- 21 Ocak 2010
- 72.855
- 51.283
- 5.003
adamı küstüreceksiniz sonunda forumu bırakacak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamı küstüreceksiniz sonunda forumu bırakacak![]()
Her dönemde hedef 1 üye oluyor forumda ve küsüp kaçıyor sonunda![]()
@Can BÜYÜK dışında hepinize yazıklar olsun.
Sana yazıklar olsun @Keramettin TANRIVERDİ . Hiç mi elin titremedi Metin Oktay yazısını silerken. Hiç mi tereddüt etmedin?

nasil yani ?
Yoo@Can BÜYÜK dışında hepinize yazıklar olsun.
Sana yazıklar olsun @Keramettin TANRIVERDİ . Hiç mi elin titremedi Metin Oktay yazısını silerken. Hiç mi tereddüt etmedin?
Şehir değiştirdim ve yeni bir işe başladım o yüzdendirMaç günleri dışında pek yazamıyorum. Ama yine takip ediyorum o konuda sıkıntı yok.
şakayla başlanıyor sonra dozu kaçıyor ve istenmeyen sonuçlar yaratıyor
adamı küstüreceksiniz sonunda forumu bırakacak![]()
Sen mi bakacaksın bana kardeşim?burası sey gibi; sevgilisi veya sürekli takıldığı tayfa olmayınca sıkıntıdan, hiç takılmadığı veya takılmak istemediği kişiyle bulusmaya calısan insan modeli.
koca GSCyi kişilerin boş zamanlarını değerlendirdiği özel işleri çıkınca da suratına bakmadığı alan olarak nitelendirmenizi kınıyorum.
oysa gsc neydi? GSC emekti...
sen gittin mehmet abiden de ses çıkmıyor. 1+1 üye kaybı demek gsc için.
işin özü, bence bırakmalısın işi abi.
bu kisi benim sevmedigim bir uye degil , fakat bu olayda ve benzeri seylerde hatali .. ona cok kez avatarini degistir dendi , inatlasti , degistirdi sonra sanki baska bir secenek yokmus gibi milletin tepkisini cekmek icin tipa tip ayni avatari koydu
ben buraya sari lacivert fb logosu avatar yapsam , kurallara belki madde olarak aykiri degildir ama tepki gelir .. ua da angry birds avatari vardi kendi yaptiklari , sirf sari lacivert diye degistir demislerdi degistirmistim
icki konusu bence sacma bir girisimdi , boyle seylere karisilamaz , ama kendisi gidip de "su olursa bu olacak" dediyse ve yapmadiysa , ki yapip yapmadigini kontrol etmek zor , yeminli konusmasi istenebilir en fazla , soyledigini yapmiyorsa bence sakalik bir durum yok , ceza verilebilir
su isim olursa bunu yapacagim diye adak adayip , o olursa vazgecersen ne derler ? ayni hesap
100 degil 1000 like deseydi olmazdi ve sorumluluk altina girmezdi
ceza ne olmali ? bunu bilemiyorum . ama avatarinin degistirilmesini ben onermistim onceki bir baslikta , mantikli gorunuyor cunku insanlari rahatsiz ediyordu
Aslında bu konu özelinde demek istemedim bu konuda mustafa bey kendi istedi ama bazen forumca herkesin taktığı 1 kişi oluyor onla uğraşılıyor ne yapsa eleştirliyor o kişide ya forumu bırakıyor yada ara veriyor bir süre.