Mustafa Kaya Ceza Başlığı

Kesinlikle üstüne gidilmek gibi bir durum söz konusu değil.

Kendisi geçen gün pm attı cezayı hakettim, her türlü cezaya karşı boynum kıldan ince diye.

Ceza verin dediğim doğrudur. Sonuçta burada 130'a yakın kişiye haksızca da olsa zamanını aldık. O yüzden ceza şarttı. Ancak her türlü ceza demedim. Müzakere edilip ceza verilir diye düşündüm ve tiranlara yakışır şekilde keyfinizce ceza vermişsiniz.

Ceza verin dediğim doğrudur. Sonuçta burada 130'a yakın kişiye haksızca da olsa zamanını aldık. O yüzden ceza şarttı. Ancak her türlü ceza demedim. Müzakere edilip ceza verilir diye düşündüm ve tiranlara yakışır şekilde keyfinizce ceza vermişsiniz.

Tedbirli sevk edildiğin için ön ceza bunlar, her an değişebilir.

Ayrıca bu da problem olduysa hiç ceza vermeyelim, sen de böyle söz ver, yapma oh ne ala memleket.

Bira yollayacağımı düşünmüyorsunuz değil mi? Adımı çıkaracaksınız kaçak alkol tüccarı diye. Bir gün maç öncesi buluşur size bira ısmarlarım. :)
mustafa kaya
bana biralarımı yollayacaksın başka çare yok
bela olurum sana
biralarımı istiyorum tuborg ya da carlsberg
hadi

Tag ve avatar bu şekilde kalsın ve yanında geri kalan laykları da alın lütfen. @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım

Sana ne oluyor Türker Abi. Keyfin yerine gelmiş bakıyorum. Gözümden de kaçmıyor az önce bu başlıkta Mehmet Bey'le koklaşıp gülüşmüşsünüz. İltifatlar vs. gırla. Bana dönek diyenler sizin aranızdaki kavganın sürecini incelesin. Ben @Kenan Ünal 'ı özledim. O varken sizin hakkınızdan geliyordu.

Ayrıca bu da problem olduysa hiç ceza vermeyelim, sen de böyle söz ver, yapma oh ne ala memleket.

GSC adaletin olmadığı bir yer olarak anılmaya başlanacak diye kaygılanıyorum.

Tag ve avatar bu şekilde kalsın ve yanında geri kalan laykları da alın lütfen. @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım

Sana ne oluyor Türker Abi. Keyfin yerine gelmiş bakıyorum. Gözümden de kaçmıyor az önce bu başlıkta Mehmet Bey'le koklaşıp gülüşmüşsünüz. İltifatlar vs. gırla. Bana dönek diyenler sizin aranızdaki kavganın sürecini incelesin. Ben @Kenan Ünal 'ı özledim. O varken sizin hakkınızdan geliyordu.

GSC adaletin olmadığı bir yer olarak anılmaya başlanacak diye kaygılanıyorum.
Haklısın söz verip üstüne 130 kişiyi bu söze dahil edip sözünü tutmayan kişiler var.

Adalet olsa bu kişiler hakettikleri cezayı alırlardı.

Metin Oktay i geri yazin . Avatari da kendi degistirebilsin fakat insanlari rahatsiz eden , 50 kere degistir denen avatari da milletle polemik yaratma gayesi ile yeniden koyamasin

Bir daha da boyundan buyuk laflar etmesin , siz de bu ceza meza sacmaligini sonlandirin , bu kisinin veya herhangi bir uyenin uzerinden bu kadar uzun suren gereksiz mevzularin donmesine de engel olun .. ya afedersin mustafa kaya kim ya ? veya sinan bilgin ..

Birakin bu isleri artik ,ciddi olalim azcik

mustafa kaya
bana biralarımı yollayacaksın başka çare yok
bela olurum sana
biralarımı istiyorum tuborg ya da carlsberg
hadi

Ünsal Bey mümkün değil. Öğrencilik yıllarımda Hatay'dan Ankara'ya giderken Aksaray girişinde polis durdurmuştu. Sırt çantamda boğma rakı şişesi vardı. Pet şişe. Onu sordu. Kimya öğrencisiyim abi. Laboratuvar hocası istedi bir çeşit alkol demiştim. Üzerine düşecek diye çok korkmuştum. Sodyumun simgesi dışında kimyadan anlamam. Bir daha öyle şeyler yapmam.

Ünsal Bey mümkün değil. Öğrencilik yıllarımda Hatay'dan Ankara'ya giderken Aksaray girişinde polis durdurmuştu. Sırt çantamda boğma rakı şişesi vardı. Pet şişe. Onu sordu. Kimya öğrencisiyim abi. Laboratuvar hocası istedi bir çeşit alkol demişti. Üzerine düşecek diye çok korkmuştum. Sodyumun simgesi dışında kimyadan anlamam. Bir daha öyle şeyler yapmam.
o zaman iban veriyorum 100 tl ateşle?

He ya koklaştık tabi :cigara: Hani madem içiyorsunuz az için diyoruz Kaya bey lakin buna dahi kulak asmıyorsunuz. Bu gidiş gidiş değil.

Ya bırakın adam istediğini yapsın siz mi gireceksiniz kabrine???Mustafa reis iç sen iç sağlık senin kim ne karışır? Bunu hayatında ağzına alkol almamış biri olarak söylüyorum...Sağlıksa senin sağlığın...İmansa senin imanın...Paraysa senin paran...Müslümanlık, galatasaraylılık hep hür irade üstüne bina edilmiştir onun için galatasaraylıyım ben ya siz?

Not: Ha illa öneri diyorsanız pe-re-ja derim ercan reis de iyi bilir...Hürmetler...
İntihar edeninde kendi canı ama intihar edenlere demediğini bırakmamıştın Uğur. Seni tutarlı olmaya davet ediyorum, burası Gül Baba.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu nasıl bir fantazidir yav kimlerle aynı forumu paylaşıyoruz inanılır gibi değil.

"Bu arada şaka da olsa sözümden dönmüş olmanın bir bedeli olmalı. Likelerimi sil, avatarımı değiştireyim bir süreliğine (tagımı ellemeyin, metin oktay adı silinemez) vs. ceza ver. Olayı ciddi gören arkadaşlara saygısızlık olmasın. Ya da daha yaratıcı ceza varsa söyle onu uygula. Rencide edici isim değişikliğine de karşıyım onu diyeyim. "

Mesaj tamamen bu. Üyelere karşı saygılı davranmak da suç değil mi Mehmet Bey!

Metin Oktay i geri yazin . Avatari da kendi degistirebilsin fakat insanlari rahatsiz eden , 50 kere degistir denen avatari da milletle polemik yaratma gayesi ile yeniden koyamasin

Bir daha da boyundan buyuk laflar etmesin , siz de bu ceza meza sacmaligini sonlandirin , bu kisinin veya herhangi bir uyenin uzerinden bu kadar uzun suren gereksiz mevzularin donmesine de engel olun .. ya afedersin mustafa kaya kim ya ? veya sinan bilgin ..

Birakin bu isleri artik ,ciddi olalim azcik
:tbr::tbr::tbr:

Özellikle mustafa kaya kim ya cümlesi ekstra önemli.

:tbr::tbr::tbr:

Özellikle mustafa kaya kim ya cümlesi ekstra önemli.

polemik yaratmak icin yazmadim onu , kendimi de ayni degerde goruyorum , mustafa sinan kenan mevzusu degil .. anlamsiz, ve bilgi birikimimize hic bir katkisi olmayan seylerle basliklarla ugrasiyoruz ve bu bir turlu bitmiyor

elli kere forum ciddiyetle ilerlesin , burasi komedya forumu degil dedik , ama anlatamadik

1 haftadir mustafa kaya ,icki , ceza , soz verme tutmama gibi sacma sapan seyler konusuluyor

"Bu arada şaka da olsa sözümden dönmüş olmanın bir bedeli olmalı. Likelerimi sil, avatarımı değiştireyim bir süreliğine (tagımı ellemeyin, metin oktay adı silinemez) vs. ceza ver. Olayı ciddi gören arkadaşlara saygısızlık olmasın. Ya da daha yaratıcı ceza varsa söyle onu uygula. Rencide edici isim değişikliğine de karşıyım onu diyeyim. "

Mesaj tamamen bu. Üyelere karşı saygılı davranmak da suç değil mi Mehmet Bey!

Ooo özrü kabahatinden büyük. GSC ahalisini salak yerine koymak en büyük saygısızlıktır. Gerçekten şahsımı sükütu hayale uğrattın sayın Kaya.

babasi fenerliymis yaziktir aciyin. adam dogmadan ilk golunu yemis babadan

İntihar edeninde kendi canı ama intihar edenlere demediğini bırakmamıştın Uğur. Seni tutarlı olmaya davet ediyorum, burası güllübaba.
İntihar eden ahmak canına kıyıyor bitiyor onun öyle bir hakkı yok burada hür irade yaşam için var gayet tutarlı zaten allah alkol almanı affeder ama intihar etmeni asla...tıpkı bir galatasaraylının feneri tutması gibi affı olmayan istisnai durumlar...

Ayrıca güllübaba'yı sehven yazdığını varsaymak istiyorum zira Galatasaray'ın kurucusuna pirimiz Gül Baba'yla dalga geçen adam galatasaraylı değil ancak ahlaksız bir fenerli olabilir...Lütfen postunu düzelt gül baba yaz...

Geri
Üst Alt