- 18 Temmuz 2009
- 82.194
- 240.288
- 5.263
Acıdım la adamın çok üstüne gidiyorsunuz.
sent via GSC
Kesinlikle üstüne gidilmek gibi bir durum söz konusu değil.
Kendisi geçen gün pm attı cezayı hakettim, her türlü cezaya karşı boynum kıldan ince diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acıdım la adamın çok üstüne gidiyorsunuz.
sent via GSC
sana 200 yollayım şu kale arkasına gel artık
2 de bira var. cezaya onu da eklemenizi reca edeceğim.Olay malumunuz.
Alkolü bırakıcam dedi, söz verdi 5 gün sonra tek başına 70lik devirdi.
Kendisine verilecek ceza için önerilerinizi bekliyoruz.
Ben önden ufak bir ceza verdim.
Mehmet bey nasılsınız? Bizi unuttunuz artık yüzünüzü gören cennetlik.Oathbreaker tag'ı verilebilir başlangıç olarak.
Abi sende yoksun piyasada gözümüz iyi forumlar mesajı görmüyor bayadır.Mehmet bey nasılsınız? Bizi unuttunuz artık yüzünüzü gören cennetlik.
Şehir değiştirdim ve yeni bir işe başladım o yüzdendirAbi sende yoksun piyasada gözümüz iyi forumlar mesajı görmüyor bayadır.
Hayırlı olsunŞehir değiştirdim ve yeni bir işe başladım o yüzdendirMaç günleri dışında pek yazamıyorum. Ama yine takip ediyorum o konuda sıkıntı yok.
Mehmet bey nasılsınız? Bizi unuttunuz artık yüzünüzü gören cennetlik.
Sen buraya geleceksen ben Ankara'ya gideyim. Ne kadar uzak o kadar iyi.İyilik sağlık ne olsun, senden ne var ne yok ? Yahu işte aynı senin gibi giriyorum ben de, eskisi gibi sık giremiyorum günlük ortalama 3-4 mesaj yazıyorum aktif olduğum kısa aralıktada seninle rastlaşmıyoruz
Unuttuğum falan yok, ümmet dostlarını asla unutmam. Bjk maçına gitme durumum vardı ama olmadı kombinesi olan arkadaş bana devredecekti de olmadı gitti izledi ibine. Müsaitsen gelecektim yanına.
Sen buraya geleceksen ben Ankara'ya gideyim. Ne kadar uzak o kadar iyi.
İyi forumlar.
Eyw. kardeşim sağ olHayırlı olsun![]()