Mustafa Kaya Ceza Başlığı

Yeni profiline kahkaha attım. :D

Ayrıca kendisine 100 küsür like vermiştik. 150 like olarak geri alıyorum.150 like sildim.

Kus tagi hediye edelim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa bey pazar günü Adana’ya geçsin. Pazar fuar nedeniyle oradayım kendisine bir şişede ben içireyim cezası bu olsun :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yakın biyerde olsa bi ocakbasına çözerdik bu işi de yakın değil.

Oathbreaker tag'ı verilebilir başlangıç olarak.

Bana 100lük Chivas yollasin + Kargo yeterlidir

Mehmet bey nasılsınız? Bizi unuttunuz artık yüzünüzü gören cennetlik.

İyilik sağlık ne olsun, senden ne var ne yok ? Yahu işte aynı senin gibi giriyorum ben de, eskisi gibi sık giremiyorum günlük ortalama 3-4 mesaj yazıyorum aktif olduğum kısa aralıktada seninle rastlaşmıyoruz :)

Unuttuğum falan yok, ümmet dostlarını asla unutmam. Bjk maçına gitme durumum vardı ama olmadı kombinesi olan arkadaş bana devredecekti de olmadı gitti izledi ibine. Müsaitsen gelecektim yanına.

İyilik sağlık ne olsun, senden ne var ne yok ? Yahu işte aynı senin gibi giriyorum ben de, eskisi gibi sık giremiyorum günlük ortalama 3-4 mesaj yazıyorum aktif olduğum kısa aralıktada seninle rastlaşmıyoruz :)

Unuttuğum falan yok, ümmet dostlarını asla unutmam. Bjk maçına gitme durumum vardı ama olmadı kombinesi olan arkadaş bana devredecekti de olmadı gitti izledi ibine. Müsaitsen gelecektim yanına.
Sen buraya geleceksen ben Ankara'ya gideyim. Ne kadar uzak o kadar iyi.

İyi forumlar.

Geri
Üst Alt