Teknik becerisi iyi, hızlı, çevik bir futbolcu, çekirdekten stoper olduğuna göre yerinde müdehaleleri, kafa toplari da iyidir. Ileriye iyi pas da yapiyor Adam komple futbolcu Joker gibi. TD olsam forvette oynatmam ama 10x Burak eder eğer ileride oynasa. 33 lük Bilali mi oynatalim?

Her gordugunuz nigga =/= ön libero.

Teknik becerisi iyi, hızlı, çevik bir futbolcu, çekirdekten stoper olduğuna göre yerinde müdehaleleri, kafa toplari da iyidir. Ileriye iyi pas da yapiyor Adam komple futbolcu Joker gibi. TD olsam forvette oynatmam ama 10x Burak eder eğer ileride oynasa. 33 lük Bilali mi oynatalim?
Bilal da oynamasin, gidip adam gibi orta saha transferi yapsinlar, devsirme olayi bitsin Turkiye de. Denayer i alip stopere koyacaksin adam gibi, sonra dogru duzgun bi orta saha alacaksin. Hatta 1 degil 2 tane alirdim. Mikel mi alinir, De Jong mi alinir, sozlesmesi sezon sonu bitecek olan Banega mi bilemem. Ama gercek bir orta saha transferi sart..

Son düzenleme:
M.Denizli, O.sahaya isim olarak büyük olmasa bile savaşçı birini isterken sağ bekte tölerans tanımıyor tartışmasız birini istiyor [Hürriyet]

Galatasaray'da Umut, Emre, Yasin, Sinan, Olcan, Sabri ve Tarık ile yollar ayrılacak. Sinan Gümüş kiralık gidecek (Lig Radyo)

Mustafa Denizli: "Şimdi sabretme ve gözlemleme zamanı. Devre arasında, Galatasaray'ın olanakları çerçevesinde istediğim oyuncular var."
Mustafa Denizli: "Almak istediğim oyuncuları alırsam, faydalı olmayan futbolcular takıma giremeyecek." (Fanatik)

Gross gidecekse onun yerine birisini alip Denayr de stopere oynatmasi lazim. Iyilestiginde onun yerine Semihi oynatacak kadar gerizekali oldugunu düsünmüyorum Seksi Leydimizi.

176919_oe535.jpg

M.Denizli, O.sahaya isim olarak büyük olmasa bile savaşçı birini isterken sağ bekte tölerans tanımıyor tartışmasız birini istiyor [Hürriyet]

Galatasaray'da Umut, Emre, Yasin, Sinan, Olcan, Sabri ve Tarık ile yollar ayrılacak. Sinan Gümüş kiralık gidecek (Lig Radyo)

Mustafa Denizli: "Şimdi sabretme ve gözlemleme zamanı. Devre arasında, Galatasaray'ın olanakları çerçevesinde istediğim oyuncular var."
Mustafa Denizli: "Almak istediğim oyuncuları alırsam, faydalı olmayan futbolcular takıma giremeyecek." (Fanatik)

ins. adam gibi topcu aldirir. siradan, 3. 4. sinif topcu istemiyorum.

takima level atlatacak topcular lazim. devre arasi da bunlari nah alirsin.

hamza & dursun takimin icine s.ctilar.

Hocam, akşam soğuk olacak içlik giymeyi unutma.
Birde altbezi mutlaka tak .

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

İçimden bir his Hagi gibi sezonu çıkaramaz diyor.

Hazır boştayken getir Mourinho'yu bu da sportif direktör falan olsun ama adam gibi yönetim de yok ki anasını satayım..

birazdan denizli fanboylari damlar buraya yikama yaglama senlikleri baslar

Emre'yi yiyecek gibi duruyor.Hata yapar.

kötü yönetti bugün

bakalim mac sonu ne söyleyecek

Geri
Üst Alt