Mustafa Sarp Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mustafa Sarp

Avrupa'nın büyük kulüpleri nasıl altyapıdan oyuncu çıkartıp sorun yaşamıyorsa,bizim de o duruma gelmemiz lazım.

Onların yalnız yabancı sınırlaması olmadığı için başka ülkelerden genç yetenekleri bulup getirebiliyorlar.Bizim öyle bir şansımız yok.Bizim durumumuzda 1-2 senede bir oyuncu verirsek banko oynayabilecek A takıma başarıdır.

seneyi erken açacağımızı göz önünde bulundurursak, sezonun ilerleyen haftalarında form sıkıntısı çekebiliriz. bu sıkıntıyı çekmemek için de geniş bir kadroya ihtiyaç var. Mustafa Sarpta iyi bir tercih bu yüzden. Kadroyu geniş tutmakta yarar var. Bakın bir servet ve emre güngör sakatlandı yerine mehmet topal geçti. takımın düzeni bozuldu. geniş kadro bunları minimum düzeyde hisseder.

Mustafa Sarp ve Leo Franco transferi belki'de yarin aciklanir. Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz'da yarin gelir basin toplantisina ve istifasi böylece kabul edilir.

Hemen sonra Houllier gelir basin toplantisina, elinde bir cay bardagi, ve oda aciklanir. Adnan Sezgin'de basin toplantisina olmaz, cünkü görevinden ayrildi der bizim Yigit.

Insallah.

Digiturk maçını vermediğine göre ve herkes de Bursa'da olmadığına göre hiçbir maçını izlemediler..

Önemli olan yaşı 28 yaşında bir oyuncu hiç büyük takım yüzü görmeden bize nasıl gelir?

Yusuf'la kıyaslayanlara tek cevabım "Yuh" Yusuf Fenerbahçe forması giydi daha ne olsun. 3 büyüklerde rahat forma giyebilecek bir oyuncu.

Bize daha genç ve gelecek vaadeden oyuncular lazım-(dı) artık çok geç çünkü %99 geldi Mustafa Sarp..

Hayırlı uğurlu olsun.. Kendisi belki okur bu yazılarımızı Galatasaray oyuncusu bizim için kim olursa olsun özeldir..

Sende özelsin Mustafa Sarp.. Yüreğinin teriyle formanı ıslat bize yeter..

Kimse izlemedi. Sende izlemedin.. Eee ne biliyorsun iyi oyuncu olduğunu ? Faroe Adalarından bi oyuncu getirelim kimse tanımıyor. İyi oyuncu , arkasındayız diyelim. Olur mu öyle şey..

Bekleyip görelim.Şimdilik pek mantıklı bi transfer gibi gelmiyor bana umarım yanılırım.

Mustafa Sarp ve Leo Franco transferi belki'de yarin aciklanir. Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz'da yarin gelir basin toplantisina ve istifasi böylece kabul edilir.

Hemen sonra Houllier gelir basin toplantisina, elinde bir cay bardagi, ve oda aciklanir. Adnan Sezgin'de basin toplantisina olmaz, cünkü görevinden ayrildi der bizim Yigit.

Insallah.

turkspor.net gsnin houllierden vazgectigini duyurdu.bakalım ne olacak bu takımın hali.

Nerde yaziyo ya?! Baslicam simdi Turkspor.net'e, hani Adnan Sezgin, bir Rus kulübü ile anlasmisti?

Mustafa Sarp'ı hiç izlemediğimi itiraf etmek zorundayım :) Ancak yaşı gözüme takıldı. . Gerek var mıydı bu transfere ilerleyen zamanlarda göreceğiz*tabi transfer gerçekleştiyse*. .

biz bu sarpı ne yapacaz hala anlamış deilim :S adam 28 yaşında bizde zaten ayhan var,alırız birtane zenci ortasaha ayhanda yedek oturur..

İllaki siyahi mi olması lazım.?

(zenci kelimesi ırkçılığa giriyor arkadaşlar.Dikkatli olun)

Ya arkadaşlar neden karşı çıkıyorsunuz anlamadım ki. 11'e transfer değil ki zaten, ayrıca yüksek bir ücret de çıkmıyor cebimizden. İyi bir alternatif bence.

Ya arkadaşlar neden karşı çıkıyorsunuz anlamadım ki. 11'e transfer değil ki zaten, ayrıca yüksek bir ücret de çıkmıyor cebimizden. İyi bir alternatif bence.

Aynen..Hatta Ayhan ve barış formunu koruyamazsa ilk 11 de oynayabilir özellikle Ayhanın yerine..Ki ben M.sarpın Ayhandan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt