Mustafa Kaya Ceza Başlığı

Neden rahat olsunlar ? Her meseleye ve soze ciddiyetle odaklanip , sebep sonuc iliskisi kurmak gerekir . Bu sayede ayni ortami paylastigimiz kisilerle ilgili deger yargilarimizi olcme degerlendirme sansi buluruz

Hep bir rahat olun , birakin gitsin , ciddiye almayin dunyasi empoze ediliyor , tamam da neden ?

Bilakis en kucuk seyi bile detaylandirip ciddiye almak , ustune egilmek gayet bilgilendirici , karsindakini sana tanitan ve davranis perspektifi saglayan seylerdir
Sinan bugün özüne dönmüşsün katılıyorum birader...

Böyle konuları uzatma taraftarı değilim, lakin sen oradaki kelime hatasını çok daha başka şekilde ve uygun üslup ile belirtebilirdin. Belki ben öyle algıladım belkide sen gerçekten öyle yazıyorsun (farkındasın veya değilsin) bilemiyorum ama kendini üst noktaya konumlandırıp yargılıyormuş gibi yazdın ve/veya ben öyle algıladım bütün meselede buradan çıktı.

Neyse uzatmayalım benim açımdan da problem yok, şu an andropoz'a girmiş gibi hissettim açıkçası 40'tan sonra olur derler ama neyse...

Benim gorusume gore bu bahsettigin uye , forumun en bilgili ve deneyimli , hayat tecrubesi olan uyesi , varligindan memnunum , fakat ilk girisi cok sempatik yapmasina ragmen gitgide millete salca olarak yonlendirmeye calisiyor , bu benim de dikkatimi cekti

Kendisine bir onyargim yok fakat benim rahatsiz oldugum sey oyle ustunluk gostermesi filan degil , bilakis bildigi seyle ezsin bundan mutlu olurum .. fakat din iman ,vatan millet meselelerinde de herkesin ayni dusunmeyecegini bir turlu anlayamiyor

ornegin intihar etmeyi dusunen adamin islamla alakasi dahi olmayabilir , bu yasa gelmis birine bu konuda kendi dusuncesini empoze etmesi sacma otesi ... GS nin kurucularindan birine laf etmenin dogru olmadigini soyleyebilir , ama bizim kadar uyeye sempatizana sahip baska bir camiaya ait kisilere de ayni hassasiyeti gosteriyor mu acaba ?

din iman konusuyor , selcuk ile ilgili beddua lari ve abartiya kacislari dun gibi gozumun onunde ..

kendisine tavsiyem ,bizi bilgilendirmeye hatta zaman zaman bazi derin konularda sinif atlatmaya devam etmesi fakat insanlarin her turlusunun buralara uye oldugunu bilerek davranmasi ..

Üstat lütfen ben kimim ki kendimi senin üstüne konumlandırayım? Benim sana öyle bir postumu bul şimdi yazmayı bırakırım...Ayrıca andropoza girdim filan diyince fark ettim yaşın 36 imiş az da olsa benden büyüksün ağabeyim sayılırsın kendi kendine kuruntu yapma hürmetler...
O zaman ben yanlış anlamışım demek ki.

-------

Bu arada 15 dakika geçtiği için editleyemedim bahsi geçen mesajımı, madem yanlış anlaşılmalara yol açıyor moderatör arkadaşlar gül baba diye düzeltiversin.

Son düzenleme:
Benim gorusume gore bu bahsettigin uye , forumun en bilgili ve deneyimli , hayat tecrubesi olan uyesi , varligindan memnunum , fakat ilk girisi cok sempatik yapmasina ragmen gitgide millete salca olarak yonlendirmeye calisiyor , bu benim de dikkatimi cekti

Kendisine bir onyargim yok fakat benim rahatsiz oldugum sey oyle ustunluk gostermesi filan degil , bilakis bildigi seyle ezsin bundan mutlu olurum .. fakat din iman ,vatan millet meselelerinde de herkesin ayni dusunmeyecegini bir turlu anlayamiyor

ornegin intihar etmeyi dusunen adamin islamla alakasi dahi olmayabilir , bu yasa gelmis birine bu konuda kendi dusuncesini empoze etmesi sacma otesi ... GS nin kurucularindan birine laf etmenin dogru olmadigini soyleyebilir , ama bizim kadar uyeye sempatizana sahip baska bir camiaya ait kisilere de ayni hassasiyeti gosteriyor mu acaba ?

din iman konusuyor , selcuk ile ilgili beddua lari ve abartiya kacislari dun gibi gozumun onunde ..

kendisine tavsiyem ,bizi bilgilendirmeye hatta zaman zaman bazi derin konularda sinif atlatmaya devam etmesi fakat insanlarin her turlusunun buralara uye oldugunu bilerek davranmasi ..
Üstat ben kendi fikrimi dile getirdim ne zaman empoze ettim bunu da sen bilirsin...Ben bana uyarı gelince yazmayayım dedim sağolsun moderasyon yaz dedi sen de birkaç kez dedin sonrasında bir şey olmadı ki...İntihar yanlış demem sana bir dünya görüşünü empoze ettirmek değil ki ayrıca ben bu başlıkta dedim ki mustafa ister içer ister içmez öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki içki içmesi günah dedim o intihar meselesi 1 ay önce mi neydi...Ben libertaryanım öyle bir anlattınız ki gören de vahhabi olduğumu sanacak ne alakası var yahu...

GS'nin kurucusuna laf eden tabii ki aşağılıktır ama mehmet öyle bir şey dememiş ki? zaten mutabık da kaldık az önce kendisiyle...Başka da bir mevzu yok ki...Eğer bu forumda ben de sizin gibi eşit haklara sahipsem ve geçerli başlıklar varsa yazdığım da moderasyonca silinmiyorsa isteyen okur istemeyen okumaz ben böyle yapıyorum ki galatasaraylılık bu fikir hürriyeti...Katılmıyor musun sinan?

Uğur yeni üye sayılır, forumu da eskisi kadar sıkı takip edemediğim için tanımıyorum haliyle. İntihar mevzusu, Galatasaray'ın finansal durumu konuları haricinde mesajını okumadım hiç. Bundan sonra daha dikkatli okurum, mühim bir forum gündemini es geçmişim demek ki.

O zaman ben yanlış anlamışım demek ki.

-------

Bu arada 15 dakika geçtiği için editleyemediğim bahsi geçen mesajımı, madem yanlış anlaşılmalara yol açıyor moderatör arkadaşlar gül baba diye düzeltiversin.
estağfurullah benim ağarıma gitti zira ben gül babayı ilk lisede eski başkanımız ve hocamız fethi isfendiyaroğlu sayesinde tanıdım ve kendisi ilk kurucumuz zaten sehven yazmışssındır dedim o kadar yoksa sürekli linç edilen biri olarak mehmet seni linç ettirmek gibi en ufak bir düşüncem olmadı allah biliyor sadece düzelt dedim o kadar tekrar hürmetler iyi akşamlar...

Üstat ben kendi fikrimi dile getirdim ne zaman empoze ettim bunu da sen bilirsin...Ben bana uyarı gelince yazmayayım dedim sağolsun moderasyon yaz dedi sen de birkaç kez dedin sonrasında bir şey olmadı ki...İntihar yanlış demem sana bir dünya görüşünü empoze ettirmek değil ki ayrıca ben bu başlıkta dedim ki mustafa ister içer ister içmez öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki içki içmesi günah dedim o intihar meselesi 1 ay önce mi neydi...Ben libertaryanım öyle bir anlattınız ki gören de vahhabi olduğumu sanacak ne alakası var yahu...

GS'nin kurucusuna laf eden tabii ki aşağılıktır ama mehmet öyle bir şey dememiş ki? zaten mutabık da kaldık az önce kendisiyle...Başka da bir mevzu yok ki...Eğer bu forumda ben de sizin gibi eşit haklara sahipsem ve geçerli başlıklar varsa yazdığım da moderasyonca silinmiyorsa isteyen okur istemeyen okumaz ben böyle yapıyorum ki galatasaraylılık bu fikir hürriyeti...Katılmıyor musun sinan?

Katiliyorum ve faydalaniyorum ama bazi sivri cikislari da kisilerin dusuncelerinin farkli olabilecegini fazla nazar itibare almadan naklediyorsun

rastlarsam soylerim , eskiye donmeyelim

Katiliyorum ve faydalaniyorum ama bazi sivri cikislari da kisilerin dusuncelerinin farkli olabilecegini fazla nazar itibare almadan naklediyorsun

rastlarsam soylerim , eskiye donmeyelim
Valla üstat somut örnek verirsen ve haklıysan ben de söylerim ama inan hiç farkında değilim yaptığımı da sanmıyorum ama her şey kayıtlı orada olur da denk gelirsen söyle haklıysan hakkını da teslim ederim bilirsin ben önyargılı değilim aslolan galatasaray iyi akşamlar...

Valla üstat somut örnek verirsen ve haklıysan ben de söylerim ama inan hiç farkında değilim yaptığımı da sanmıyorum ama her şey kayıtlı orada olur da denk gelirsen söyle haklıysan hakkını da teslim ederim bilirsin ben önyargılı değilim aslolan galatasaray iyi akşamlar...

icerik aciklamak istemiyorum ama avatarlarimla ilgili PM ler ve ulu orta forumda yazdigin ifadeler avatarlarla ilgili

al işte işin içinde olmamasına rağmen arıza cıktı konuda. isminin geçmesi bile yetiyor. (:

Forumdan bir arkadaşımıza Evimizde oynuyacağımız Malatya maçına bilet alsın :)

icerik aciklamak istemiyorum ama avatarlarimla ilgili PM ler ve ulu orta forumda yazdigin ifadeler avatarlarla ilgili
Anladım üstat avatarına cecil rhodes'u filan koymuşsun sadece bu coğrafyada değil dünyanın hiç bir yerinde seveni yok ki...Ben dünyada emperyalist o da kendi şahsı adına afrikayı sömüren; de beers elmasçılık şirketi için güney afrikalı çocukların kollarını kestiren, kendi adına ülke kurduran rhodesia diye, bugünkü zimbabwe ve zambiya'da %1'lik beyazların geri kalan %99'luk nüfusu satın alması, köleleştirmesini, tecavüz etmesini, öldürmesini değerlerin olarak kutsalı olarak saygı duyacağını düşünmemiştim şaka yapıyorsun zannetmiştim...

Eğer Cecil Rhodes kutsalında bir daha avatarına sokayım demem...

Bin kere bunları yazdım ama hala dönüp dolaşıp aynı noktaya gidiliyor.

İsteyen ciddi olur, isteyen gırgır yapar, isteyen kendi gibi davranır, isteyen yapay davranır vs vs.

Bunca farklı profilde insanın olduğu ortamda temel bir düzen kurmaya çalışırsanız zaten itici gözükürsünüz.

Iyi veya kotu tarihte iz birakmis sahsiyetleri resim olarak secmem , onlari cok arastirip sevdigimi , davranislarini tasvip ettigimi gostermez .

biri de cikar hitleri koyabilir mesela , karisma geregi hissetmem sahsen .

Bin kere bunları yazdım ama hala dönüp dolaşıp aynı noktaya gidiliyor.

İsteyen ciddi olur, isteyen gırgır yapar, isteyen kendi gibi davranır, isteyen yapay davranır vs vs.

Bunca farklı profilde insanın olduğu ortamda temel bir düzen kurmaya çalışırsanız zaten itici gözükürsünüz.

Bu konuda hakli olabilirsin , hatta katila da bilirim ama iste biri "bosver ya ciddiye alma , relax ol" filan deyince , etkiye tepki gibi ben de oyle yazdim

En iyi düzen özgürlük ve çok seslilik ile olur.

Baskı ile düzen inşa edemezsin.

Herkes yazar. Katılmasa da argümanın ike katılmıyorum der geçersin.

Nefret duygusu fikir ayrılığına indirgenemeyecek kadar özel bir his olmalı.

Geri
Üst Alt