Benim gorusume gore bu bahsettigin uye , forumun en bilgili ve deneyimli , hayat tecrubesi olan uyesi , varligindan memnunum , fakat ilk girisi cok sempatik yapmasina ragmen gitgide millete salca olarak yonlendirmeye calisiyor , bu benim de dikkatimi cekti
Kendisine bir onyargim yok fakat benim rahatsiz oldugum sey oyle ustunluk gostermesi filan degil , bilakis bildigi seyle ezsin bundan mutlu olurum .. fakat din iman ,vatan millet meselelerinde de herkesin ayni dusunmeyecegini bir turlu anlayamiyor
ornegin intihar etmeyi dusunen adamin islamla alakasi dahi olmayabilir , bu yasa gelmis birine bu konuda kendi dusuncesini empoze etmesi sacma otesi ... GS nin kurucularindan birine laf etmenin dogru olmadigini soyleyebilir , ama bizim kadar uyeye sempatizana sahip baska bir camiaya ait kisilere de ayni hassasiyeti gosteriyor mu acaba ?
din iman konusuyor , selcuk ile ilgili beddua lari ve abartiya kacislari dun gibi gozumun onunde ..
kendisine tavsiyem ,bizi bilgilendirmeye hatta zaman zaman bazi derin konularda sinif atlatmaya devam etmesi fakat insanlarin her turlusunun buralara uye oldugunu bilerek davranmasi ..