baskan adaylari yaptiklari mesnetsiz "Kim gelirse gelsin Terimle calissin" aciklamalari ile zaten anlayana çapsızlıklarını ilan ettiler.

Ustelik Terimi hem TD hem de başkanlık koltuguna oturttular!

Terim bir de "Parası olan gelsin" aciklamasiyla yolunu da yapti. Gecen sene ve bu sene yarımız kadar maaş butcesi olmayan ibb ye bu sene bjk ye kaybetti.

Aldirdigi her adam geriye gitti.

Ffp si bitmis kulup olarak bizi canaydin doneminden beter batakliga surukleyecek kukla baskanımsılar sayesinde.

Ah ah. Bu adamlar nasil bu kadar aptallar inanilir gibi degil.

Istisnasiz calistigi tum yonetim ve baskanlarla anlasamayan, yedi duvelle kavgali, 4 yildir futbol namina ortaya hicbirsey koymayip, Avci gibi bir cop yuzunden bedava alinan iki sampiyonlugun arkasina siginan Fatih Terim disinda herkes suclu! Zihniyetiniz batsin. Ne Galatasaray nede bu ulkenin kalkinma ihtimali yok.

100 Tane Galatasaraylıya soralım toplasan 3 kişi Cengiz daha iyi demez.

Dursun varken gitsin diye her gün dua etmiş insanim ki düşün şu an bu durumdayım..

Dursunu oven fenerlidir veya yancısıdır.

M.Cengiz bu kulube Alp Yalmandan sonra butce disiplini getiren tek baskandi.

2 yildir Pandemi olmasa bu zarari da yapmazdi.

20 gün görev süresi kalan, hatta resmiyette biten bir yönetim hoca falan anlaşamaz, bu resmen ihanettir. Taraftar merak etmesin hoca hazır demek nedir? Ne haddine senin seçilen yonetimin önüne taş koymak? Tazminat verdirmek mi Amacınız?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gereksiz ve yakisiksiz aciklamalar. Bir sorununuz varsa kendi icinizde halledin.

başkan'ın akıl sağlığı iyice gitmiş. 2 saniye öncesini unutuyor, cümle kurmakta zorlanıyor. allah sağlık versin de bence yakınları kendisini durdurup değerli vaktini sağlığına ayırması için ikna etmeli.

Bu gercek. Beyin ameliyatlari cok ciddi insani geriye goturen bisey. Cok yakinimda biri yasadi, ne kadar zeki insan da olsa inanilmaz geri gidiyor ki malesef bu Cengiz icin de gecerli.

Onemli olan saglik. Yolu acik olsun, Allah saglik versin.

Ama sorun şu : GS icin ne adaylar dogru, ne de Terimi o aciklamalari ile hem Teknik Direktorluk hemnde Baskanlik koltuguna oturtmalari.

Sozun ozu ne bu baskanlar baskan olmali ne de Fatih Terim teknik direktör!

Sonra UEFa'dan olmayan parayı harcadigimizdan dolayi men yedik + 140 milyon euro borç yaptı. Otel faturasını kendi oteline yazdırmış bir herifi övmeyi bırakın.

Dursun kadar kötü bir başkan bize gelmemiştir.

Dunya spor tarihinde mevcut degil dursun capsizi kadar cibiliyetsizi!

Geri
Üst Alt